- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hardstyler01
tag
Segítsetek kérlek! Drága jó frissítések megint tették a dolgukat: Ezúttal a Kodi frissített automatikusan húszas verzióra, és egyetlen egy fájt se lát :(
Mit tudok ilyenkor csinálni? Próbáltam már újratelepíteni...
Valahogy vissza tudok állni korábbi Kodi verzióra?
Nvida Shield Pro -
Hardstyler01
tag
Segítsetek kérlek! Tanácstalan vagyok: 2019-es Nvidia Shield-el Kodit használva teljesen megzavarodik, de VLC-vel semmi. De a VLC-nek sajnos nem olyan jó a hangminősége mind a Kodniak.
A Kodi tünetek:
1.:egyszer gondol egyet és nem hajlandó kiküldeni az AVR nek a térhatású hangformátumokat csak sztereóban, beállításokon nem változatok újra telepítem az appot, beállítok mindet ahogy kel, akkor megint küldi egy darabig.
2.: film lejátszásnál van hogy fél percig is csak fekete kép fogad és homokórázik a shield, de a hang megy szépen.
3.: van hogy különböző képhibák jelennek meg a média lejátszó felületeknél.
már a shield-et is restartoltam és az appot is többször újratelepítettem.
Mi lehet a gond szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest