- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polo493
tag
válasz
hitman77 #23431 üzenetére
semmi különbség nincs nekem 2500km van benne mindenen átment eddig defekt nélkül,túl van beszélve meg azok írnak páran akinek volt defekt a másik 90% nak nincs.
am mi baja van a tiednek fújd 4-re azt csá néha ellenőrizd hogy nem menjen laposan véletlenül ,mert sokan kibontják az mennek vele ,karban meg nem tartják a gépet. -
PociAti
őstag
válasz
hitman77 #23431 üzenetére
Mi alapján mondod, hogy ennyire defekt hajlamosak?
Normál felhasználó alatt szerintem nincs különbség a kerékpár és a roller kerekek defektjei között (hasonló vastagságú külső gumit feltételezve). Napokban linkelte be (#23367) [vilike] a 3700 km-t futott gumiját, és ez nem egyedi eset. Többször előkerült már ez témaként, hogy kb. 3500 - 4000 km körül lehet a normál élettartamuk (Xiaomi esetén az első, azaz a hajtott keréké kevesebb).Két eset okozhat problémát:
(1) valaki peches, és kifog valami fém szilánkot, üveget, szeget, királydinnyét, ami a kerékpár gumiját ugyanúgy átszúrja.
(2) Trehány a tulajdonos, nem ellenőrzi a keréknyomást, valamint menet közben sem tűnik fel neki a kerék lapossága, így a belső elmozdul a külsőhöz képest, gyorsuláskor és fékezéskor szétdörzsölődik a belső. Vagy annyira behajlik a gumi oldalfala, hogy a merevítő szálak okoznak problémát.Slime-nak és egyéb trutyinak én soha nem voltam a híve, ez alól csak a gyári zseléréteg kivétel.
-
-
polo493
tag
válasz
hitman77 #23272 üzenetére
a felfüggesztés tpu anyag és elkopik töredezik hamarabb ,kialakítás elég kényelmetlen rövid a kacsavarok meg elég nagy szögben van,össze csukásnál egy darab narancs szalag van rögzítésre ,vezérlőre mondják hogy nem megbízható meg a kábelek úgy futnak hogy azon lecsorog a víz és bejut az oldalába ,azt tudom hogy amit mondtam új modellek jobban átgondolt javított modellek jobban össze van rakva ár érték aránya nagyon jó ,persze ki lehet fogni mindenből olyat amin valami baj lesz nekem g2 max van 2300km eddig gyári állapotban van mindent kibírt eső,por kővek lyukak ,domb fel le teljes sebsebégen 32 fokban 80kg-mal akku nem tört vezérlő nem égett le felfüggesztés jó gumi jó,nem zörög csörög nyüszög a váz masszív..néz utána g3 issues problems de ha olyan jó áron van megéri akkor vedd meg én azt mondom az új kiadás jobb,300-420e körül vannak ezek.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
hitman77 #5395 üzenetére
Én írtam mit kell tenni. Nagy szerencse ha valaki olyan úton tud járni ahol nincs akácos vagy szilánk stb... Azok állítják csak hogy sosincs defekt csak ez meg nem életszerű hogy olyan szép utakon menjen valaki állandóan.
auto repair nélkül használni a biciklimet se merem használni.
Mire átbicikliztem innen 30 lyukat csinált a jó akácos
-
zoltanz
nagyúr
válasz
hitman77 #5384 üzenetére
Tömörgumiról megoszlanak vélemények. Van aki gond nélkül használta több 1000 km-et, van akinél szétrázta az aksi heggesztést, főleg a régebbi kiadásokat, ahol nincs rugalmassan rögzítve. Én 4 bár körül nem nagyon kaptam defektet, de az már olyan kemény mint a féltömör, defekt szallag meg 500 km után kidörzsöli a gumit, a folyadék csak szúrás ellen hatásos, vágás stb ellen nem.
-
törölt tag
válasz
hitman77 #4681 üzenetére
Hónapokkal ezelőtt megtippeltem, hogy ezek "fent" bár vannak mint az oroszok, de a lehető legjobban elhúzzák az időt, és ezt a nyarat, akik nem akarnak feleslegesen pénzt kidobni (pl ha a gyökerek olyan törvényt hoznak, hogy típusengedélyhez kötik) akkor ki is lehet húzni...
Játsszák itt az alapos, megfontolt döntéshozót, mint mindig, meg nyomatják a konzultálnak az "érintett szakmai és társadalmi szervezetekkel is." Oszt kivel? A gyalogosok nem létező érdek-képviseletével?! Vagy az autósokéval? Esetleg a kerékpárosokéval? Esetleg lesz erről is egy nemzeti inzultáció?
Nincs itt semmi ilyesmiről szó, majd valamelyik dilettáns (egy már megszólalt, be is nyögte, hogy SMKP oszt jó napot), vagy kitalál valamit 2 perc alatt, vagy lemásolnak valami nyugati példát. Mondjuk mind a kettő esetében meg lehetett volna oldani, hogy az idényre meglegyen. De nekik nem sürgős, ők nem rollerrel közlekednek.
-
törölt tag
válasz
hitman77 #4645 üzenetére
Nekem volt tömör gumis rollerem. Térköves részen (Hajdúszoboszlón akad bőven) szétrázza az embert is, nemcsak az akkumulátor ponthegesztését. Eleinte én is azért vettem tömör kereket. Ha megveszem a 365 PRO-t, egyből kompresszorral feltolom max 4.5 bárig, és rendszeresen, mondjuk 2 havonta ellenőrzöm a nyomást.
-
törölt tag
válasz
hitman77 #4633 üzenetére
150K újonnan most a 365 PRO.
https://www.boltx.hu/sport-es-szabadido/elektromos-roller/xiaomi-mi-electric-scooter-m365-pro-fekete
-
m4rk.89
aktív tag
válasz
hitman77 #2999 üzenetére
Gearbest-en szoktam látni, kb. 550 dollárért, de nem követem a témát annyira. Gearbest és Ebay topicba írj be esetleg, hogy tudnak-e rá kupont / hol a legolcsóbb.
Sima m365 is jó lehet, de a PRO jóval masszívabb darab, plusz elég sok gyermekbetegséget javítottak rajta ami az elődjében még volt. Kugoo-val nincs tapasztalatom, csak amit olvastam meg láttam, hogy mennek előttem vele és recsegett-ropogott.
-
m4rk.89
aktív tag
válasz
hitman77 #2985 üzenetére
Szerintem lassan szabályozni fogják a használatát.
Bicikli útra való a gép, járdán kiemelt figyelemmel lehet használni.
Biztosítás jelenleg gyerekcipőben jár, nem érdemes kötni.
Bukósisakot vegyél mindenképpen.
95 kg-hoz én m365 PRO-t vennék ha még belefér.
ES2-nek szerintem több nehezebben javítható hibája van, míg M365-öt kis hozzáértéssel otthon meg lehet szerelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged