- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
válasz
DreadZozzy #5023 üzenetére
A tv "mozgásjavítója" tud ilyeneket csinálni.
Kapcsold ki az összes ilyen hókuszpókot. -
gyűrű
addikt
válasz
®abstract® #4997 üzenetére
A kinhank nagy lutri. Már írtam korábban.
Ha új fwvel jön, vagy nem sikerül megakadályozni hogy frissítse az androidot, soha nem bootol majd CE vel. -
gyűrű
addikt
Te tudod. Ha neked így jó akkor ok. 🙂
Abból a skinből, amit linkeltem vmi ilyesmit is kihozhatsz kb.
..majdnem.. -
gyűrű
addikt
Igen ez a gyári felszín. Neked olyan kell ami mindent mutat, nem így szétszedve, és nem csak max 25=öt. ..
Sajnos ehhez másik felszín kell. Pl. az estuary mod v2.
Innen a repot letöltve telepitheted, de be kell majd állítani.... -
gyűrű
addikt
válasz
Woodcutt3R #4939 üzenetére
Beállítások, alkalmazások, ott kodi, engedélyek.
-
gyűrű
addikt
válasz
Woodcutt3R #4937 üzenetére
Mert nem a videók alól nézed.
Videók, mappa hozzáadása, ott add hozzá és onnan próbálj belépmi.
Vagy ha android alól nézed, ott engedélyt kell adni az app oknál a kodinak teljes fájlhozzáférésre -
gyűrű
addikt
válasz
metalstorm #4929 üzenetére
-
gyűrű
addikt
válasz
metalstorm #4929 üzenetére
Arra válaszoltam
Bármelyik a mappában levő videóra ráálsz hosszúnyomás, és a felugró menüben lejátszás innen. Ekkor elkezdi lejátszani attól a résztől sorban. -
gyűrű
addikt
válasz
metalstorm #4926 üzenetére
Hosszúgombnyomás a sorozat részen, és lejátszás innen.
-
gyűrű
addikt
válasz
aprokaroka87 #4778 üzenetére
Ezeken már rég túl vagyok. Csak adbvel tudok fájlokat másolni, de ott vakon mert nem látom a célmappát. Egyedül a kodinal csináltam, mert ott előtte megnéztem atv9 alatt pontosan hol a cél, így sikerült. Amúgy nem egy nagy dolog, egyedül a felirat betűtípus ami miatt kellett, mert az a zárolt mappában van a kodi 21 alatt.
-
gyűrű
addikt
válasz
aprokaroka87 #4776 üzenetére
Fogalmam sincs mi az eltérés, én a tényeket írtam le. De ha te tudsz módszert ahol root nélkül eléred a data mappát android tv 11 alatt, valamilyen fájlböngészővel akkor nagyon sokan szívesen fogadják majd.
-
gyűrű
addikt
válasz
®abstract® #4715 üzenetére
Egyelőre nálam csak win alól jó.
-
gyűrű
addikt
válasz
®abstract® #4707 üzenetére
Esetleg nézd meg ezt az addont. Win alatt próbálgatom most, jónak tűnik, automatán csinálja. Még azért fejleszthető..
-
gyűrű
addikt
válasz
®abstract® #4699 üzenetére
A netflix addon pedig a beállításaiban automatikusan tudja ezt. Tehát ha a crop értékét %-san 0-ra állítod az addonban, akkor elemzi a bejövő streamet, és automatikusan 16-9 re zoomolja.
Mondjuk a netflixen aztán mindenféle képarány van, már eleve összevissza takarják, vagy vágják őket. -
gyűrű
addikt
válasz
Hardstyler01 #4677 üzenetére
Maradhat nyugodtan a kodi. Ennyit kell csinálni :
On Android TV : go to Settings -> Apps - Kodi -> Permissions -> Files and Media and select Allow all the time.
Then reopen Kodi. -
gyűrű
addikt
válasz
Gabesz87 #4626 üzenetére
Biztos van más módszer is erre, én egyet leírtam..
pkc-t nem használok, nem tudom hogy mint frissít. Plexet sem, nekem rendkívül buta program, és akadozik is..
A kodi nálam jól konfigolt, az van az összes médialejátszómon. ( 3 CE-s box, 2 firestick 4K max, és egy shield tv pro, meg egy pc) -
gyűrű
addikt
válasz
Gabesz87 #4617 üzenetére
Nézd meg ezt a leírást. Nem használok se plexet ,sem PlexKodiConnect-addont, de a kodiban így lehet, ha nem alapskint használsz..
-
gyűrű
addikt
válasz
WhiteWalker #4606 üzenetére
Kérdezz rá olyantól akinek van, de itt azt írja a tulaj hogy nem.
-
gyűrű
addikt
válasz
WhiteWalker #4604 üzenetére
Az helyett inkább a firestick 4k max. Ott kadenciahelyes a lejátszás, ha kell, ott a streaming is dolby visionnal ..
-
gyűrű
addikt
Ezt hogy érted pontosan?
A kodi által elérhető mappákba beletett .srt? Mert azt a netflixes filmlejátszás közben a feliratbeállításoknál betallózva simán lejátsza. Régebben valóban nem így volt, de javították. 19.3-es verziókon legalábbis mindnél így megy..@Csabi1984 #4415
Fogalmam sincs...nem ismerem..
-
gyűrű
addikt
válasz
bubuka55 #4338 üzenetére
Nekem is shield pro-m, ott a kodi automatikusan vált frekvenciát nem kell mókolni vele semmit, a kodiban a a lejátszóbeállításoknál a képfrissítés indításkor/leállításkor legyen bekapcsolva.
A kodiból lehet törölni a fájlkezelőben ha hosszan nyomod az entert a filmen, és engedélyezve van a kodinak a törlés.
A feliratot is be lehet állítani úgy hogy szinkronosnál ne legyen, ezzel kicsit játszani kell a nyelvi beállításoknál , de nem mindig jó, ilyenkor kézzel kikapcsolható ha rápropgramozod egy gombra a kodi keymap editorral.. -
gyűrű
addikt
Hello ez mondjuk kodi forum.
Én pl mindent Kodival játszok le a Shield TV pro-n és tökéletesen vált is mindenhol. Plexet csak kipróbáltam és ment a kukába. De mielőtt töröltem a frekvenciaváltás jó volt ott is.
Shield a menüben 4K60-ra van állítva, kodiban is arra. Refresh rate app ennél nem is kell. -
gyűrű
addikt
válasz
kisgyerek85 #4193 üzenetére
Hello, nálam a CE matrixon a nas nfs és az smb is ment, viszont a windowsos smb megosztások csak azután hogy a kodi fájlkezelőben hozzáadtam a forrást. Utána már a pc-s mappák is jók lettek, előtte nem látta. Esetleg próbáld meg így
-
gyűrű
addikt
Neked is zyxel nasod van hogy ezt írod? (mert ott pl. nincs smb3)
Mert ha nem, akkor ne írkálj ilyeneket. Igenis gyorsabb az nfs, tapasztalatból írom, nem elméletileg, és erre a nasra vonatkozott a válaszom.Following is the information for SMB version supported for Zyxel NAS:
SMB v1: NSA series, NSA325 v2 and previous model
SMB v2: NAS series, NAS326, NAS520, NAS540 and NAS542. -
gyűrű
addikt
-
gyűrű
addikt
válasz
Melorin #4081 üzenetére
Másik skint kell feltenni ami jobban testreszabható. Pl. az estuary mod v2-t.
-
gyűrű
addikt
válasz
Georgexy_hun #3969 üzenetére
Nokia streaming mi alapján?
Nincs se atmos se Vision támogatás, nincs automata frekiváltás sem... -
gyűrű
addikt
Nekem az infó benyomása után ha a filmajánlóra megyek simán elindul... Próbáltam itthon 2 Coreelecen (18.8 és 18.9-es kodik) és a win7 en levő 18.9 -es kodival is. Youtube addonod telepítve van és működik? Mert onnan próbálja lejátszani..
..szerk. (Most látom hogy te a MS ben levő előzetest kérdezed, nos azok nem indulnak el nálam sem)
-
gyűrű
addikt
válasz
Kaslerka #3802 üzenetére
Szia, ide menj át és olvasd el az összefoglalót.
-
gyűrű
addikt
válasz
Pityke78 #3754 üzenetére
Nincs. Itt vannak a lehetőségek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Synology NAS
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- iPhone topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest