Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
antibes2000
üzenetére
ha alacsony hangerőn recseg, akkor tedd fel ezt a drivert
-
antibes2000
tag
köszönöm a segítséget, teljes siker.
Miért is gondoltam, hogy a win automatikusan rááll a mai napra, amikor beállítottam az időzónát.
Közben sikerült így a hangszórókat is probálgatni. Mikor ment a video, akkor szépen szólt, két video között kisebb recsegések, talán ez még nem veszélyes.
Szépen melegszik a háta videoknál balodalon, ahogy fogom, gondolom ahol a proci vagy gpu van. Remélem ez még természetes melegedés, és nem az amiről többen írtak korábban, hogy a nagy hátlapi melegedést követően tönkre ment a balodali hangszóró. -
Sanya
nagyúr
A lenovo miix 3 10" folio case nagyon jól néz ki.
A rossz hír: nem kompatibilis a lenovo miix 2 10" csatlakozóval
-
tlac
nagyúr
válasz
antibes2000
üzenetére
állítsd be az időt a tableten
-
antibes2000
tag
válasz
antibes2000
üzenetére
sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni.
megkaptam ma a miix 2 10-et, de rögtön nehézségekbe ütköztem. Desktop módban elinditottam az explorert, és meg akartam egy youtube videot nézni, hogy leellenőrizzem a hangszórókat, kicsit recsegtek szövegnél, Erre azt írja ki a youtube.com-ra, hogy certificate expired, és nem enged belépni, de amikor megnézem a certificate részletetit, akkor azt írja ki, hogy 2015.01.29-2015.04.29-ig valid.
Ugyanezt csinálja a google.com-mal is.
Nem volt nálam a korábbi windows account jelszavam, ezért egy úl local acounttal helyeztem üzembe a gépet. Ez okozhatja ezt esetleg? teljesen tanácstalan vagyok.
köszönöm a segítséget. -
zoltan6
addikt
válasz
ferke72
üzenetére
lekapod a hátulját aztán megnézed van-e benne.
helyileg itt van:
forrás:
service manual -
ferke72
aktív tag
ezek szerint sehogy nem lehet?

-
zoltan6
addikt
válasz
antibes2000
üzenetére
nem kell aktiválni,csak arra figyelj hogy angolul fog először elindulni,majd a vezérlőpult/language-ben tudod átállítani magyarra,és utána indítsd újra,majd csak ezután kezd el az office-t telepíteni,aktiválni,(lesz majd az office-hoz egy kis hologramos papir,azon van a serial szám,az csak az office-hoz kell) mert különben angol lesz az office.
tökéletes tablet meg nincs,mindegyiknél előfordulhatnak hibák,akinek nincs gondja az nem fog a fórumba írni. -
antibes2000
tag
sziasztok,
belevágtam egy akciós 2 Miix 10 vásárlásba, két nap múlva kapom meg. Eddig csak androidos meg ios-es gépekkel volt dolgom, kíváncsi vagyok, hogy működik a Win tableten. Meg lehet, hogy egy -két funkciót, ami ez előzőkről hiányzott, azt megtalálom itt.
Sokáig hezitáltam, mert kicsit féltem ezekről a hibákról, amiről írtatok, éritnőképernyő, hangszóró, pixelek, de bízom benne, hogy sikerül kifognom egy jó gépet,
Van olyan dolog egyébként, amire külön oda kell figyelni az aktiváláskor, illetve eltérően működik, mint a másik két platformon?
köszönöm -
ferke72
aktív tag
sziasztok!
miix 2 10"-ben hogy tudom leellenőrizni 3g modem fizikai valóját? sim slot van elviekben driver felment igaz c: meghajtón telepítésnél volt már valami fent..újrahúzni nem szeretném pedig lehet akkor jó lenne
köszi
-
Sanya
nagyúr
Lehet tölteni a mix 2 10-et usb-ről. tesztelve tegnap.
persze nem gyors
-
ferke72
aktív tag
sziasztok!
miix 2 8 3G szerintetek stabil megbízható cucc? nagyobb 10-es verzió is szimpi lenne de azzal már ott lennék mint egy notival..
-
Pferi
senior tag
Ha valaki vásárláson töri a fejét, a Miix 2 10" most akciós az Edigitalban, 79.900 Ft. Szerintem már nem sokáig lehet kapni ezt a modellt.
[link] -
gretzky77
veterán
Hali! Én is bepróbálkoztam egy Win 10-el,fél napot volt csak fent próbaképp,jó lesz az szerintem csak még csiszolni kell! Bill gond nálam nem volt az internet nyűglődött néha,a spartanra vagy hogy hívják kiváncsi leszek! Én a 8,1-re frissitettem rá a dolgaim megmaradtak lehet ez is bekavart kicsit,viszont így megmaradtak a dolgaim és könnyen vissza is tudtam állni 8,1-re!
-
Djmarko
tag
Már semmi
kiderült h a konnektor szarakodott

-
Djmarko
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan progit ami megmutatja, hogy milyen állapotban van az aksi?Köszi!
-
gg72
veterán
Nálam van egy ismerősöm Miix2 10 tabletje, hogy beállítsam és telepítsek rá dolgokat. Mivel a héten már másik két tabletet (Acer Switch és Asus Transformer) is beállítottam, gondoltam nem lesz vele gond, hát tévedtem... BIOS frissítés után BitLocker kulcs híján engedtem, hogy újra feltegye magát a Windows, hát nem kellett volna, mert eltűnt a magyar win, angol van helyette.
Hogyan tudnám újra előcsalogatni a magyart? -
htc07
addikt
válasz
zenesz45
üzenetére
sima 3,5-es miatt nem megy tönkre.

egyébként ilyen kábellel tudsz rákötni külön sztereó fülhallgatót és mikrofont is. (igaz, amit én kaptam, azon fordítva van bekötve a bal és a jobb [de a szintén kínai usb hangkártyámon is fordítva van bekötve, tehát ezzel a kábellel normálisan szól
]) -
zenesz45
csendes tag
válasz
bigrock
üzenetére
Most hoztam el a szerelőtől,mert nem szólt rendesen fülessel,megcsinálta,ő mondta,hogy ipad dugós fülest vegyek hozzá,mert a sima 3,5-es miadt ment tönkre.Fura egy kütyü az enyém...
Valaki fel tudná rakni a vga drivert hozzá,mert a felbontás csak 1280x800 nálam,gyári driverrel is.
Mondjuk a youtubos fhd videókat viszi simán.. -
zenesz45
csendes tag
Sziasztok!
Lenovo 2 10-nél létezik az,hogy a fejhallgató kimenete ipad dugós lenne?
köszi -
htc07
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
A maradék hely talán elég az office, adobe reader, meg hasonló alap programoknak. Bár csak tippelem.
És akkor arról ne is beszéljünk, hogy szerintem ennek is van backup partíciója.
Ezen felül nem tudom mi lehet a klasszikus felhasznâlási módja a tabletnek, de ha maradna is véletlenül egy kis szabad terület, azt teleszemetelné a böngésző.
-
NGA
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
Az ideális 10" legalább 1980x1200. nekem Miix 2 10 volt, és PDF magazinoknál igencsak kijött az FHD előnye. Azért sincs azóta másik tabletem, mert 90e-ért nincs másik FHD tablet, csak a Lenovo Miix 2 10, és soha többet nem veszek Lenovot a garanciális szervize miatt.
-
AxBattler
félisten

A Miix3 8 szsz nem sokkal gyengébb az elődnél, 2/32GB-os.
Megtapogattam MM-ben, és határozottan jobb az összeszerelése.
Már csak az üzemidőre lennék kiváncsi. -
bigrock
addikt
Én december elején vettem, azóta hálistennek semmi problémával nem találkoztam.
-
htc07
addikt
+1, hibátlan a készülék (telekomos 8-as)
van 1 darab kék szubpixelhiba, de azon kívül amikor teszteltem a pixeleket egyszer sem tűnt fel, elég félreeső helyen van.
meg kicsit recseg jobb oldalon közép magasságban a szélénél, de nem szojtam izomból nyomkodni, így ez sem zavar igazán.
igaz, a 3G modult nem próbáltam még benne.
Viszont ami fura, hogy ha hosszabb ideig van alvó âllapotban, azt írja a wifi, hogy korlátozott a kapcsolat, akkor is, ha újracsatlakozok. De ha be/ki kapcsolom a repülés módot, rendbe jön.
45ért best buy volt, nem tudom lehet-e kapni még.
-
NGA
addikt
Ehhez képest pécsett leadtam dec 14-én. 15-én fent volt a Telemax-nál a szervízben. Ha csak 2-3 nap lett volna a hangszórócsere, akkor még karácsony elött, de legkésöbb január elején megkaptam volna. Azonban még 20-án sem tudott semmit mondani a szervíz. És nem én voltam az egyetlen aki így járt. Egyszerűen minősíthetetlen a Lenovo szervíze.
-
NGA
addikt
Nekem volt Miix 2 10:
- borzalmas a formaterv, éles alul, nyomta a kezem
- recsegett, ropogott alul
- a töltője tetszett, hogy nem usb volt
- tetszett az FHD feletti kijelző
- ha tv-re miracast-al kiraktam a képét akkor mindig átugrott a felbontáskatasztrofális a szervíz. emiatt soha többet Lenovo
-
Sumi
aktív tag
Ez is jogos, bár ez most olyan jellegű munka, amihez kifejezetten tablet kell, de 1-2 hetet át lehet hidalni nélküle is, hagyományos laptoppal - ugyanakkor 1 hónapot, 2 hónapot már nem. Tudom, hogy ez egy ilyen speciális, hülye eset
Egyébként most látom, hogy van olyan Miix 2 is (vagy volt), amiben a 3745-ös proci van?! -
tlac
nagyúr
hanem hogy hetekig, esetenként hónapokig ül rajta a szerviz - ami azért problémás részemről, mert munkára (is) lenne használva és nem tudom kivenni hetekre a termelésből amikor éppen szükség van rá. Sajnálom, mert jobban is tetszik az Acernél,
ez nem indok a lenovo ellen, ha munkára is kell, valamilyen tartalék eszköz mindenképpen kell, bármelyik tabletet is választod
-
Sumi
aktív tag
Ezzel természetesen egyetértek
Mondjuk valahogy kimagaslóan sok meghibásodásról olvasni a neten, nem csak itt, de amazon reviewkban, a lenovo saját fórumján, stb.. persze ez lehet amiatt is mert sok fogyott belőle
Talán nem is az a fő problémám, hogy van amelyik elromlik (magamat ismerve biztos belenyúlok én is egybe), hanem hogy hetekig, esetenként hónapokig ül rajta a szerviz - ami azért problémás részemről, mert munkára (is) lenne használva és nem tudom kivenni hetekre a termelésből amikor éppen szükség van rá. Sajnálom, mert jobban is tetszik az Acernél, a proci is erősebb benne, billentyűzetre nincs szükségem, olcsóbb is jóval, de így tényleg para lenne bepróbálni

Voltam ma egy-két boltban (laptop.hu, notebook.hu) megkérdezni az eladókat, hogy milyen meghibásodási rátája van szerintük egyiknek másiknak, hátha meggyőznek az ő statisztikáik - Persze szerintük mindkettő hibátlan, egy-két esetet leszámítva sosem volt velük komolyabb probléma, pedig állítólag több ezret eladtak belőlük. Meggyőzhető vagyok egyébként a Miix 2-vel kapcsolatosan (nem sikerült eldöntenem ma sem 100%osan, hogy melyiket vegyem meg), mert az erősebb proci mindenképpen imponáló (z3740 vs z3735f), a jóval kedvezőbb áráról nem is beszélve, csak ne lenne tele a net rémtörténetekkel mind a gépről magáról, mind a TMX szervizről:/
-
Sumi
aktív tag
Elolvastam az egész topicot, és nekem elment a kedvem ettől a géptől, inkább az Acer Switch 10-esét veszem meg ( másfélszer annyiért
pedig 80k -ért olyan jó bulinak tűnt a Miix 2 10... ) -
Muksie92
csendes tag
Áh! Végre sikerült pendrive-ról újratennem a miix 2-t. Egészen eddig szenvedtem vele és most derült ki hogy elég volt csak MBR-ről GPT-re formáznom a penit és máris felismerte! Hátha valakinek segít.
Egyébként win 10 re frissítettem, de szerintem egyszerűen használhatatlan volt a tabon és jobban szívta az akksit is én úgy vettem észre.
-
Djmarko
tag
Rendben köszönöm nektek!!

-
Djmarko
tag
Még annyi kérdésem lenne...Ha full resetre megyek(amire azt irja ha eladásra menne) akkor a windows is ugrik?
-
Djmarko
tag
Nem erről van szó...Most hogy be van kapcsolva a tab és töltőre rakom akkor 5x föl-le megy az aksi jelző hogy tölti aztán megáll és nem tölt...De ugyanugy ég az a led villogó h tölt de a gép szerint nem...És csak azt látom h töltőn van, használom és merül..Mikor este kikapcsoltam és ugy hagytam töltőn és reggel levettem és bekapcsoltam föltöltötte rendesen ahogy kell...Szóval nem értem

-
Sumi
aktív tag
Van amúgy egyáltalán köztetek olyan miix2 10-es tulaj, akinek megvan mondjuk fél éve, és hibátlan (volt végig) a gépe?
-
Djmarko
tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám...Újra telepítettem a rendszert és azóta mikor töltőre dugom és be van kapcsolva a tab nem tölt(legalábbis a tálcán azt jelzi). Kiírja h csatlakoztatva a töltőhöz stb. de nem tölti. Aztán mikor kikapcsoltam és ugy töltöttem akkor töltötte.
Mi lehet a probléma? -
zoltan6
addikt
válasz
bigrock
üzenetére
szervíz manual 63.oldal
ezek jók hozzá:
Adapter, Delta ADL40WDA 20V/5.2V 2A 40W adapter 36200561
*
Adapter, Delta ADL40WDJ 20V/5.2V 2A 40W adapter 36200562
Adapter, Delta ADL40WDB 20V/5.2V 2A 40W adapter 36200563
Adapter, Delta ADL40WDD 20V/5.2V 2A 40W adapter 36200564
Adapter, Delta ADL40WDG 20V/5.2V 2A 40W adapter 36200565
Adapter, Delta ADL40WDE 20V/5.2V 2A 40W adapter 36200566
Adapter, Delta ADL40WDC 20V/5.2V 2A 40W adapter 36200567
Adapter, Delta ADL40WDH 20V/5.2V 2A 40W adapter 36200616
Adapter, Chicony ADL40WCA 20V/5.2V 2A40W adapter 36200579
Adapter, Chicony ADL40WCB 20V/5.2V 2A40W adapter 36200580
Adapter, Chicony ADL40WCC 20V/5.2V 2A40W adapter 36200581
Adapter, Chicony ADL40WCD 20V/5.2V 2A40W adapter 36200582
Adapter, Chicony ADL40WCE 20V/5.2V 2A40W adapter 36200583
Adapter, Chicony ADL40WCF 20V/5.2V 2A40W adapter 36200584
Adapter, Chicony ADL40WCG 20V/5.2V 2A40W adapter 36200585
Adapter, Chicony ADL40WCH 20V/5.2V 2A40W adapter 36200618
Adapter, Liteon ADL40WLA 20V/5.2V 2A40W adapter 36200572
Adapter, Liteon ADL40WLB 20V/5.2V 2A40W adapter 36200573
Adapter, Liteon ADL40WLC 20V/5.2V 2A40W adapter 36200574
Adapter, Liteon ADL40WLD 20V/5.2V 2A40W adapter 36200575
Adapter, Liteon ADL40WLE 20V/5.2V 2A40W adapter 36200576
Adapter, Liteon ADL40WLF 20V/5.2V 2A40W adapter 36200577
Adapter, Liteon ADL40WLG 20V/5.2V 2A40W adapter 36200578
Adapter, Liteon ADL40WLH 20V/5.2V 2A40W adapter 36200617 -
zenesz45
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki miix 2 11-hez honnan lehetne tápot venni?
Köszi -
Sumi
aktív tag
Illetve nem tudja véletlenül valaki, hogy a dokkolóban lévő usb-k tudják külön-külön az 500mA-t, vagy közös tápon vannak?
-
Sumi
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hol lehet kapni még itthon 10"-os, DOKKOLÓS Miix 2-est (vagy szintén dokkolós 3-ast?)
A googl-lel nem igazán találtam boltot.
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung kuponkunyeráló
- Gaming notebook topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Interactive Brokers társalgó
- Lexus, Toyota topik
- EAFC 26
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

])

de mindegy... a windows így működik.