- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jovanny2
őstag
válasz
opeter87 #10415 üzenetére
Nem főzök külön a kutyának. Húsból kacsafarhátat kapnak. Sosem fog megegyezni a véleményünk, úgy tűnik. Nem baj, nem vagyunk egyformák. Életerős, vidám kutyáim vannak, nagy udvaron szaladgálnak, játszanak. Sosem betegek hál Istennek, szerintem meg vannak elégedve Velem, mint gazdival. Nekem ez elég, Nekik is az. Az jó, ha mindenkinek megvan a véleménye bizonyos dolgokról, Én nem próbálom az enyémet senkire erőltetni. Mindenki adja meg azt a háziállatainak, ami tőle telik, és úgy látja, hogy az jó. Részemről a vita lezárva, tegyünk fel inkább friss képeket a kutyusainkról, és örüljünk egymás örömének és sikereinek. Inkább erről szólt ez régen, mint egymás marásáról a különböző vélemények miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest