- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
senior tag
Válaszolok magamnak
Hosszas kutakodás után találtam frissebb drivert az alaplapi hangkártyához, bár nem a VIA honlapján, onnan reménytelen bármit is leszedni (nekem legalábbis nem sikerült). Asus honlapján meg még mindig a kb. 1 évvel ezelőtti van, pedig azóta már több verziót is kiadtak. Ezzel már nem akadt össze a tunerral, viszont az alaplapi fejhallgató kimenetet (tüskesor) sehogy sem sikerült működésre bírnom (Sehol sem látta, hogy elöl is van hangkimenet). Ezután felraktam a korábbi alaplapom (Asrock P5B Pro, ugyanaz a hangchip) driverét, és láss csodát jó lett (hosszas állítgatás után). Én barom viszont (már nem tudom miért) visszaraktam a korábbi partíciómentést, és elölről kezdtem az egészet. Persze bármit csináltam nem lett jó. Végül megint vissza a korábbi partíciómentés, aztán az Asrockból csak a drivert raktam fel az eszközkezelőből frissítve, a hozzá tartozó körítést (saját hangerőszabályzó) nem. Így most már tudom használni a tuner időzített felvétel részét, és a ház elején lévő fejhallgató csatlakozókat is.
Ezzel megoldottam egy régi problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest