Hirdetés
- iPhone topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
gretzky77 #2097 üzenetére
Minden jogszabályban megadott jótállási lehetőség (újraindulás, hosszabbodás) csak a kötelező jótállásra vonatkozik (első év), azonban a gyártó ad +1 évet, így gyakorlatilag így is-úgyis van garanciád.
Ott ahol valóban csak 1 év gari van (pl Apple), van értelme a jótállás időtartamának újraindulásának, hosszabbodásának.
-
gretzky77
veterán
Rendben nem tudtam akkor elnézést,köszi! Akkor csak annyival nyúlik meg amennyit náluk töltött vagy már ez sincs?
htc07 : az igazság,hogy nem feltétlenül pixelhiba hanem az van,hogy a kijelzőn világos háttèr esetén van legalább 6-7 olyan pixel ami sokkal jobban világit és sztem ez tök zavaró illetve szép lassan jöttek elő ha nem cserélik akkor félő lesz még több is.
-
gretzky77
veterán
Arra gondoltam mivel a kijelzőm is cserés lesz valószínű a pixelhibák miatt (gondolom nem az alaplap okozza ) valamint a telefonoknál elvileg fődarab csere miatt újraindul a gari ha jól tudom! Ha kijelzőt nem cserélik akkor nem várom,hogy hosszabodjon rá a gari de szerintem az is cserés lesz.
-
gretzky77
veterán
Sziasztok!
Ma kaptam emailt a TMX-től,hogy kicsit hosszabb lesz a javítási idő mert várják az alkatrészt a gyártótól (alaplap csere lesz),a kérdésem az lenne mivel ez fődarab csere így a gari újraindul?
-
-
Pferi
senior tag
válasz
Bogyó bá' #2088 üzenetére
Nekem is gondom volt vele, de egy fórumtárs segített (gery2123), így nekem rendbejött:
"az eszközkezelőben a képeszközök ott lesz az Intel imaging... Na hosszan nyoma rajta és tulajdonságok. A tulajdonság fülön fent illesztőprogramok és ott visszaállítás. Azután reboot és minden jó.most már csak arra kell majd figyelni, hogy ne frissítsd."
-
Bogyó bá'
nagyúr
Mi lehet az oka, hogy bármilyen kamera alkalmazást indítok, az azonnali kékhalállal jár?
Eddig fel sem tűnt, mert soha ki sem próbáltam a kamerákat. Amúgy minden más programom hibátlanul, bugok nélkül fut, a frissítéseket rendszeresen felrakom.
-
htc07
addikt
válasz
belagezabela #2085 üzenetére
Olvastam itt valamelyik topikban annó, hogy valakinek értékesebb csomagja tűnt el (talán TV-t vett használtan) az egyik nem kicsi futárszolgálat depójában (bement, de onnan már nem jött ki), aztán az lett a vége, hogy 30.000 forint értékig vannak biztosítva a csomagok alapból, miért nem kötöttek rá értékbiztosítást, ez van, megkapod a 30 ezer kártérítést vagy mész a bíróságra.
A 30 ezerben sem vagyok biztos, de ott körül volt az összeg; a lényeg hogy nem egy apró csomag tűnt el, senki sem tudja hová egyértelműen a futárszolgálatnál, és az értéke töredékét ajánlották fel kárpótlásul.
Biztosan benne van minden ÁSZF-ben, hogy megy ez.
-
gretzky77
veterán
válasz
belagezabela #2085 üzenetére
Nem tartom magam annak de biztos te tudod. Köszönöm az építő hozzászólást! Szép estét.
-
tlac
nagyúr
-
gretzky77
veterán
Köszi! Mondjuk a kijelzőm hibás azon az nem nagyon segít,de ugye ilyenkor mindig ezt csinálják! Jól becsomagoltam plusz egy nagyobb dobozba is beletettem amit kibéleltem majd csomagolás,adatokat ráírtam,lemértem mindezt videokamera előtt! Holnap vihetik. Kíváncsi leszek mennyi idő lesz és javítják e vagy esetleg cserélik! Van még olyan,hogy bizonyos pixelhiba szám alatt nem garis javítás? Amit a futár ad papírt az alapján nyomon tudom követni merre tart a történet ill amikor visszakapom akkor a kibontást a futár megvárja vagy azt is rögzitsem? Köszi
-
gretzky77
veterán
Ha olyan 8,1et tettem fel amivel nincs helyreállítási particíó akkor cseszegethetnek,hogy belenyúltam?
-
barnam_
nagyúr
válasz
gretzky77 #2071 üzenetére
MPL postafutár viszi és hozza.
Kamera előtt bontják ki és csomagolják be(#2070) nbware: az nálam is előjött, hogy nem jött fel a virtuális billentyűzet, de kötöttem rá egy vezeték nélkülit. Megpróbálom majd egy tiszta telepítéssel, csak az a baj, hogy nem hajlandó USB-ről bootolni...
Se a Win10, se a Win8.1 pendrive-al, pedig mindkettő UEFI kompatibilis, és mindkettő működik a laptopomon.
-
gretzky77
veterán
Na holnap jön a futár a Tabért! Be kell csomagolnom és úgy küldeni,a kérdésem az volna,hogy ha netán azt mondanák nem volt a dobozban,hogy tudom bizonyítani. Jó tudom,hogy ez erős de mégis. Elvileg postafutár vagy ki jön érte!?
-
nbware
senior tag
válasz
barnam_ #2069 üzenetére
én felraktam még régebben és teljesen jól ment. egy baja volt csak, hogy nálam jelszót kér bekapcsolásnál és valamiért nem indította el a virtuális billentyűzetet, így csak úgy tudtam belépni, ha rátettem a dokkolóra. utána már ment a virtuális billentyűzete is. Minden más tökéletes és gyors volt. Driver problémám nem volt.
-
barnam_
nagyúr
Próbáltatok már Windows 10-t?
Én adtam neki egy esélyt... hát elsőre a videó kártyát valami basic kártyának ismeri fel, a grafikus felület sebessége a Windows 95-el vetekszik. -
I3ence
tag
válasz
gretzky77 #2063 üzenetére
Ugyanez a 2 problémám van vele.
A kikapcsolós dolognál ha még nálad a gép, próbáld meg, hogy nyomod fél percig a power gombot, vársz egy 10mp-t, és bekapcsolod. Nekem ez működik (igaz, nem kikapcsolásra, hanem standbyból visszahozásra).
2 év gari van rájuk? 2013.decemberi a gép (Media Markt), de használtan vettem, csak a garlevél van meg, azon pedig, hogy a gyártó által megadott időtartam az érvényes. Ha beválik írj, mert cseréltetném én is, a kijelzőn egyre több nálam is a folt.
Mondjuk ha csak szétkúrják a gépet, akkor inkább hagyom a fenébe, már rég nem használom annyit, mint amikor megvettem.
-
zenesz45
csendes tag
Sziasztok!Miix 2 11-hez hol lehetne töltőt venni,vagy válami úton feltólteni?Sehol nem találok hozzá töltőt a neten.Esetleg hogy lehetne még feltólteni más módon?Esetleg usb-n keresztúl?
Köszönóm. -
gretzky77
veterán
Sziasztok!
Emailben jeleztem a Telemaxnál,hogy küldjenek futárt a Tabért,mert szeretném gariztatni és háztól házig garis a miix. Akinek volt már dolga velük,tudna pár tippet adni pontosan hogy vetessem át a futárral,hogy később ne legyen probléma állapot meg stb miatt! Körbe fotóztam,hogy milyen állapotú,bár kiváncsi leszek javítják e vagy esetleg cserélik! A kijelzőn van már 5-6 pixel ami fehér háttérnél sokkal jobban világít és elég zavaró valamint mostanában azt vettem észre ha teljesen leállítom,kikapcsolom akkor nem tudom visszakapcsolni van,hogy órák múlva tudom csak életre kelteni! Amikor nem tudom bekapcsolni a töltést veszi és a windows érintőgomb rezeg ha megérintem de nem kapcsol be majd ha hagyom jó ideig akkor bekapcsol! Újraindítás esetén nincs hiba! Majd beszámolok mi lett a vége.
Köszi
-
petfoto
tag
Sziasztok! Csinálnék egy recovery újratelepítést, de kéri a kulcsot. Az melyik a sok szám közül a számlákon, vagy hol találom? Köszi előre is!
-
Volesz
csendes tag
htc07: Köszönöm a választ.
Valaki, aki itt MO-on pénzért cseréltette a miix 2 8-ának a kijelzőjét? Van ilyen a fórumban?
-
-
Volesz
csendes tag
Sziasztok.
Információt szeretnék kérni.
Sanos leesett a miix 2 8"-as tabletem, és a sarkánál pókhálószerűen megrepedt a kijelző.
Képed ad, és szerencsére inkább a fekete perem része lett törött, de elvesztette az érintőképességét a kijelző.
Gondolom ez amúgy sem lenne garanciális, de egyébként is lejárt már a garancia.A kérdésem, hogy kb. mennyibe kerülhet - mire számítsak - a kijelző csere. Ill. hogy hol ajánljátok, hogy szervizeltessem? Mert ha a budaörsi lenovo szervizen kívül más tablet szervizeléssel foglalkozó cég is tudná javítani - és még netán olcsóbb is lenne - akkor oda mennék.
Olyanok válaszát szeretném elsősorban, aki maga is pénzért cseréltette ennek a tabletnek a kijelzőjét, másodsorban aki képben van a tabletkijelzők cseréjének költségeivel.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Üdv: Volesz
-
petfoto
tag
válasz
gretzky77 #2054 üzenetére
Valóban fel tudom nyitni a képernyőt, de lezárni már nem. Plusz ez így hibás működés. Ezért újraindítom, de továbbra sem reagál a power gombra. Kikapcs, és akkor játszunk 10 percig nyomkodós bekapcsolást. Utána minden okés. Pár napig...
tlac: leszedem, hátha tényleg az bohóckodik velem...
Köszi a válaszokat! -
Bogyó bá'
nagyúr
-
zoltan6
addikt
válasz
antibes2000 #2043 üzenetére
-
antibes2000
tag
válasz
antibes2000 #2040 üzenetére
ez haláli, megint nem érzékel a felület alvóból vissza.
-
petfoto
tag
válasz
antibes2000 #2037 üzenetére
Sajnos ilyen nekem is volt már. Néha a fizikai gombot nem érzékeli, néha a képernyő érintését. Van, hogy bekapcsolni nem tudom. A legújabb BIOS frissítés sem segített.
Valaki ezeket meg tudta oldani?
Kösz! -
antibes2000
tag
sziasztok,
miix 2 10, amikor alvó módból indítom, nem akar tovább lépni a kezdőképernyőről.
Hiába nyomom folyamtosan a fizikai power gombot, kiírja, hogy húzza tovább a gép kikapcsolásához, se semmi nem történik , a képernyő nem reagál az érintésre.
Még egérrel megpróbálom. -
adamka17
csendes tag
Sziasztok! Esetleg, ha valakit érdekel eladó egy eredeti Miix 2 10 billentyűzet (angol kiosztású). Hardverapron is hirdetem!
-
gretzky77
veterán
Szia! Melyik szervízben járt? Te vitted be vagy futár? Nekem edigitaltól van háztól házig futár,de a telemax a szervíz ugye? Róluk elég sok rossz hír terjeng,nem tudom,hogy beadjam e ( nekem van 5 világosabb pixel a kijelzőn az edigitalos azt mondta küldjem be ez garis ) félek gázosabban kapom vissza!
-
Pferi
senior tag
Egyébként a Miix 2 10" 2 hangszórója nagyon jól szól (szerintem, és az előző tableteimhez viszonyítva).
-
Sarkadi
tag
válasz
deniel2 #2027 üzenetére
Szia!
Én is a 3G-s verzióval rendelkezem és nem vettem idáig észre semmi hardware-es hibát/gyengélkedést, ez szerintem hülyeség. A Windows telepítést én személy szerint a már tableten lévő verzió újratelepítésével végeztem, Gépházból elérhető egy ilyen pont, hogy adatok stb. törlése és teljesen "csupasz" Windows-t kapsz. Majd jöhet a gyárilag felesleges alkalmazások törlése, egy-két beállítás, ahogy már megszoktad pl. asztali gépen ill. driverek frissítése és a BIOS update is jól jöhet, ezeket mind eléred a hivatalos Lenovo oldalról, miután megadod a készülék típusát. A 64gb-os verzióból nekem ezek és pár feltelepített játék után kb. 30gb szabad hely érhető el, ez elegendő szerintem mindenre. Office-al kapcsolatosan pedig nem tudok segíteni, én nem használom a rajta lévőt.
Első körbe ennyit tudok mondani, remélem tudtam segíteni!
-
deniel2
csendes tag
Sziasztok! Holnap ha minden igaz hozzájutok egy miix 2 8 3g-hez. Ugye itt nincs olyan hogy a 3gs verzióban gyengébb a hardware? valahol olvastam egy tesztben (asszem asus transformer book 103 vagy mi) hogy a 3gsben gyengébb volt a proci mert nem volt még kifejlesztve a 3g-s verzió vagy valami. A másik kérdésem/kérésem az lenne, hogy itt többen írták, hogy egy tiszta windows-t telepítettek és milyen jol működik a tab úgy. Ez csak annyit jelent hogy azt az eladás előtt full resetet nyomtátok? Ha nem akkor légyszi linekljetek valami útmutatót, hogy hogyan is kell ezt vagy pár lépésben írja le valaki ha nem esik nehezére. Amugy ha húzok rá egy teljesen tiszta windowst akkor mi lesz az Office-el amit az előző tulaj feltehetőleg már aktivált?
Előre is köszi a válaszokat. -
nbware
senior tag
Beadtam szervizbe a kicsikémet, már alig szólt a bal oldali hangszórója. Remélem hamar kész lesz
-
tlac
nagyúr
válasz
nyugger 72 #2022 üzenetére
tedd fel a legfrissebb bios-t, valamelyik verzióban javítva lett egy hasonló hiba
-
nbware
senior tag
válasz
nyugger 72 #2022 üzenetére
tedd töltőre először és nézd meg világít-e a led a bekapcsolóbomnál. Ha nem akkor irány a szervíz. Ha világít, akkor hagyd rajta fél órát, majd nyomd folyamatosan a bekapcsológombot. Ha így sem, akkor a hangerő+bekapcsológombot. ha így sem, akkor szervíz.
-
nyugger 72
újonc
Tisztelt[hozzá értők,]van egy 3 hónapos lenovo miix 2 10.1-es tabom, egyszer már előfordult ,hogy nem tudtam bekapcsolni, a boltban bekapcsolták a főkapcs. és a hangerőszabályzó egyidejű nyomásával.
Most ismét nem kapcsol be,de sehogy nem tudom működésre bírni pedig szabályosan kapcsoltam ki,
és kb. 60% volt az akku töltöttsége is .
Itt sok hozzáértő van és talán van valakinek jó ötlete ennek problémának a megoldására.
Én sajna koromnál fogva nem konyítok hozzá ( ne ítéljetek ezért el)
köszi. -
Akron99
aktív tag
Milyen kábelt, eszközt kell vennem ha a miix 2 8 -at szeretném VGA projectorra kötni? Vezeték mentes megoldás létezik-e? ...és persze mindez kedvezően olcsó áron kellene
-
gretzky77
veterán
Egyáltalán nem nyomkodtam,érintem teljesen normálisan! Ilyen apró pontokon nem is tudnám benyomni,és nem is sanyargatom a tabot! Először lett kettő utána a többi!
Hito kolléga írta még talán régebben,először azt hittem pixelhiba de nem! Játszani nem is játszok rajta,biztos nem nyomástól keletkezett!
-
tajner10
tag
A tablet fele fényerőn, 60%os proci korlátozáson meddig bírja filmnézéssel (csak filmmel)?
-
Djmarko
tag
Sziasztok!
Az lehetséges, hogy annyira tönkre ment a tab akksija hogy a töltöket is tönkreteszi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Honor Pad8 bontatlan, új eladó
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest