Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tin
veterán
válasz
Magnum_ #1743 üzenetére
jo persze, teljesen igazatok van, magyarorszagon en tuti nem is rollereznek. annyit nem er az arelony, hogyha elgazolnak. ezert is nem robogoztam Pesten, csak amikor meg videken laktam.
(#1744) B-L-A-C-K: nekem is bejon a roller, pont a szabadsag erzeset adja, 5p alatt ott vagy ahova gyalog tovabb tart, mozogsz is, es sok dolgot el is lehet vele intezni. jo dolog. de 33 kilos monstrumot te hova akarod cipelni? mondjuk ha van lifted, nem akkora gond.
-
Tin
veterán
válasz
Magnum_ #1701 üzenetére
hehehe
köszi, nálam a kugoo s1 a nyerő, és nem is tervezem a cseréjét egyelőre. tökéletesen működik, épp ma vettem meg mindent a szigeteléshez, szóval megcsinálom majd én is. abszolút bejött, egyedül a hátsó kerék cseréjét kell majd megejtenem idővel. és mivel az relatíve egyszerűen cserélhető, a végén akár a levegős is játszik.
a 20 nekem meg tényleg elég. az a 2 perc, amit nyernék a 25-el, kevesebb, mint a huzat kényelmetlensége. meg a számba repülő bogarak
-
Tin
veterán
válasz
Magnum_ #1489 üzenetére
aliexpress, és pontosan ettől az eladótól.
a 15€-val olcsóbb eladónál kifogyott a készlet, vagyis 1-2 db van, nem akarok belefutni abba, hogy aztán kiderül, hogy bocs, mégis elfogyott. ennek az eladónak jobbak is az értékelései, és van még neki bőven.
viszont ma van vége az akciónak, szóval ha akarsz, ma rendelj még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- DJI Air 3 drón újszerű állapotban, garanciával
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest