Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Ezek szerint akkor az újabb release-ekkel lehet valami, mert nekem korábban se RPi-n, se HTPC-n (pl. Q1900DC-ITX) nem volt gondom.
Viszont ebben az esetben a Shieldnél ezt elengedem. Az fagyni és újraindulni nem szokott.
Lehet, hogy teszek egy próbát FireTV-vel vagy Chromecasttal. -
_Smooth
senior tag
Köszi az infót. Persze akkor vagy az én elvárásaim magasak, vagy szokás szerint én fogom ki az indián temetőben készült példányt. Működik nekem is, de valahogy mégsem olyan fluent, mint amit várnék egy ilyen cucctól. Meg ahogy az első 2-3 héten teljesített. Pedig tényleg semmi másra nem használom, csak kodi. Még adatot se tartok rajta, van NAS.
Most elgondolkoztam még RPi4 vagy 5-ön is.
Bár nem létfontosságú, hogy a h265 is menjen, elég lenne, ha stabilan működne a jelenlegi.Esetleg LibreELEC helyett nincs valami jobban bevált opció? Vagy itt senki nem vacakol ilyennel?
-
®abstract®
őstag
ha ilyesmiket tudsz akkor ne suttogj,hanem ird le nyugodtan hangosan
nem fog süket fülekre találni.
tapasztalatom szerint jobban járna minden felhasználó akkor,ha lenne lakossági képarány támogatás ami gyakorlatban az 1/78 vagy 1/85 arányt jelenti & a moziknak pedig megmaradna a többi.
így nem lenne az a cumi,hogy a 65 colos tvdn a szélesvásznú képarány miatt 20 vagy 30 vagy 40 cm hiányzik a a filmből
aki nem tudja ezt ki zoomolni gondolom zavarja,emiatt gondolja,hogy nagyobb tvn ez nem lex,dehogyisnem,csak nem gondolja végig.
szerencse,hogy a kodi tudja ezt ki zoom ot- eltűntetheted a zavaró fekete sávokat -
OldMike
őstag
Ettől tartottam
. Az egyik gond talán könnyebben megoldható: nagyon sok dolgot változtattam a képbeállításokon, de ezeket ki lehet jegyzetelni, és újra beállítani. A nagyobbnak gondolt problémám, hogy minden letöltött alkalmazás (pont a KODI is) elvész, és ha nem jön rendbe az internet, akkor nem is tudom újratelepíteni. Akkor el kellene vinnem a tévét olyan helyre, ahol van vezetékes internet (nem megoldhatatlan, de azért nehézkes).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- újszerű AirPods Pro 2 Apple garanciával számlával igazolható eredete
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged