- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz Csabi1984 #4924 üzenetére
Senkinek nem ajánlom, hogy zip-ből telepítse, tárolóból (repo) telepítsétek. Olvasd el, hogy hogyan, ott a leírás is.
Egyébként a gond az, hogy a kiegészítőt úgy kell frissíteni, hogy a Kodi adatbázisát törlőd (kiegészítő beállításain belül), azt is írja a fejlesztő "WARNING: You will need to reset the Kodi database!".*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Csabi1984 #4913 üzenetére
Naplófájl vagy több infó hiányában nehéz segíteni. Nekem pl. nincs gondom a telepítésével, legújabb "master" van fent.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Bozek
nagyúr
válasz Csabi1984 #4752 üzenetére
Ööö, miután ezeket beállítottad, csináltál adatbázis frissítést? Mert a videó csak létrehozza a táblát, de alapból mivel semmit se raktál bele, az üres.
Mondjuk elég lenne szerintem a NAS-ra felmásolni a Kodi adatbázist és az advancedsettings-ben hivatkozni rá. Az a baj, hogy hálózatról sose használtam, csak egy külön mappából, nem a telepítés során létrehozottból.
Próbáld meg így, a <host> tagek közé írd be a NAS-os elérési utat:
<videodatabase>
<type>sqlite3</type>
<host></host>
</videodatabase>
És természetesen a sources.xml is legyen meg, ahogy a videóban van.
-
blakey
titán
válasz Csabi1984 #4538 üzenetére
Emby for Kodi elindítja az Embyt a Kodin belül, Embycon meg beépíti az Emby adatbázist a Kodi adatbázisba, olyan, mint a Plex és a PlexKodiConnect, előbbi külön kiegészítőként indul, utóbbi meg beépíti az adatbázist.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Csabi1984 #4296 üzenetére
Egyik megoldás a trakt.tv, másik megoldás a mySQL beállítása a központi szerveren, harmadik a Plex vagy az Emby használata központi adatbázisként, ebben az esetben PlexKodiConnect illetve Emby (Embuaryval) ajánlott. Mindegyik megoldás működik, mindegyiknek van valamilyen előnye, mindegyiket használtam, végül a Plex maradt központi adatbázisnak, különböző platformokon, különböző alkalmazásokkal is jól működik.
-
Beni2360
félisten
válasz Csabi1984 #4296 üzenetére
Már válaszoltak, hogy simán nem lehet mert a boxban rögzülnek az adatok és nem a NAS-n a videónál.
Ahhoz, hogy ez létre jöjjön a NAS-ra média szervert kell telepíteni azon keresztül a lejátszás. Én nem használok ilyesmit de odaát sokszor volt már téma.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
oszy
veterán
-
Beni2360
félisten
válasz Csabi1984 #4171 üzenetére
A már 100x megosztott videómban van a megoldás, ilyenkor kézi beavatkozás szükséges.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpársportok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vissza a PC Masterrace-re
- Politika
- Drón topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Minden ami hőszivattyú
- További aktív témák...