-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Ez mitől lehet a hanggal? PVR2 2.0.3.33 volt fent, most raktam vissza .28-at, de semmi változás. A hang pcm 48kHz, a videó PICVideo M-JPEG v4. Az az érdekes, hogy nem mindig csinálja, teljesen véletlenszerű, nem igazán tudom mihez kötni. Élőben jó a hang, csak a felvétel lesz ilyen. Procihasználat 20% körül van felvétel alatt, tehát az sem okozhatja.
-
Tamy
őstag
Engem két dolog zavar a PVR2-nél, tudomásom szerint mindegyik gyári hiba. Indításnál mindig mono hanggal indul (felvétel beállítás szintén), manuálisan kell sztereóra állítani. Illetve ha sztereóra állítom akkor minden csatornára sztereót ír, függetlenül attól, hogy valóban sztereó-e. Ezeken szerintem jó lenne változtatnia a gyártónak.
-
Tamy
őstag
Válaszolok magamnak
Hosszas kutakodás után találtam frissebb drivert az alaplapi hangkártyához, bár nem a VIA honlapján, onnan reménytelen bármit is leszedni (nekem legalábbis nem sikerült). Asus honlapján meg még mindig a kb. 1 évvel ezelőtti van, pedig azóta már több verziót is kiadtak. Ezzel már nem akadt össze a tunerral, viszont az alaplapi fejhallgató kimenetet (tüskesor) sehogy sem sikerült működésre bírnom (Sehol sem látta, hogy elöl is van hangkimenet). Ezután felraktam a korábbi alaplapom (Asrock P5B Pro, ugyanaz a hangchip) driverét, és láss csodát jó lett (hosszas állítgatás után). Én barom viszont (már nem tudom miért) visszaraktam a korábbi partíciómentést, és elölről kezdtem az egészet. Persze bármit csináltam nem lett jó. Végül megint vissza a korábbi partíciómentés, aztán az Asrockból csak a drivert raktam fel az eszközkezelőből frissítve, a hozzá tartozó körítést (saját hangerőszabályzó) nem. Így most már tudom használni a tuner időzített felvétel részét, és a ház elején lévő fejhallgató csatlakozókat is.
Ezzel megoldottam egy régi problémát. -
Tamy
őstag
Sziasztok!
Van egy Asus P5QD Turbo alaplapom, benne többek közt egy Leadtek PxDVR3200 H tuner. Sajnos a kettő nem igazán szereti egymást, ugyanis a tuner összeakad az alaplapi hangkártyával, legalábbis Win 7 alatt. Ha engedélyezve van a hangkártya, akkor az időzített felvételnél nem tudom kiválasztani a tv kártyát, helyette csak az alaplapi hangkártya szerepel. Így természetesen el sem indul az időzített felvétel, ettől eltekintve viszont tökéletesen működik. Tehát ha manuálisan kezdeményezem a felvételt akkor minden rendben, maga a WinFast látja a kártyát, csak az időzített felvételnél nem látszik. Eddigi egyedüli megoldás, ha letiltom az alaplapi hangkártyát. Bár van egy Creative hangkártyám is, az az elsődleges, de szükségem lenne az alaplapira is. Van esetleg valakinek valami ötlete? Kerestem más alternatív drivert az alaplapi hangkártyához, de semmit sem találtam, az alaplap fórumában, illetve a kártya magyar "rajongói" honlapján a fórumban pedig nem kaptam használható segítséget. Természetesen volt Win reinstall is, de a hiba szűz Windowsnál is jelentkezik, amint felrakom az alaplapi hangkártya driverét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest