- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
Múlt héten Barcelonában nyaraltam, hát nem kicsit irigykedtem az ottani közlekedésre. Az egy dolog, hogy milyen a tömegközlekedés (rengeteg metró, busz, olcsó jegy), de hogy minden második utcában van bicikliút az valami elképesztő. Elég sokan bicikliztek, de ami megdöbbentett hogy mennyivel több elektromos roller van. Kb minden harmadik ember M365--on meg ES2-ön ment és láttam jópár Joyort is. (komolyabb darabokból nem láttam sokat, láttam pár Zero 10x-et és Dualtront).
Bérelhetőből is volt vagy 4-5 cég, én csak a Bird-ös M365-öt próbáltam ki. Végtére nem voltam meglepődve hogy ennyi roller van, autós forgalom alig, a biciklis és gyalogos infrastruktúrát össze se lehet hasonlítani a budapestivel. Bakker én itt bármikor megyek bringával vagy rollerel konkrét halálfélelmem van szinte folyamatosan... Nincs hely, bringás sáv alig, ami van annak is jórésze életveszélyes, parasztok/idegbetegek az autósok és a bringások is... : /
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest