- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz Raysen623 #5924 üzenetére
Őszintén szólva nekem mind a két oldalon van karim,elvégre steam öcsihez minden kasztból kell egy nagy kari.
Plusz a játékbeli öcsihez 80-as.
De a kedvencem az jó régen a köztársasági jedi knight karim aki igazából egy sith sorci,még hozzá sith pureblood.
Mókás egy sith kari köztársasági oldalon.
De nem gonosz,maximálisan jó,0 dark side pontja van.
Csak ránézésre tűnik gonosznak.[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
válasz Raysen623 #5913 üzenetére
Köszönöm szépen, meg is találtam!
Artificét felvettem és az archeologyt is. A többire fejből nem emlékszem, holnap megnézem.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Hegyirabló
veterán
válasz Raysen623 #5895 üzenetére
Naná! Még két hónapra biztosan elő is fizetek rá.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
br.rak
őstag
válasz Raysen623 #3792 üzenetére
Igen, ez az egy ami engem is bosszant, de emellett nincs nagy gépigénye low-medium beállításokon (persze high-on biztos meg lehet izzasztani akár bika gépen is 1080p vagy afeletti felbontásban)
A legrosszabb a helyzet szerintem alderan-on van, sokat tölt és nagyon lagos a kezdő bázis, a többi annyira nem vészes.Br
-
cskamacska
addikt
válasz Raysen623 #3778 üzenetére
A legacy rendszert szándékosan hagytam ki, mert jelenleg az első karakterbe is beleuntam, nem hogy még 11-et utána küldjek. Egyébként tutorial van róla, és vadul villog is az ikonja míg nem csinálsz egy legacy profilt, így viszonylag nehéz eltéveszteni.
De ha már így meg lettem idézve, a csoda moralitás.
Én kifejezetten nyomorultul éreztem magam, hogy a játék egyenesen rám kényszerítette kényes kérdésekben az álláspontját.
Mercy küldetésnél mindenképp a menekülteknek kell visszaadni a katonaságtól lopott gyógyszereket, ha az ember jófiú pontokat akar szerezni. Ha a katonaságnak adom vissza, akkor egyből kapom a darkszájd pontokat. Mindeközben az őrség parancsnok direkt felhívja a figyelmet arra, hogy katonák halnak meg a gyógyszer hiánya miatt, és ha a jófiúként oldom meg a küldetést, ahogy a játék elvárja tőlem, akkor a jóember továbbra is nyavalyog, hogy hol a gyógyszer, nagyon kéne a harcosoknak.Vagy mikor a Witness Protection küldetésben egy többszörös tömeggyilkost kell kimenekíteni, na azzal sem lehet mást csinálni az alázatos segítésen kívül(amire a készítők még direkt rá is játszanak, mert irtózatosan tapló a fazon), mert még a végén elkap az erő sötét oldala. És a jutalom? Ugyan úgy nem változik a világban semmi, de legalább kimentettünk egy mészárost.
Mindeközben az a vicc, hogy nem lehet összejátszani a csúnyagonosz ellenállókkal, ha már sötét oldalt támogatnám(szó szerint, mert a sithek bújtották fel őket, és fegyverzik fel folyamatosan), az ellen oldal csak legyakni való ellenségként jelenik meg. Kész csoda, hogy a korrupt szövetségi tiszttel lehet üzletet kötni egy mellékküldetésben némi darkszájdért.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Raysen623 #3777 üzenetére
Már próbálkoztunk mindennel. Fixlauncher nincs a gyökérben nálam.
Átraktam németre a nyelvet, elindul játék, minden ok a menüvel is. Csak hát ugye német. Visszaraktam angolra, erre meg ugyanez. Passzolom már tényleg hogy mi lehet. Csak ki akartam próbálni a játékot, de ennyit szerintem nem fogok szenvedni vele. Egyet még megpróbálok, full uninstall, majd leszedem újra launchert, telepítem megint. Egy két napig elleszek ezzel, ha utána is ez a gond, akkor felejtős az egész.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest