- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
szerintem firmware szabályozta le csak. ha jól sejtem az 1.0 a régi és 1.1 az új. mondjuk ha valakinek régebbi van 15A felvétellel az talán tud ebben segíteni

(#2447) TomMusic: én Budán is szoktam használni, elég erős emelkedőkön (mondjuk van ott egy kettő ami persze túl durva), és nem szokott nagyobb gond lenni. persze van ahol löknöm kell lábbal és csak 15-tel tud menni, de az is gyorsabb és kevésbé fárasztó mint a gyaloglás.
a fékkel se szokott sok gond lenni, csak annyi hogy figyelni kell, hogy hol akarsz megállni. pl 25-ről 15-re nagyon hosszú a féktáv, ott hagyja magát pörögni a motor, de 10-ről már kb elég korrekt (mondjuk ott meg van hogy nagyon befog). lejtőn nekem az a taktikám hogy nem hagyom hogy 20 felé menjek és akkor biztos meg tudok állni (ha mást nem a hátsó fékkel, bár azt gyakran használom a hegyen)
elméletileg a Xiaomi az 500W csúcsteljesítményű, szóval könnyebben kéne hogy vegye az emelkedőket. plusz cfw-vel biztos lehet még ezen is javítani
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xbox Series X|S
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest