- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #2446 üzenetére
szerintem firmware szabályozta le csak. ha jól sejtem az 1.0 a régi és 1.1 az új. mondjuk ha valakinek régebbi van 15A felvétellel az talán tud ebben segíteni
(#2447) TomMusic: én Budán is szoktam használni, elég erős emelkedőkön (mondjuk van ott egy kettő ami persze túl durva), és nem szokott nagyobb gond lenni. persze van ahol löknöm kell lábbal és csak 15-tel tud menni, de az is gyorsabb és kevésbé fárasztó mint a gyaloglás.
a fékkel se szokott sok gond lenni, csak annyi hogy figyelni kell, hogy hol akarsz megállni. pl 25-ről 15-re nagyon hosszú a féktáv, ott hagyja magát pörögni a motor, de 10-ről már kb elég korrekt (mondjuk ott meg van hogy nagyon befog). lejtőn nekem az a taktikám hogy nem hagyom hogy 20 felé menjek és akkor biztos meg tudok állni (ha mást nem a hátsó fékkel, bár azt gyakran használom a hegyen)
elméletileg a Xiaomi az 500W csúcsteljesítményű, szóval könnyebben kéne hogy vegye az emelkedőket. plusz cfw-vel biztos lehet még ezen is javítani
-
TomMusic
őstag
válasz
B-L-A-C-K #2446 üzenetére
Azért profi meg semmi ilyesmi nem vagyok, csak nem áll annyira távol tőlem. Ellenben a mechanika...
Én Budán használnám, és vannak egészen brutális emelkedők. Az egyiket pont meg kéne mászni minden nap, amivel a régebbi fajta Kugoo S1 sajnos nem bírt megküzdeni. Illetve egy kevésbé meredek utcában nem tudtam megállni motorfékkel, a kormányt fogva le kellett róla ugranom. Bár ez utóbbi lehet csak az én bénaságomon múlt. -
TomMusic
őstag
válasz
B-L-A-C-K #2444 üzenetére
Elektronika, bármit meg lehet oldani. Bár motorvezérléssel őszintén szólva még csak kicsit foglalkoztam, léptetőmotor & mezei PWM-es teljesítményszabályzás. Sőt vannak komplett motorvezérlő cél IC-k, melyeket MCU-val egészen jól lehet nyektetni. Illetve CNC gépekben használatos IGBT-kkel is akartam barátkozni, csak hát kevés az a fránya 24 óra. Szóval nem hinném, hogy túlságosan rakétatudomány lenne, kivéve ha nagyon nagy a teljesítmény (>kW, illetve atompontos vezérlés kell). Főleg ha aliexpressen, vagy a ruszkiknál már van rá megoldás.
motorfék elég, én már megszoktam
Milyen környéken használod? -
TomMusic
őstag
válasz
B-L-A-C-K #2403 üzenetére
Azért van [izmosabb példányuk] is.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #2388 üzenetére
nekem se volt még velük semmi. pedig volt hogy úton mentem velük szemben mert nem volt kedvem járdán menni és kicsi volt a forgalom.
mondjuk valamelyik nap a kispesti rendőrség előtt mentem el és rászaladtam egy csatorna fedelre ami baromi hangos volt. a kocsiban pont mellette matatott valamit egy rendőr és rohadtul megijedt és bazmegolt egyet :D
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #2362 üzenetére
ha normális a táv persze. de én a halálomon szoktam lenni az Ecseri és Határ út között, ahol 10-20 centi széles lyukak vannak a járdán és a szervíz út az Üllői mellett se jobb.
annyira nem volt vészes, és ha lesz még ilyen napom, akkor valszeg jövök vonatozás helyett ezzel. de ha van alternatíva (nekem a vonat az), akkor nem preferálom ezt. főleg hogy nem tudok mindenhol kényelmesen jönni.egy biciklis közben lekiabált hogy miért nem a járdán megyek. úgy volt megoldva a bicikli út, hogy néhol úton felfestve de néhol gyönyörűen elkülönítve. azért nem vettem észre hogy jön mert mint később láttam, ő csak az utat használta, sose fordult le az elkülönített részre. így azért nehéz észrevenni. van benne némi irónia hogy pont ilyenért szól, főleg hogy normális tempóban mentem, amivel előzgettem a biciklisek többségét addig.
amúgy 36V-ra ment le 38 perc alatt 2/5 töltöttségre 10km-en (etwow hátsó kerékkel)
szerk: (#2363) BITBOYS 10km-en nekem kicsit az is jön hozzá, hogy azért 40 percig aszalódsz a napon, ami nem fun
-
Tin
veterán
válasz
B-L-A-C-K #2339 üzenetére
nem az a baj, azt írják, hogy ezek a szar rollerkerekek annyira vékony gumival vannak megcsinálva, hogy egyszerűen nem tartós. alacsony nyomás nyilván nem jó, de a magas sem, az első azért, mert könnyebben kireped, a másodiknál meg egy nagyobb kátyút tudsz beszívni, ha megütöd, és hirtelen felugrik a nyomás benne.
ott volt az a videó, amit linkeltem.meg is van, és hozzá az eredeti hsz-em. tessék szépen megnézni és végigolvasni. djadji neked is.
-
djadji
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #2337 üzenetére
Ha az alcsony nyomás miatt szoptam akkor nincs vele sok. Évek alatt ha 1 defktem volt bringával akkor sokat mondok. De a menetkomfort sokkal sokkal sokkal jobb. Engem magyon.idegesített a hátsó kerék fakereket megszégyenítő csattogása. Ezzel.semmi.ilyen nincs. Nem réz, se.engem.se.a.rollert. Sztem.megéri... Feltéve.hogy nem megy el a nyomás.gyakran... Majd kiderül. Vagy rendes nyomással avagy rendes gumi kerékkel.
Amugy ami fentebb volt kép kerékről, 4,5 barral. Nekem az fém.keréknek tűnik. Nem? Az lejet jobb mint ezek. Pl a.szelep is egyenesen áll nem.olyan ferdén hajlítva mint ezeken... -
BITBOYS
addikt
válasz
B-L-A-C-K #2256 üzenetére
Mostanában ezt démonizálják, ez a trendi..mint régebben a drónok. Valamiért sok emberből indulatot vált ki ha ezzel kapcsolatos cikkeket látnak, olvasnak.
Sajnálom a lányt, nem kellett volna így végződnie az útjának, de balesetek mindig is történni fognak.
Sajnos az is tény, hogy ennek rovására ismét bevertek egy szöget az elektromos roller koporsójába. -
f3rdzs0
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #2248 üzenetére
geekbuyingon elérhetőnek írják. vagy rákérdeztél live chaten?
speaking of geekbuying. feltűnt egy felfújható kerék náluk. kb fele annyi mint a sima hátsókerék és ebben elméletileg ugye kettő szett van. csak kínából jön szóval idő mire ideér, de ha valaki ki akarja próbálni, szívesen olvasnánk többen is beszámolót róla
-
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #2215 üzenetére
táskával mindennel együtt 107-110 köré jövök ki.
mielőtt felraktam az etwow kereket akkor 25-27 köré ment egyenes úton. viszont ugye nem vettem észre hogy 25-nél már visszavesz 5-6A-ra, és eddig azzal szenvedtem hogy miért nem gyorsabb
igazából a legnagyobb probléma hogy ahol járok ott nincs kvázi "egyenes út". mindenhol vagy van emelkedő, vagy mocskos az út, vagy repedezett, vagy csodás viacolor bicikli út van, vagy járda ahol nem fogok maxon menni.
hétfőn szerintem többet tudok majd mondani, hogy milyen a 90%-os teljesítmény mód. az kb pont 23km/h köré kell hogy vigye a sebességet, úgy hogy 20 körül már csak 9A-n van. szerintem ez lesz számomra a tökéletes mód
-
Tin
veterán
válasz
B-L-A-C-K #2196 üzenetére
Azt is. Nem tudhatod, milyenek az akkujai ennek, de a Li-ionnak nem tesz jot, ha a nevlegesnel magasabb aramerossegen terhelik. Ha valami olcso cellak vannak, siman tul is melegedhetnek. De az is lehet, hogy az S1 Pro-ba egyszeruen meg "olcsobb" cellak kerultek, azoknak pedig mar sok lenne a 15A terheles.
Kar amugy, mert megmondom oszinten, hogy a sima S1-nek pont a gyorsulasa volt az elonye. Es az, hogy kepes volt megmaszni az emelkedot is, epeszu (nem 5 km/h) sebesseggel. Ha ezzel pont azt az elonyet nyirjak ki, annak nem sok ertelme van. -
f3rdzs0
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #2176 üzenetére
@Black: neked végül mi lett geekbuyinggal? kaptál csere motort?
én múlthét pénteken végre megerőltettem magam és írtam nekik hogy eltört a sárvédőm mert kiesett/hiányzott egy csavar és ma már kaptam DPD értesítőt hogy jön egy csomag ami elméletileg az lesz.
kellemes csalódás hogy ennyire korrektül intézik. mondjuk ami képet beleraktak a ticketbe az pont nem a törött rész, de "kit" néven futott szóval csak belerakták azt is
-
stellaz
veterán
válasz
B-L-A-C-K #2142 üzenetére
Neked van ilyen kerékpár méretű rollered? Mekkora távra használható? Kicsivel nekem ez a 2x5 km adja magát, néha a 9-et is bevállalom, de azt már csak sport jelleggel, napi szinten sok egy kicsit.
Vagy ez elektromosokat mondod? M365 nekem is volt, de azt már logisztikázni kellett a kocsiban.
-
Dorian
félisten
válasz
B-L-A-C-K #2096 üzenetére
Elvileg IP 54-es minősítésű, ami az alábbiakat jelenti:
Por nagymértékű behatolása elleni védettség, A gép működésére káros mennyiségű por behatolása elleni védettség.
Fröccsenő víz elleni védettség, A burkolatra bármely irányból fröccsenő víz elleni védettség. (Ami egyel nagyobb fokozat, mint az eső elleni védettség)A kijelző plexin nekem már most van pár karc. Mondjuk nem is hímestojásként kezelem.
-
Alwares
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #2077 üzenetére
Ez egy nagyon fasza cucc lesz, imádnám, ha nem a második emeleten laknék : D
Én most már hónapok óta cseszekedek rajta melyik roller legyen, az M365, Kugoo vonalat elengedtem, inkább legyen kicsit nehezebb, de legyen benne felfüggesztés meg ne essen szét alattam, az se baj ha szépen gyorsul és jó a fékje. Ha az árakat nem nézzük akkor is kevés ilyet találtam, arról nem is beszélve, hogy mik kaphatók Európában, bármelyik boltban. Egyelőre a Zero 8-9-el meg a Speedway Mini 4 Pro-val szemezek. A Zero 8-at holnap venném ha lehetne kapni, de eu-ban, ha normális aksival venné az ember akkor már az eredeti 150k-s ár a 300-hoz közelít, így meg lehet jobb deal a Speedway 4. Lassan el kell döntenem, mert az új munkahelyemre két naponta megyek Lime-al és elmondhatatlanul kellemesebb (és gyorsabb, ma reggel 18 perc alatt benn voltam 40 helyett) így mint tömegközlekedéssel; nem akarok ilyen összegben impulzusvásárló lenni... -
Dorian
félisten
válasz
B-L-A-C-K #2062 üzenetére
70 vagy 73. Attól függ, melyik mérlegemre állok. De mindkét esetben igaz, hogy szerencsére fogytam 5 kilót az utóbbi hónapokban. Amúgy itt mindenki 100 kiló feletti?
(#2067) DigitXT:
Persze, szívesen. Általában Bp. II. Csalogány u-ban vagyok 8- fél5-ig. Vagy este Szentendre. -
f3rdzs0
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #2056 üzenetére
a régi kerékkel hátul nagyon nem szerettem 25nél gyorsabban menni (alattam ott felment azért 27-28ig most csak 26-27), nagyon instabil volt. viszont amerre járok, ott a 20-25 bőven elég, mert bármikor kiugorhat eléd bárhonnan bárki és bármi. plusz annyira random az útminőség hogy hagyni kell esélyt manőverezésre. azért 70nél már félteném az életem itthon, ilyen kis kerekkel
-
Fr@nkieWilde
senior tag
-
negroo
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #1976 üzenetére
SZia . Én hiányolom azt, hogy 55kg milyen gyorsan megy fel a kugóval és a turbós rollerral. És te is ugyan ezt le kellet volna mérni. Sőt a sima mezei wtow rollert is be kellet volna teni, hogy mennyire érdemes a plusz 2 motor mennyire jobb a mezeinél? Ha lehetne egy ilyen teszt jó lene köszönöm
-
Tin
veterán
válasz
B-L-A-C-K #1964 üzenetére
írtam, de ezek kínaiak. szerinted majd a "gyártó" vagy a "forgalmazó" bemegy a német hivatalba és megkéri rá a típusengedélyt? kétlem.... elvileg a Xiaomi mi365-re se lesz, majd lesz belőle egy verzió később, ami német piacos. meg ha még lenne is engedély, mikor? augusztus közepétől? ez a bajom....
hallod, szombat óta legális asszem, az itteni media markt árul két legális iconbit típust, mindkettőt szeptember 1-jei szállítással...
szóval, elhadható-e így, használtan, és ha igen, mennyiért?
-
djadji
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #1948 üzenetére
Mégsem az zörög. Pedig pont olyan hangja van mint a videón.
Az új kerék belsejében van valami ami pont így zörög.. egy alátét lehet? Nem tudom.
De fülre a két csapágy között van valami.. ragasztót nem merek belülre nyomni azért... szóval marad a csörgés-zörgés továbbra is, de legalább kényelmes a gumi... Egy fene!Más: Azt viszont észrevettem, hogy alig 3-4 km rollerezés után a fújható roller kerék meleg. Jobban mint az első (tömör). Nem forró, de meleg. Jobban felveszi az aszfalt melegét? Vagy mert jobban tapad? Furcsa..
-
dothetwist
csendes tag
-
dothetwist
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #1933 üzenetére
Őszinte leszek, fogalmam sincs. Az én 100 kilómmal szerintem a 60at is csak nyaldosta, de az még DH sisakkal, teljes védőfelszereléssel is halál közeli élmény. A csőgáz, csőfék brutál adrenalin pumpa, kapaszkodsz, főleg az én magasságommal.
Amire jó, hogy előzni lehet vele, el se tudom képzelni hogy 70 kilóval mit művelhet... -
f3rdzs0
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #1920 üzenetére
hát ezért kérdeztem, mert engem még úgy se hallanak meg mikor térkövön csattogva kattogva szét akar esni a roller.
(#1921) Dorian ha megéri neked 2 hetet várni rá akkor lehet jobb. megspórolsz egy hátsó kerék cserét ha nem tetszik az alap. szerintem a hatótáv így is elég jó (nem tudom mennyivel nehezebb a nagyobb aksi miatt de nekem az se pozitívum). 306 dollár meg nagyon jó ár, főleg geekbuyinghoz mérve
-
mekkGyver
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #1890 üzenetére
Szerencsére az M365-höz van egyedi szoftver sütöde, és úgy állítod be a fékezés mértékét (visszatöltés, KERS...), ahogy neked tetszik. A letölthető moddolt szoftverek többségében is ki van akasztva (40km/h), így lazán lehet vele gurulni.
Én is gondolkodtam, hogy felveszem a felnyitható, beépített napellenzős, bluetooth intercomos motoros sisakomat (ami a roller árával vetekszik), de így is megmosolyognak a kollégák a rolleren, abban úgy néznék ki, mint egy guruló gyufaszál...
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #1894 üzenetére
hát a 10 az egy alsó becslés. de amúgy akartam a topikban kérdezni hogy kinek mire jön ki az átlag trip sebesség. alattam csak 26-7et megy a roller (még egy motiváció hogy fogyjak
) de általában 12-15 kmh az átlagom. rettenetesen sok helyen kell megállnom jelzőlámpák miatt. meg mondjuk általában ha gyalogos mellett nem tudok normálisan elmenni akkor vagy leszállok vagy megyek az ő sebességükön. szóval annyira nem rohanós soha a tempóm
amúgy megvan a hiba. alul az egyik csavar hiányzik. szóval gondolom kirázkódott és a sárvédő meg nem bírta hogy csak 3 csavar fogja így ott repedt meg ahol fogja még csavar felül de alul nem. találtam egy HDD csavart az pont jó oda csak nem fekete
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #1890 üzenetére
thx. lehet majd csak holnap csinálom meg.
ma késett a vonat ezért gondoltam végig hazajövök 10km-t. volt benne minden, népligeti salakos offroad meg random parkolóra rávezető bicikli út
a vége teljesen jó, 52 perc, amiben benne volt hogy letoltam az emeletről a biciklit meg vonatot nézhegettem (szóval az minimum 10 perc)
az egyetlen bajom hogy eltört a sárvédőm. a csavar tényleg kicsit túl feszes lehet mert ott tört meg. csináltam fotót, leragasztom aztán küldök geekbuyingnak valamit hogy akarnak e garanciáztatni.
neked küldtek csere motort? -
Tin
veterán
válasz
B-L-A-C-K #1871 üzenetére
nyilvan nem lesz ilyen, de azert keszulj fel ra, hogy barmikor lehet gixer. ezert is mondtam, egy konnyu kis "olcso" rollert konnyebb kimagyarazni es azt mondani, hogy nem tudtad, vagy hogy ez igazabol labbal rugos. max nem veszik be.
de ha mondjuk csak "kertek alatt" hasznalod, sokkal kisebb a lebukas eselye. en pl csak bicikliuton megyek meloba es vissza, ki se megyek rendes forgalomba a rollerrel. nem hianyzik, hogy elkapjanak, pedig itt mar legalizaltak, es megfelel az eloirasoknak is, de meg nincs ra tipusengedely, es biztositas. szoval ha engem elkapnak, szinten buntetnek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest