Hirdetés
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Amikor megnyomom a fékkart, akkor megjelenik a Displayen a fékezés jelzés, és világít a féklámpa. A motort nem tudom, most per pill megnézni, mert mind a kettő a szekrényben van szépen becsomagolva (már jön az olyan idő amikor ez szigetelés nélkül használhatatlan (ősz) meg az az évszak, amikor szigetelve is (tél) a tapadás hiányában. Szóval ezt most csak kíváncsiságból néztem meg bízván abban, hogy márciusig csak el-el mennek az alkatrészek. Egyébként azért jó, így modulokra bontva eladni, mert tényleg nincs az, hogy: bevágom az egészet a dobozba, utána jön a panasz, hogy fingja sincs mi a baja, de szar. Ehelyett elmegy egy külön embernek majd talán az első (eladás szempontjából második) akkumulátor, az új ECU egy harmadiknak, a töltő (szintén alig használt) egy negyediknek, a Pro motor egy ötödiknek, az S1 soima motor egy hatodiknak, a hátsó kerék, egy hetediknek, és így tovább... olyan embereknek akik nem is ismerik egymást, tehát ha valamelyik szól, hogy valamivel gond van, biztos lehetek benne, hogy jó esély van rá, hogy nem valami trükk. Na meg több alkatrész eladás, több értékelés a vaterán
Tehát biztos, hogy jó a dolog bal oldali része, viszont irreleváns, mert az is biztos ,hogy a jobb oldali nem az, és ezt párban lehet rendelni. Fent ami egyedül hiányos: az az oszlop tetején elhelyezkedő kezelőszerv, azt meg majd rendel hozzá az új tulaj, én nem teszek bele lóvét:
[link]A kereket a, sárhányót hátul , a villát szerintem szintén három részben adom el.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tehát biztos, hogy jó a dolog bal oldali része, viszont irreleváns, mert az is biztos ,hogy a jobb oldali nem az, és ezt párban lehet rendelni.