Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Memmaao #4292 üzenetére

Nekem a legjobban a vaterás licit tetszett, annyira kapós volt, hogy az akkumulátorra nem kevesebb mint egy tucat licit érkezett!

és ez a lista még nem is teljes, mert van ami a jófogáson ment el, van ami helyben, plusz még mindig van kb 40 000 Ft-nyi Kugoo alkatrészem, amiben egy zsír új S1 motor van, két kijelző, meg pár kisebb alkatrész, sárhányó ilyesmi :)

"ami helyett kértél új alkatrészeket igen oximoron, mert elvileg azok helyett kértél újat, hogy nem jó, ugye??"

Ne ferdítsd el! A legjobb hiszemben válaszoltam a kérdésükre. A kérdés magyarra fordítva gy szólt, ha küldenek új motort, és új ECU-t szerintem megoldódik e a probléma. Azt mondtam, hogy igen, mert úgyis gondoltam, nem nyerészkedni akartam rajta. Másként hozta a sors, mert kiderült, hogy a motor jó, az ECU viszont tényleg szétázott, ezt DIGIXT is meg tudja erősíteni. Az én akkori tervem az volt, hogy kicserélem az alkatrészeket, aztán gurulok vele tovább úgy, hogy leszigeteltetem, de még mielőtt erre sor került volna, kiderült, hogy nem ilyen könnyű a történet. Az, hogy végül az ECU-n felül mi volt ami miatt nem ment, lövésem sincs, mert: tipp volt az akkumulátor, de arra sincs panasz, arra is gondoltam, hogy szétégett a kábel valahol, de azt is elvitte két vevő, és azokra sem érkezett panasz. Egyetlen az ECU-t vette át annak tudatában DIGIXT, hogy szerinte is zsákbamacska, és az tényleg be is igazolódott. Viszont a zsír új ECU-val is ott volt az M betű. Mindazonáltal, érzem én a frusztrációdat, meg azt, hogy muszáj lenne, hogy tied legyen az utolsó szó, de ameddig szándékosan félreviszed az éneket, nem a tied lesz :)

Új hozzászólás Aktív témák