- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dothetwist
csendes tag
válasz
Hyperion #1959 üzenetére
Jogos, de perpill nem érdekel senkit sem. Egészen addig ameddig kultúráltan közlekedsz vele. Viszont felmegy mindenhol, átmegy mindenen, és ennek ellenére nem annyira high profile mint egy Nitro scooter és láncos társai. Az agymotor miatt meg nem is annyira víz érzékeny.
Egyébként van egy eladóm belőle itt -
dothetwist
csendes tag
-
dothetwist
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #1933 üzenetére
Őszinte leszek, fogalmam sincs. Az én 100 kilómmal szerintem a 60at is csak nyaldosta, de az még DH sisakkal, teljes védőfelszereléssel is halál közeli élmény. A csőgáz, csőfék brutál adrenalin pumpa, kapaszkodsz, főleg az én magasságommal.
Amire jó, hogy előzni lehet vele, el se tudom képzelni hogy 70 kilóval mit művelhet... -
dothetwist
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ilyenem eladó, ha esetleg érdekel valakit, FLJ T113 elektromos roller, 3200w peak dupla motor, 32Ah LG akku pack:
https://hardverapro.hu/apro/flj_t113_elektromos_roller_3200w_32ah_lg/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest