- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
#07746304 #4731 üzenetére
Amelyik boltba nem engedik be, oda nem kell rollerrel menni,
vagy ott kell hagyni az őrnél, ha épp az a követelmény: ahol a
kocsi ilyen gagyi, hogy nincs alsó tartója, ott (kézi)kosár, és a
roller tolása. Ez a bekúrom a kocsi közepébe sehol se frankó.
Nekem inkább az a fura, hogy ezért nem szólt még be az őr...Ui: normális kocsiknál az ásványvíz tartó helyére mehet, azért
senki nem szólhat meg, s még a kerék se ér hozzá semmihez: -
madrac
senior tag
válasz
#07746304 #4731 üzenetére
És azért szerinted nem fog senki sem szólni, ha oda rakod a koszos rollert ahova mások az élelmiszert? Ez szerintem sem követendő példa. Én meg szinte csak olyat láttam, hogy tolták a rollert, és mégis megtudták valahogy oldani a vásárlást. Normálisabb helyeken van kézi kosár is.
-
Because
őstag
válasz
#07746304 #4641 üzenetére
pont az akksi miatt tettem le róla, meghallgattam pár véleményt hosszabb használat után és nem térülne meg (persze az élmény részét nem számoltam bele). visszatérek rá ha az okostelomnál elérem az átlag napi 3 óra képernyőidő mellett azt hogy hetente kelljen hálózatra dugni.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#07746304 #4581 üzenetére
De, tőle tudsz rendelni sokkal komolyabbat.
-
DigitXT
félisten
válasz
#07746304 #4397 üzenetére
Mi a tökömről hadovál ez az oldal? Miféle KRESZ módosítás született meg?
Az, hogy a belügyminiszter elmondja a véleményét, az még NEM törvény. Oké,
ott követi el az ember az első hibát, hogy úgy véli, hogy jogállamban élünk...Ui: az, hogy a rendőrség a jogszabályok alapján köteles eljárni, semmitmondó
frázis, főleg egy olyan témában, amiben a jogszabályok is kb. semmitmondók.
Mindjárt ott van a kerékpár definíciója: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet
emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti. Hol élünk?Bővebben: 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet
B-L-A-C-K: csak annyi? Kettőt kérek...
-
válasz
#07746304 #4291 üzenetére
Kiárusítani a szétázott rollered cuccait, ami helyett kértél új alkatrészeket igen oximoron, mert elvileg azok helyett kértél újat, hogy nem jó, ugye?? Persze, sokan csinálják ezt, de te még excel táblázatban levezetve is nyomattad itt a henki mankit, hogy mekkora királyul jöttél ki belőle és még meg is érte. Szerintem ez inkább trollkodás, mit az, hogy zokon vettem, hogy fikázod a sárhányóm hiányát... De rólad mindent elmond a pár hsz ezelőtti OXOs pálfordulásod, amit persze két sor alatt megmagyarázol...
-
DigitXT
félisten
válasz
#07746304 #4148 üzenetére
Igazából azon gondolkodok, hogy visszarakom a sima S1 rögzítőjét, mivel az
jó, hogy alátétezve érzésre stabil, de azért ez elég "gány" így.Naiv voltam,
azt hittem, ugyanaz csak masszívabb, nem sejtettem, hogy másban eltérhet.Tanulópénz.
Szerencsére csak 4000 Ft, s ettől nem dől össze a világ.
Ui: most cseréltem volna ki az egészet? Á, annyit nem ér: viszont ezek után,
ha vki azt mondja, hogy a sima S1 az ugyanaz, mint a Pro körberöhögöm.Szerk: a táblázatodban hiba, hogy a töltő 4500-on állt, amikor utoljára láttam.
-
DigitXT
félisten
válasz
#07746304 #4132 üzenetére
Egyértelműen azért nyeklik-nyaklik a vasam, mert a Pro (erősített) nyaktartója
nem teljesen ugyanolyan szögben áll, mint a sima S1-é. Viszont "21 mm"-nek
mérted a csuklócsavart, azon nem múlhat, tehát csak az az "ECU tartó" lehet
vastagabb. Szuper. Ragasztottam rá két alátétet, ideiglenesen, így stabil, LOL.
(Ilyenkor vicc amúgy, hogy ami hetekig fent van érintetlenül a Vaterán, egyszer
csak sokkal olcsóbban eltűnik onnan. Olyan is, ami után közben érdeklődtem:
oké nem segített volna, mert én 20.5 mm-t mértem, körbetekertem Powertape-
pel, ami dobott rajta annyit, ami különbség lehet, de az még nem volt elég.)
Persze a fene tudja, mivel mérted, ha nincs tolómérőd, valami vonalzóval?
Szerk: azt különösen nem értem, hogy a linkelt cucc hogyan lett végül 1200, ha
700-as licitre volt feltéve, és senki nem licitált: a listádat nézve kb. ingyen adtad.Ui: abból indultam ki, hogy az első S1-em félig Pro volt, és nehogymár törjön az
a szar, veszek hozzá erősebbet: ezek szerint nem volt rentábilis ötlet... -
B-L-A-C-K
titán
válasz
#07746304 #4115 üzenetére
1. Ahol zebra van nem megyek 30cal sem...
2. Ezt se értem miért nekem írod, ilyen posztot bárkinek lehet mutogatni...Szóval szerintem engedd el a tèmàt mert felesleges erőltetni...
Illetve még annyi mielőtt elájulnál attól a 60tól, gondolom azt észre se vetted hogy az átlagsebesség csupán csak 30volt...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#07746304 #4113 üzenetére
Nem tudom honnan szednek ki, de szoktam velük beszélgetni, tetszik nekik is.
Az meg hogy én hogy közlekedek bízd ide, szerintem aki úgy figyel másokra mint én ritka. De te bemutattad képes voltàl elesni 5tel egy járdán is.
Szerk.: igen semmi rossz indulatod nem volt, de ártatlan emberek kerülnek szerinted veszélybe...
Ilyen alapon ha látsz egy segédmotort, vagy egy verseny bringást neki is mond meg gyorsan.
-
DigitXT
félisten
válasz
#07746304 #4081 üzenetére
Nekem semmi nem jön be a linken, csak hogy lépjek be.
Esetleg nem ezt a videót akartad linkelni?Index címlapról.
Szerk: akkor nem, mert belépve meg ezt írja, nem elérhető...
"az oldal olyan célközönség számára látható csak, amelybe nem tartozol bele."
Az indexes videóban meg egy Kugoo S1 Proval csapat az autók közt, a rendőrség útmutatása alapján. Hát annyira nem jó ötlet, de hát 350W az több, mint 300W.De akkor már lenne inkább 700W...
-
DigitXT
félisten
válasz
#07746304 #4046 üzenetére
A táblában lévő töltő még 5 napig fent van a Vaterán: azért licitáltam rá, mert
a két akkus, két motoros megoldáshoz célszerűen két töltő fog kelleni, s bár
már van tartalék, azt pont a cégnél tartom (hogy ne kelljen folyamat hurcolni).Az amúgy mázli, hogy nem reklamált senki a motorok miatt, mert az eléggé
misztikus kategória, hogy mindent kicseréltél (mindent is), ennek ellenére
többet már nem láttad működni a ketyerét: engem a lerohadás(ok) után még
azért hazahozott... A kontroller is magához tért az utolsó 500 méterre.
Ezért gondoltam, hogy ha kiszárad, még jó lesz, vagy ha nem, nos: pucolás.Amúgy vicc, ami az aprón megy, ami külföldről postázva 7K, itt 10-12K-ért is
akarják adni. (Értem én, hogy rögtön megvan, vagy várni kell, blabla. Azért a
közel dupla árat már pofátlanságnak tartom. Úgyhogy azt el is engedtem.)
-
DigitXT
félisten
válasz
#07746304 #4054 üzenetére
DigitXT is megázott vele, be is szart a kontroller, így azt kapott gariban!
Viszont nem kért hasraütve gariban motort is, hanem vett egyet innen...Továbbá, akkut se kért eladásra "brahiból", hanem konkrét dokumentált
hibajelenség miatt, amit (mint utólag kiderült) anyagfáradás miatti törés
(ugyanis nem a ponthegesztés adta fel a harcot!) okozott. Nyilván én is
számolgathatnám, hogy mennyivel beljebb vagyok, mert végül az akkut
meg fogom tudni javítani... igaz, hogy ponthegesztőm nincs, forrasztani
meg nem akarom, viszont át tudom építeni "olcsó" Vruzend V2.1-gyel...
Csakhogy, amíg nem vágtam szét a tokot, nem tudhattam, mi baja van:
arra tippeltem, valamely cellák "fáradhattak el", de azon csodálkoztam,
hogy ilyen hirtelenséggel: a törés sokkal logikusabb magyarázat volt.
(Így nem kell laptop akkuból bontott cellával bohóckodnom, pótlásként.)
Ui: igen, tervezem, hogy a kontrollert is megjavítom. Ha és amennyiben
"csak" annyi a baja, hogy a MOSFET-ek lábain a víz rövidzárat okozott,
van az a mázli, hogy egy pucolás után helyre áll a rend: ez a sajátomra
igaz, a tőled vett, miután majdnem a kezemben robbantotta fel a motort
(költői túlzás, de tényleg volt tűzijáték!) már neccesebb. Még ha lesz is
belőle valaha valami, a csatlakozója tuti kuka, mivel az a fele is leolvadt.
(Persze eleve úgy vettem, hogy valószínűleg szar, ezzel nincs is baj.)
-
NandorHUN
addikt
válasz
#07746304 #4070 üzenetére
Erre gondolsz?
https://www.euronews.com/2019/05/17/germany-legalises-e-scooters-but-bans-them-from-the-pavementMert kb. ugyanez érvényes a biciklikre, ők se közlekedhetnének járdán, aztán nézd meg mi van itthon.
Amúgy nem értem miért kell trollkodni és ilyen baljós - nem túl reális - jóslatokat adni. -
NandorHUN
addikt
válasz
#07746304 #4064 üzenetére
Szerintem max az áruk fog csökkenni, meg kicsit jobbak lesznek, de nem sokkal.
A Mi365 pl. 2016-os modell, a Pro meg most jött ki 3 évvel később és 3 év alatt annyit fejlődött amennyit, ami azért nem olyan sok.
Ez is olyan mint a telefonoknál, először gyorsan fejlődik, aztán lassabban.Ha rollereken annyit fejlesztettek 3 év alatt, akkor szerintem nem érdemes várni a jövőre, mert ennyivel nem esz jobb, több modell lesz és ici picit jobb árak.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#07746304 #4056 üzenetére
Kezdjük ott a te rollered volt a téma, erre most jössz azzal én honnan leszek kitiltva...
A másik még semmit nem tudni az egészről (a cikkek amiket írnak semmi más csak találgatás) de te már tudod én ki leszek tiltva...De tegyük fel így lesz, te látom mint jóindulatú magyar ennek örülsz.
Taps.
Imádom az ilyen jóindulatú tagokat, és még az előbb te nyögöd be hogy irigy vagyok...Már sajnálni tudnak csak, tényleg. :/
-
NandorHUN
addikt
válasz
#07746304 #4061 üzenetére
Ez így oké, de már évek óta ezek a szabályok vonatkoznak a bringásokra és nézd meg mennyire tartják be. Lecsengetik a járdáról a gyalogosokat, ha épp olyan szakasz jön akkor felmennek a járdára stb...
Ennyi erővel bicikli is be lesz tiltva.Aki rossz fényt vet rolleresekre az nem az lesz aki ilyen 3000W-os gépet vesz, hanem azok a (főleg külföldiek) akik Lime-ot mindenhol széthagyják.
Sebességet meg ennyi erővel az autósok se "hajtják ki". Legtöbb autó tudna menni jóval 120 felett aztán gondolj bele ezt hány%-ok használja ki, autót meg mégis megveszik
Itt a + teljesítmény pedig nem csak a sebességről szól, hanem hogy nem kell tolni mint részeg a biciklijét kocsma után ha mondjuk 20%-nál nagyobb emelkedő jön. -
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#07746304 #4051 üzenetére
Fogalmazzunk úgy hogy szarrá áztattad, amire nem vonatkozna a garancia, nem tudtad megcsinálni, mert abszolút nem értesz hozzá, cserébe inkább kikunyiztad az összes alkatrészt tőlük pluszba.
A másik meg nem 70 ezerről volt szó.
-
DigitXT
félisten
-
DigitXT
félisten
válasz
#07746304 #3711 üzenetére
Biztos, hogy szétszedhető, hiszen pont a műanyag alatt kell szigetelni.
De nekem valamiért nem megy: azért is tippeltem esetedben arra, hogy
esetleg már gyárilag ki lett nyomva FBS ragasztóval, s azért nem megy,
ezzel elkerülve a motor beázását és a sok felesleges gariztatást...Szerk: igen, a sima motorral nem igazán lehet megállni. Még kis tempó
esetén vicces, hogy simán hagy begurulni a kereszteződésbe... Tudom,
hogy ez elvi kérdés ilyen örvényáramú fékezésnél (vagy ez mi a tököm),
viszont mechanikus fék nem jár hozzá, ám a Pro motor sokkal jobb volt!
Igen, azzal konkrétan fejre lehetett állni kis tempónál is. True story LOL. -
DigitXT
félisten
válasz
#07746304 #3685 üzenetére
Ha már itt tartunk, a piros címke elvileg garivesztés, mégis küldtek neked
új akkut: megpróbálkozzak ilyesmivel én is?Még ha nem is akkuhibás,
tudjuk, hogy jól jöhet (pl. két motoros projekt), ha mást nem, el lehet adni.Ma elmegyek egy tesztkörre, remélem nem lesz vele baj, de ha igen, gari.
-
DigitXT
félisten
válasz
#07746304 #3616 üzenetére
Hát ja, ez tényeg szar, max a csatlakozóit tudom majd használni, moddinghoz.
Kivéve persze azt, ami megolvadt... Elfelejtetettem kikapcsolni a rollert, amikor
megpróbáltam rádugni a motort: mi baj lehetne? Lett... Sebaj: "tanulópénz".Szerk: ha ki lett volna kapcsolva, akkor nem ott kezd olvadni, hanem esetleg a
túláramot érzékeli a BMS és levág a francba, vagy nemt'om... most már ez van. -
DigitXT
félisten
válasz
#07746304 #3581 üzenetére
Nézd meg, mennyiért kapható egy adott alkatrész újonnan, szállítással együtt,
kanyarítsál le belőle egy tisztességes összeget, és hirdesd meg annyiért.
Ha vki keres bármit, megveheti újan "x" pénzért, használtan csakis olcsóbban,
új árában minek kockáztasson? (Az új ára fölötti árazást végképp nem értem.)Olyan a világon nincs, hogy a teljes összeg visszakerül hozzád egy újonnan vett
termék használtként (sőt hibásként) való eladásával, kivéve az ilyen szerencsés
eseteket, amikor pár "hibás" alkatrész is eladható végül, hibátlanként, jó drágán,
pedig szó nélkül le volt gariztatva, mert elvileg rossz. (De le se volt tesztelve.)
Meg esetleg azokat az eseteket, mikor az alkatrész külön túlzottan drága, ezért
darabonként (több embertől sok idő alatt) több zseton szedhető be (ha kivárod).Szerk: pl. nekem eltört a sárhányóm, a Pro kerék meg szimplán érdekel, milyen
különbség van a simához képest. Mondjuk elvinném a komplett hátsó traktust,
kivéve a teleszkópot, mert azt minek. Ilyen árakat látok Alin, licitálj alá priviben:Szerk2: a durva élet, 300 Ft a dollár? Már megint jobban teljesít a gazdaság???
Venezuelánál. -
DigitXT
félisten
válasz
#07746304 #3576 üzenetére
több alkatrész eladás, több értékelés a vaterán
Ez is egy szempont. Ha nem bánod, akkor megkommentálom az alkatrészeket.
Ha bánod, akkor is. (Tolnám a pénzt a nyereményért, ha kapnék számlaszámot,
bár az tisztább lenne ha bankkártyával kifizethetném az automatánál, de sebaj.)- Kugoo S1 Pro motor nem volt gányolva
De ugye esőt kapott, azóta lehet, hogy gatya. Használt, de drágább, mint az új.
Az ominózus beázás óta nem láttuk működni, miközben a fél rollert kicserélted.- Kugoo S1 motor (új) nem volt gányolva
Igen, de ha rohadt nagy peched van, attól még lehet DOA. Nem láttad működni.
Persze ha garival adod, reális lehet az új ár feléért mondjuk valami moddernek...
Más ki venné meg, ha mindenkinek garis, s ha makkan postáznak újat, ingyen?- ECU új - nem volt gányolva
Ki tudja, hogyan sikerült a csere, elszakadt-e a vezetéke? Nem láttad működni.
A megvásárolt zsákbamacskámmal is úgy van, hogy belenézhettél, ki tudja?
Csavarokon vannak kopásnyomok. Nemt'm, mit kereshettél benne. Talán vizet?- Display új - nem volt gányolva
Próbáltad beszerelni, miközben vhogy leszakadt az egyik Hall szenzor összes
kábele, nem láttad, hogy működtetné a rollert... Feltehetőleg jó: nem bontatlan.Akkumulátor: ki lett bontva, ennyi.
Szét lett vágva, így sérülhettek volna a BMS vezetékei: egyértelműen gányolt...
(Szerintem persze működik, de már ránézésre sem egy patika gyári cumó így.)Váz: Leszámítva azt az egyébként cserélhető részt érintetlen
Azt az egy-két esést leszámítva persze, teljesen olyan mint az új...- Hátsókerék szintén érintetlen.
Na ez az egy, amit el is hiszek. Ha eladod, tedd fel Vaterára. De ne új ár felett,
mert ahhoz palimadarat kellene találnod, hogy egyáltalán elkezdődjön a licit. -
DigitXT
félisten
válasz
#07746304 #3574 üzenetére
tehát a bal oldal hibátlan
Ezt amúgy miből állapítottad meg? Kézrátétellel? Vagy esetleg kimérted, milyen
jeleket küld ki a vezérlő az ECU felé, ha nyomogatod a fékkart? Ha 0-255 közötti
számokat láttál, akkor mondhatod rá, hogy hibátlan. Addig csak találgatsz. Ha a
fék visszajelző lámpa felvillan, akkor valószínűleg működik. És ha fogja a motort,
akkor szintén, de azt, hogy lineáris jeleket ad ki magából, vagy összevissza, azt
ránézésre nem tudhatod. Gondolom a gáz még mindig szar (amúgy átrakhatnád
a széttépett szenzor helyére a másikat teszt okán a kis fehér műanyag csatival):
ott is ha megmoccanna a motor, nem biztos, hogy adagolható lenne a gáz, ha a
szenzor nincs rendesen a helyén, így nem megfelelő feszültséget ad (lineárisan).Szerk a másikra: "-elvárják a vevőtől, hogy majd ő szerelgeti, tesztelgeti"
Ez tényleg fura, de mivel nincs helyben képviseletük, csak a távgyógyítás megy,
de legalább nem kérdezősködnek sokat, s küldik a csere alkatrészt, amit aztán
lehet árulni Vaterán drágáért...Ha úgy tetszik ez is egy szempont. Miért nem
küldted vissza egészet, ha előre tudtad, hogy nem fogod tudni otthon kicserélni,
bármit küldenek? Nekem vissza lett küldve kompletten (lengyel raktár), és kész.
Ha alkatrészt kérsz, alkatrészt küldenek, az neked ugye semmibe se kerül. Ha
visszaküldöd, küldenek komplett újat, ám a postázás kifelé neked pénzbe kerül:
a választás a tiéd. Meg ugye akkor ki is derül, hogy mennyi baja van, s csak az
ázás volt-e, szóval ez az elején volt opció, nem a balesetes szerelgetés után. -
DigitXT
félisten
válasz
#07746304 #3568 üzenetére
Az a noname fos gyártó minden hibás alkatrész helyett küldött vadiújat szó nélkül,
sőt, még ahelyett is, ami helyett nem járt volna, mert végig hibátlan volt, csak nem
tudtad tesztelni. De elhitték, hogy az a hibás. Ebből csinálsz pénzt, de azért most
is fikázod őket, nem értem miért: ha elküldtek volna a vérbe, akkor megértenélek...
Arról lássuk be, hogy nem a kínai tehet, ha otthon szanaszét téped a kábeleket.Ui: azért nem kell senkinek a "hibátlan" alkatrész, mert nálad ezt nem lehet tudni,
és főleg azért, mert az új ár fölött árulod, nem kell rá várni felkiáltással. Ha tényleg
bontatlan cuccok lennének, akkor lenne realitása ennek a felülárazásnak, de mivel
videók hosszú sorában bizonyítod, hogy gányoltál velük és nem jutottál sikerre, én
se merném ezekután megvenni, hogy bizisten hibátlan, csak nálam nem működik.
Az akkuval is így vagyok, hogy "valszeg" hibátlan, ezért 15K-ért olcsó*, de 20K-ért
már nem kezdek licitálni, mert mégiscsak szét lett vágva, és össze van celluxozva.*: ha mégis szar lenne, még cellánként is megér annyit, kvázi pótalkatrésznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged