Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz Tangerine #34993 üzenetére

Munkahelyi balesetnek nem számít, ez igaz, de úti balesetnek igen. Tapasztalat.
    És nagy szerencse a szerencsétlenségben, hogy közvetlenül hazafelé tartottam.

Hiába szépíted, hogy 40 másodperccel lassabb szoktál lenni, általában: gyors...
    Nem kicsit. Értem én, hogy tudja a vas a 60-at, így ki is használod, ráadásul már
    nagyjából 1 éve, szóval már párezer km is lehet benne, tök jó! De akkor is: roller.

Ha pedelecet vettél volna, azzal nem mennél 25 km/h fölött, és lenne 27" kerék.
    Nyilván, sokkal nagyobb, mint a roller, de szerintem biztonságosabb. 1400 ccm:
    nekem is annyi van. Igaz, nem 260 kg, hanem 1000, és van négy kereke. :))

Lényeg, hogy konkrétan a napokban történt az ismerősöm balesete: akkor vette
    a vasat, amikor én már lábadoztam. Szóval volt neki is egy jó másfél éve... :R
    És ha ilyen szar be tud ütni, derült égből, akkor elgondolkodtató, hogy megéri-e?
    (Neked is vár a család, írtad, hogy a lányodnak is rollert veszel. Szóval ennyi. :B)

Ui: amúgy az, hogy egy lámpánál meg kell állni 40 másodpercet, emiatt lassabb
    az átlagsebesség, semmit nem mond arról, hogy mennyivel repesztesz. Sőt. Ha
    folyamatosan 55-60, ahogy írod (végsebesség, nyélgáz), az "felhívás keringőre",
    de elnézést a belepofázásért, gondoltam gondolatébresztőnek szólok hozzá. :O

#mindmeghalunk

Új hozzászólás Aktív témák