- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati384
csendes tag
Sziaztok! Van egy x16 médiaboxom. Nem nagyon foglalkoztam vele mostanában. Gyengélkedik a tv-m ezért ezen szeretnék youtube-ozni( legalább). Az a baj, hogy nem tudja, hogy tv-n nézem, olyan mintha azt hinné mobilon vagyok. Rosszul jelenik meg a youtube, mindig ki kell nagyítani a képet, persze ezzel a távos egérrel kezelni nem lehet rendesen...
-
blakey
titán
válasz Falcon75 #4396 üzenetére
Igen, Amlogic topik összefoglalója és a sok hsz valószínűleg mindenre választ ad, ha meg nem találod akkor a feltett kérdésedre is lesz válasz.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Falcon75
tag
Üdv. mindenkinek. Melyik androidos tv box ra lehet Coreelec et telepíteni?
-
blakey
titán
válasz Imi1981 #4391 üzenetére
De leia alatt nincs is sftp csatlakozozási lehetőség! - Van, csak telepíteni kell.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Imi1981
veterán
De leia alatt nincs is sftp csatlakozozási lehetőség! Legalábbis android tv os-en kodi leia alatt nincs. Sima ftp van de ha azon keresztül akarok PC-re menteni a kodi beállításait a backup addon - al akkor azt írja a cél nem írható (pedig írható) . Na mindegy nem olyan nagy probléma csak jobb lett volna PC-re menteni közvetlenül mert másolni időigényes és boxon meg nem akarom tárolni a mentéseket. Persze most ott tárolom.
Remélem amúgy még egy jó ideig menni fognak az addonok leia alatt. Nem lenne bajom a mátrixal csak enyhén akadozik (néha néha) a lejátszás míg leia alatt tökéletes! Természetesen a kadenciahelyes lejátszás be van állítva. -
blakey
titán
válasz Imi1981 #4389 üzenetére
Értem, csak felvázoltam. Én is Leiát használok, mert elegem lett, hogy semmi sem működik úgy ahogy szeretném, Leiával igen, de kérdés, hogy meddig. Én SFTP-t állítottam be és hibátlanul működik, hasonlóan egyszerű, mint az SMB, legalábbis nálam macOS alatt.
A Leia alatt nálam sem tökéletes az SMB az aktuális macOS-el, szóval kénytelen voltam alternatívát keresni, elképzelhető, hogy a win10-zel is hasonló a helyzet.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Imi1981
veterán
NFS nekem nagyon bonyolult. SMB - t is most csináltam először és működik is ugyan azon a tv boxon matrix alatt csak leia alatt nem. Nem lenne gáz de itt még a leia a fő kodi (tökéletesebb a lejátszás mint matrix alatt). Igazából csak kodi mentést szeretném ha PC-re mentené egyből és ezt smb keresztül lehet is (mátrixon úgy csináltam) . Ftp szerver fut a PC-n és arra csatlakozik a leia is de azon keresztül nem engedi a mentést PC-re (bár sftp-t nem próbáltam de szerintem úgy se engedi). Ja mobilról cx file explorer - el is csatlakozik szóval csak leia - val van probléma.
Lehetséges, hogy leia alatt ez nem is működik Windows 10 PC-vel?
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Imi1981 #4387 üzenetére
A Kodi SMB integrálása nem minden verzióban és nem minden platformon ugyanolyan jó vagy rossz. Én pl. a Leia és a Matrix alatt sem tudom elérni a MAC-et, illetve elérem csak a MAC újabb SMB-t használ, mint amit a Kodi tudna (Infuse, MrMC és FE File Explorer, stb tud csatlakozni, csak a Kodinál van a probléma) és azzal nem teljesen jó a csatlakozás, emiatt SFTP-t használok, de ott az NFS, webdav, stb lehetőség, ami akár jobb is lehet, mint az SMB, SFTP-vel számomra minden jó.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Boldog újévet mindenkinek!
Kodit használok otthoni tv boxokon (most ezt nvidia shield tv - n próbálom) és smb beállítással küzdök! Kodi mátrix alatt simán tudok csatlakozni de 18.9 leia alatt nem! A felhasználó név /jelszót tuti jó (másolás /beillesztéssel írom be) meg ugye matrix alatt ugyan ezekkel az adatokkal jó. Leia alatt mit kell máshogy csinálnom? -
Hikvision
senior tag
Sziasztok!
Az egyik androidos media boxon Kodi fut, és csak internet rádióra van használva a "radio" kiegészítővel (Tristian Fischer, enen92 3.0.3), amivel nincs is semmilyen gond egészen addig ameddig a stream valamiért meg nem szakad, onnantól csak akkor megy újra, ha ismételten kiválasztom, hogy melyik "adót" akarom hallgatni, akkor újra csatlakozik rá és megy tovább. Csak ez elég idegesítő, hogy van amikor naponta 6x is megszakad valamiért a net, és mindig nagy csend lesz utána aztán kézzel kell matatni, nincs benne (legalábbis nem találtam) automatikus újracsatlakozást, hogy lehetne ezt megoldani? Általában a "TOP FM Base" szokott menni.
Köszi!
20 éve a PH-n.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Kodira (coreelec-en) van ddns updatelő addon? Apósomnak kéne mert nincs ott PC és a routerben sincs ddns bejelentkezés beállításokban. Noip vagy dynu lenne a legjobb de persze ha máshoz van csak az is érdekelne!
-
Falcon75
tag
válasz Hardstyler01 #4383 üzenetére
Üdv. : nekem pc n csinál hasonlókat. Az elején a HD hangok nem mentek. Mostanra el sem indul a film a Kodival. Ki tudja mi a megoldás?
-
Hardstyler01
tag
Segítsetek kérlek! Tanácstalan vagyok: 2019-es Nvidia Shield-el Kodit használva teljesen megzavarodik, de VLC-vel semmi. De a VLC-nek sajnos nem olyan jó a hangminősége mind a Kodniak.
A Kodi tünetek:
1.:egyszer gondol egyet és nem hajlandó kiküldeni az AVR nek a térhatású hangformátumokat csak sztereóban, beállításokon nem változatok újra telepítem az appot, beállítok mindet ahogy kel, akkor megint küldi egy darabig.
2.: film lejátszásnál van hogy fél percig is csak fekete kép fogad és homokórázik a shield, de a hang megy szépen.
3.: van hogy különböző képhibák jelennek meg a média lejátszó felületeknél.
már a shield-et is restartoltam és az appot is többször újratelepítettem.
Mi lehet a gond szerintetek?"A létező legnagyobb ámítás az ember saját véleménye!" - Leonardo da Vinci
-
-szabi-
addikt
Hi
Kodi tárolóból telepíthető youtube kiegészítő helyett van valami értelmes alternatíva?
Ezzel, hogy 10 másodpercenként megáll 20 mp pufferelésre kb használhatatlan.
üdv
szabi -
Imi1981
veterán
Sziasztok! Van egy mecool km6 deluxe android tv boxom amin eddig futott egy módosított netflix alkalmazás de kilőtte a netflix. Gondoltam sebaj kodi matrix netflix addonnal használom akkor de ezt kep a hibát dobja lejátszás indításakor. Tudok tenni ez ellen valamit? Köszönöm előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
OsOnO87
csendes tag
Sziasztok! TCL 55C728 TV vásárláson gondolkozom. Főleg 4k HDR filmekhez veszem. Mivel android, ha teszek rá Kodi-t, akkor vinni fogja a 4k dolby vision-t? Köszi.
-
Luissimo
veterán
válasz tomisanzero #4372 üzenetére
20ezer körül, itthoni internetes vétellel Xiaomi MiBox S.
ha neten rendeled, és nem jön be a szülöknek a kezelése esetleg, akkor 2 hétig visszaviheted és visszakapod az árát.bár,
biztos tetszeni fog, mert egy androidos okostévét csinál a régi butábol😃 -
tomisanzero
tag
Sziasztok! Tudnátok olcsó media boxot ajánlani a következő elvárások mellé?
Szülőknek lesz, tehát jó lenne, ha könnyen kezelhető és stabil lenne, mindenféle moddolás nélkül működne, Régi FHD nemokos TV-hez. Youtube és Netflix előfizetésem osztanám meg velük, illetve jó lenne, ha tudna külső HDD-ről feliratos filmet is lejátszani, mert a TV saját lejátszója nem birkózik meg a feliratokkal. -
-
Beni2360
félisten
válasz Falcon75 #4369 üzenetére
A dune és a zidoo külön kaszt, ők spéci lejátszót fejlesztenek, de a zidoo-nak jobb a suportja, és árban többszöröse az általam emlitettnek. Nekem is van mindkettőből. Zidoo és amlogic boxok.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Beni2360 #4367 üzenetére
Amlogic s905x3 azok a mostani bb. És hozzá sd kártyán CoreElec rendszerrel HDR10+ - ig mindent visz. Realtek nem ajánlott, egyébként sem acélos androidon a videózás.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Falcon75 #4366 üzenetére
Amlogic s905x3 azok a mostani bb. És hozzá sd kártyán CoreElec rendszerrel HDR10+ - ig mindent visz.
-
Falcon75
tag
Üdv mindenkinek. Androidos tv box kategóriában keresgélek. Valaki tudna ajánlani megbízható tipust. Amlogic, Realtek Chipsettel.Uhd, Hdr 60fps ig bezárólag. Illetve Dolby Truehd, Dts Hd Ma lossless hang lejátszási képességgel.Külső Hdd ről szeretném használni többnyire..... filmek zenék lejátszására.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Oldman2 #4363 üzenetére
Hát nekem van egy s905 de 2 GB ramos 1GB lannal. de már vagy 2-3 éve a fiokban hever.
Keress egy s905x3-s 3-4 GB ram azok vannak 1 GB lannal.
Na meg majd egy CE dukál hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
nagyúr
Adott egy mostanában gyengélkedő Venz(tech) V10 mediaplayer (S905, 1MB RAM, HDMI, Optikai kimenet, RJ45 100M), ami mostanában furcsán viselkedik, lehet hogy megérett a cserére... KODI-val használjuk.
Létezik-e hasonló kategóriájú konkrét player típus, amit érdemes megvenni utódként?
Frissítve a mostani tudást, ezek jó lenne ha teljesülnének:
RJ45 1000M
Optikai kimenet
4K lejátszás
5GHz-es WiFi
Normális távvezérlő -
Beni2360
félisten
Talán a videó minősége? Arról nem írtál. És a többi videonal is ez fogad?
-
BIGi75
senior tag
Sziasztok,
Shild TV pro box, Kodi lejátszó; 2,4:1-es filmet nagyítok 16:9-re ez a kép fogad: [kép]
Mitől van az a csíkozódás a kép jobb szélén? Vmi beállítási probléma?
(Egyébként Plex beépített lejátszójával ugyan ez van, tehát vszínű nem a kodi a ludas) -
Beni2360
félisten
válasz Devilfox #4356 üzenetére
Szia!
Először is a win-ben engedélyezni kell a megosztást ezt a win 10-ben már egy kissé nehezebb mert az otthon szolgáltatás megszűnt. De itt egy videóm a Win mappa megosztása a hálózaton. Aztán a hálózat tallózásáról.
Még sok egyéb bemutató videók vannak fent tőlem, iratkozzál fel és böngésszél.
Zi: Van itt egy fórum ami egyebek közt evvel a boxxal is foglalkozik és főképpen egy spéci lejátszó szoftverről a CoreElec (CE) ami a kadenciahelyes lejátszást biztosítja mivel az Android nem éppen ebben a legjobb.
Olvass ÖF-t[ Szerkesztve ]
-
Devilfox
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen alap kérdésem lenne, mert elég zöldfülű vagyok a témában.
Szóval vettem egy Xiaomi Mi Box S mediaplayert, szépen rádugtam a tévére letöltöttem a Kodi-t. Minden tuti szépen működik.
Hogy tudom elérni, hogy a laptopra letöltött Kodi-ban beállított mappák látszódjanak a mediaplayeres Kodi-ban?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
vicamuso
tag
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Adott egy KM6 deluxe, Android TV-s (gyári) box, KODI 19.3 Matrix-al.
Plex add-on és Opensubtitle add-on-al. Beállítva a leírások alapján mind a Plex mind a Opensubtitle, bejelentkezve.
Amennyiben szeretnék a streamelt filmhez (távoli, nem saját media szerver) beállítani feliratot, (download szbtitle be is nyílik a Opensubtitle add-on ) egyáltalán nem sikerül (Plex add-onban engedélyezve a subtitle letöltés). Konkrétan mindig csak a "No subtitle found" azaz nem talál semmit. (Nincs hibaüzenet semmi) Az még ok, hogy automatikusan nem talál (a film címét vagyis a lejátszott file nevét nem is emeli át a subtitle service) , de manuális begépelésre sem talál semmit. Mindent megpróbáltam, a Kodi default playernél is be van állítva a preferált subtitle nyelv magyarra a fö szervízre az opensubtitle... Próbáltam más kodi-s subtitle szervízzel (super subtitle, subana, a4k) azok sem működnek mondjuk azoknál alapból hibaüzenet jön, és nézzem meg a logban. A fő kérdés, hogy az opensubtitle add-on-nak mi a baja?
Nagyon köszi! Ha volt már kérdés bocsi. (Gondolkodom a PCK kipróbálásán hátha azzal)[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Kodi hbo go addonban meg lehet azt csinálni, hogy amit nézek csak a kodiban legyen megjelölve? És csak a kodiban jegyezze meg hol tartok és a hbogo alkalmazásban az ne látszódjon? Mintha másik profilt használnék (majdnem mint netflixnél). Néznék egy sorozatot amit nem csak én nézek és nem szeretném keresgélni hol tartottam mert a másik felhasználó tovább tart már.
-
Vice1978
csendes tag
Sziasztok! Én egy mecool km2 boxot vettem. Szeretnék online sorozatot nézni telefonról, amit át tükrözök tv-re, ami a chromecastal megy is, a képet, hangot szépen át is teszi, de a feliratot nem. Az a telefonon megy, a tv-n nem. Ez mitől lehet és van-e megoldás? Köszi
Gondoltam esetleg tv cast böngészőre, de elég érdekes.
-
Beni2360
félisten
OK gomb hosszú nyomásra.
De én nem írtam főoldali ikonokrólTörőlni a média tárból csak ha előbb rá klikk a Filmekre és aztán ottan lehet választani a videok közül mit szeretnél törölni. De ott már a menü gombot kell nyomni és a kezelésbe lépni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Simba86
senior tag
válasz Bazs1981 #4309 üzenetére
Szia!
Vegyél Chromecastot és küldd rá a képet asztali gépről/laptopról Chrome-ból, tökéletesen megy a TV Go így[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11 -> Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Tamy
őstag
Megoldódott, okulásképp itt hagyom a megoldást, hátha más is belefut: link. A lap alján a "Second sign-in ends in 403 error" rész után van a megoldás részletesen leírva.
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
Beni2360
félisten
Te új elérést kérdezted, menü gomd kapcsolat törlése majd kérdi, hogy az adatokat is törölni akarod? Ott NEM gomb. Majd mediatar tisztítás, hogy ne legyen duplán benne. Ott abban a mappaban lévőket törlés. Majd jöhet az újra hozzáadás.
Ha félsz a torlestol akkor szakíts meg a kapcsolatot a HDD-vel.
A beallitasokban engedélyezni kell a törlési opciót.[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
válasz bubuka55 #4338 üzenetére
Nekem is shield pro-m, ott a kodi automatikusan vált frekvenciát nem kell mókolni vele semmit, a kodiban a a lejátszóbeállításoknál a képfrissítés indításkor/leállításkor legyen bekapcsolva.
A kodiból lehet törölni a fájlkezelőben ha hosszan nyomod az entert a filmen, és engedélyezve van a kodinak a törlés.
A feliratot is be lehet állítani úgy hogy szinkronosnál ne legyen, ezzel kicsit játszani kell a nyelvi beállításoknál , de nem mindig jó, ilyenkor kézzel kikapcsolható ha rápropgramozod egy gombra a kodi keymap editorral.. -
Tamy
őstag
Sziasztok!
CoreELEC alá felraktam a Youtube kiegészítőt, az itt látható módon végig csináltam a beállításokat, viszont egyik videóban sem mennek rá a bejelentkezésre, anélkül meg mi értelme? Én rámentem, kidob egy kódot, amit ha beírok a https://www.google.com/device címen, akkor a fiók kiválasztását követően egy hibaüzenetet dob:
Mi erre a megoldás?
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
bubuka55
csendes tag
Sziasztok!
Nyár elején átálltam 4K rendszerre. Vásároltam egy Sony XH9096 65"-os tv-t illetve egy Nvidia Shield TV Pro lejátszót.
Az elöző lejátszóm(a full hd időszakban) egy Dune BdPrime 3.0 volt. Ezen a Dune-n egy USB 3.0 külső vinyóról játszottam le a filmeket. A Dune tudott filekezelő funkcióka(pl törlés). Magyarán ha megnéztem az adott filmet a Dune-vel le is töröltem a vinyóról. Nagyon kényelmes volt.Ezt szeretném elérni ezen az új rendszeren is. A Shield-be van dugva a külsö vinyó azon vannak a filmek. A Filmeket Kodi 19.1-el játszom le ami a Sielden fut. Elinditom a Kodit bemegyek a Filmek menüpontba ott már ott a vinyóm ki is listázza a tartalmát majd megnézem a filmet és a Kodi odarak egy pipát hogy ezt már megnéztem.
Szóval 3 kérdésem lenne.1. Le tudom-e törölni a Kodiban a megnézett filmet? Már próbálgattam de sehol nem találtam ilyen funkciót. Ha a Kodiben nem akkor a Shieldben esetleg? A Shield is látja külön a vinyót, de ott se találtam fáljkezelési funkciókat. Így meg baromi kényelmetlen mert most az van hogyha megnézek 4-5 filmet akkor át kell dugnom a pc-be és ott letörölni őket, de a franc emlékszik néha hogy már mit néztem meg , sokkal jobb lenne azonnal törölni megnézés után. Illetve ha nem lehet ilyet csinálni akkor pc-n meg tudom-e nézni azokat a mappákat ,file-okat amikhez a Kodi pipát rakott, hogy ne kellejen átnéznem a vinyó tartalmát hogy mit néztem már meg.
2. A másik kérdésem a felirat lenne. A Dune-ben úgy működött hogy csak akkor jelent meg a felirat a filmnél ha volt hozzá külső. Magyarán ha szinkronos filmet néztem akkor nem jelent meg. Viszont itt a Kodinál ha feliratosokat nézek(pl Star Wars Bad Batch sorozat) akkor engedélyezni kell a feliratokat. Ha meg szinkronosokat akkor állandóan ki kell kapcsolnom a feliratouzás mert megjelenik ha van még hozzá magyar felirat is. A kérdés az hogy be lehet-e úgy állítani a Kodit hogy automata legyen és ne kelljen nekem állandóan állítgani? Ha szinkronos filmet nézek akkor ne jelenjen meg a felirat(a magyar), ha meg feliratosat ahol mindig van ugye külsö feliratfile akkor meg jelenítse meg.
3. A Kodiban mit kell beállítani ahhoz hogy kadenciahelyes legyen a lejátszás? Illetve akinek Shieldje van attól kérdezném hogy ott is mit kell ehhez jól beállítani? Mert gondolom a Shield-t ás a Kodit is be kell állítani hogy kadenciahelyesen játszák le a filmeket. Néha észreveszek apró ugrásokat a filmeken, sorozatokon, mintha kimaradna pár képkocka. Pl megy egy szerepló az utcán ,gyalogol, és hirtelen mintha nem egyet lépne hanem ugrana egy nagyot mert arréb van egy méterrel. A tv biztos nem csinálja mert amúgy ezeken a mikrougráoskon kivül folyamatos a mozgás.
Köszönöm szépen a segítséget előre is.
-
coreska
aktív tag
válasz Luissimo #4333 üzenetére
Q10Pro készüléken, de valószínűleg a többin is megy jelenleg is az új TV GO, készíthetek róla képet. Azért mint írtam nem hibamentes, tehát nem tökéletes, második indításra szokott elindulni, az élő műsor megtekintésre kattintva, és a műsor lejátszás sem tökéletes. A hang elcsúszik a képtől. Csak akkor használom, ha az IPTV-m nem működik.
-
Luissimo
veterán
válasz coreska #4318 üzenetére
Tudom, hogy a TV GO volt a kérdés, hiszen én is váladxoltam a kérdésre, mondván, hogy nem ismerek ilyen tv boxot, amin müködne a TV GO lejátszás.
ezért lepödtem meg.Pontosan melyik Himediarol beszèlünk?
Mert akkor ez az egyetlen kütyü, amelynek külsö kijelzöje van és megy rajta az ujfajta TV GO.Megprobálnád, hogy a vodafone tv, a Horizon go utodja is megy-e rajta?
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
És még sok minden okosság, iratkozzal fel és mindent el érsz.
[ Szerkesztve ]
-
lemmy9
őstag
Sziasztok!
Elnézést az amatőr kérdésért, de hogyan lehet a főmenü "Filmek" részének új elérési utat adni?Szerintem!
-
Beni2360
félisten
válasz Imi1981 #4327 üzenetére
Oda mész a kodiban ahova be kellene írni valamit a kurzorral és a gépen beírod a szöveget és enter majd ott megjelenik. Videóm
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Nem tudom jó helyen kérdezem de talán igen.
Ezt a funkciót kép hogy lehet működésre bírni? Ez gondolom ha üzenetet küldök az megjelenik kodiban buborék üzenetben. De hiányzó bővítményt dob a kodi de nem találok olyan bővítményt ami ezzel kapcsolatos. Kösz előre is a segítséget! -
Beni2360
félisten
válasz wingman83 #4324 üzenetére
Na megtaláltam a 11 napja megosztott win hálózatról amit keretem.
Az első mód ami nálam van.
3 mód a vendégfiók engedélyezéséhezBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz wingman83 #4324 üzenetére
Hálózati fájok megosztása vendég fiokkal megvan? Video
Aztán a kodiban eg kell adni ahhoz a kapcsolathoz a sz.gép ip címe alatt a vendég nevét is jelszavát.
A KODI falj kezelőjében kell először a kapcsolatot létrehozni a sz.géppel aztán már csak a mappák hozzáadásánál a gép ip címét kiválasztva lehet hozzá adni a média tárhoz. Remélem megoldódik.
Ha még valami nem ok keress privátban.[ Szerkesztve ]
-
wingman83
csendes tag
Sziasztok!
Valószínűleg nem ebbe a topicba kellene ezt írnom, de hátha tudtok segíteni, átirányítani. MI Boxon lévő Kodit szeretném összehozni a PC-vel, wifi-n keresztül. Film és sorozatnézésre kellene, semmi több. Viszonylag részletesebb leírás kellene. Próbáltam, de nem jött össze. Köszi a segítséget! -
Beni2360
félisten
válasz zapco1269 #4321 üzenetére
Nm.
Én kb 2 hónapja egy ZIDOO Z1000 Pro csíptem megy 50% áron. Elárazták az Emagon. A drágább UHD3000 csak zenében jobb mint ez. Szinte hetente vannak apróbb javítások éppen ma kaptam linket kettőt is és folyik a fordítás nagy üzembe, küldöm a rossz fordítások hibát és korrigálja egy kedves fórumtársunk aki a kinti csapatba jelentkezett besegíteni. A NEO X meg túl árazott szvsz.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz zapco1269 #4319 üzenetére
Írtam, hogy a másik topikban mindenre kapsz választ szinte az egész a CoreElec-rol szól. A DV lejátszásához mélyen a zsebbe kell nyúlni. Kb 85 e Ft
A CE is lejátsza csak HDR-ben. Vannak még kompromisszumok de az már a másik topik temalya. Van aki csak CE-t használ és DV-nel a TV.
Ui: A CE egy spéci Linux alapú Kodi rendszer és DV-hez meg liszensz kell.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz zapco1269 #4313 üzenetére
Nem lesz a TV-n sosem kaxenciahelyes lejátszás. Az csak egy mankó amik a tv vannak. Venni kel egy s905x média boxot és egy sd kártyára egy CE-t tepiteni és máris mehet minden. Keresd az amlogic topikot.
[ Szerkesztve ]
-
zapco1269
tag
Sziasztok!
Vettem egy SONY XR-65A90J OLED TV-t. A gyárilag beépitett media player egy szar.
Tudna nekem valaki segiteni a KODI beállításában ha letöltöm a TV-re az APP stor-ból. Szeretném hálozaton a laptopon lévő SSD és a 8TB (2X4) WD cloudon tárolt filmeket hálozaton lejátszani. -
Beni2360
félisten
válasz Bazs1981 #4311 üzenetére
Pedig leirtam. Egy szolgáltatás egy illetőnek. Csak beépítet kijelzovel eszközön használható ez benne is van a szerződésekben. Ha laptopról ki akarod küldeni vagy HDMI kábellel küldeni nem fogja engedni. Te azért fizettél, hogy bejelentett helyen kapd a szolgáltatás és nem a ismerősödnel, rokonodnal, stb. Telo, táp, lapi már nem tv élmény.
-
Bazs1981
aktív tag
válasz Beni2360 #4310 üzenetére
Értem de valójában mégsem.
Az előfizetéshez tartozik, ki van fizetve, nem teljesen mindegy hogy ki nézi?
Ha pedig házon belül, szeretném nézni akkor mi a helyzet?
Mobilon, laptopon is bárki tudná használni akinek megadom a hozzáférésem.
Én csak a kényelem miatt vennék egy boxot amin szeretném használni azt a szolgáltatást amit fizetek. Tehát tényleg nem értem a korlátozást -
Beni2360
félisten
válasz Bazs1981 #4309 üzenetére
Nem támogatott kivetitésü eszközöknek az app. Akkor lehetne egy elofizetessel 3 családban TV-n nézni a szolgáltatást. Ugye ilyennek te sem örülnél ha te volnál egy szolgáltató , hogy egyet fizet, hármat ad.
[ Szerkesztve ]
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan media boxot amire telepíthető a Play áruházból a Telekom TV GO alkalmazás?
-
Csabi1984
addikt
válasz Arolotifar #4307 üzenetére
Csak erre a két helyre tettem
Amúgy sikeresen megoldottam :D[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok abban kérnék segítséget, hogy mit kell tennem, hogy működjön a plex adatbázis kezelés.
Van egy Synology DS118 amin van fut a Plex szerver és van egy Amlogic Boxom amin Matrix Kodi rendszer fut.
Felrakom a PKC-t majd csatlakoztatom az eszközt a generált jelszóval a Plexhez és innentől mit kell tennem?
-
blakey
titán
válasz Imi1981 #4303 üzenetére
Le van írva, hogy mit kell csinálni és azt kell telepíteni amelyik neked való. Repót telepítesz és onnan a programot.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Netflix addon a netflix master zip a jó ? Van másik fajta ami magától frissül? Vagy ez is frissül magától?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Hyundai, Kia topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest