- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
tsilver #4689 üzenetére
Sziasztok!
Android TV 11-es Hako Pro médialejátszón nálam a Kodi 20.3-assal nem tudom elérni a Synology NAS-omon az NFS megosztást. De a Samba megosztást sem.
A Hako és a NAS is mindkettő azonos belső hálón van, tűzfal nincs belül. A Synology NAS-on az NFS elérésnél engedélyezve van , hogy az egész subnetről guest account-tal readonly-ban elérhető az NFS megosztás.
A Kodi megtalálja az NFS és Samba megosztást is, de nem tud belépni rájuk. Az NFS-re "Couldn't connect to server" hibát ír, a Sambánál pedig "permission denied-ot".
Megcsináltam amit gyűrű írt itt. Azaz a médialejátszón a Kodi appnak az Appoknál adtam a Média és fájlokhoz "Mindig" hozzáférést. De nem változtat semmit.
Azt sem értem, hogy azt nem lehet megadni sehol hogy a Kodi milyen userrel konnektáljon?
Hogy lehet beállítani az NFS/Samba elérést a Kodinak?
Esetleg a readonly nem elég neki?Kösz
SZERK: A Synologyban engedélyezve van a "Allow connections from non-privileded ports (ports higher than 1024)"
-
-
huliganboy
addikt
UPC vagy UPC direct? Csak mert a kábeles UPC-hez nem elég a kártyaolvasó!
-
huliganboy
addikt
-
kezo0
addikt
Nem tudom, én most rákerestem, és ITT csak annyit írnak, hogy egyeseknek problémájuk van az Android Store-ból történő telepítéssel, de ez orvosolható, ha mondjuk közvetlenül a Kodi oldaláról szedi le az ember az apk-t, és azt telepíti.
Sőt, azt is írják, hogy lesz majd fw-frissítés, amiben már az új Kodi lesz integrálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest