- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
.-..-.
üzenetére
Szóba került korábban is, a szerver áldozata lett, ha jól látom. Egyes típusokat úgy állítanak be gyárilag, hogy a roller összecsukott állapotában áll szabályos egyenesbe az első kerék, míg felnyitva kicsit elfordul.
Nem volt egyszerű választ találni a furcsaságra, amiről a neten is csak találgatnak felhasználók, még a gyári infók is csak ködösítenek. Több fórumos bejegyzés abban ad tanácsot, hogyan kell egyenesbe állítani, miközben a gyári állapotra nem emlékszik, nem figyelte, csak később tűnt fel. Már ez is érdekes volt, túl sok az egyforma véletlen.
De arra jutottam végül (például Segway hivatalos szövegmorzsán keresztül is, amit csak a mesterséges intelligencia látott, én már nem találtam), hogy elvileg így kevésbé borulékony a roller, mondjuk az autó csomagtartójában vagy bárhol összecsukva, ezért próbálnak így kedvezni.
Míg vannak más típusok (Segway is), ami "rendes egyenesre" van állítva és összecsukva kanyarodik egy kicsit. Nekem is ilyen a Xiaomi klón, mondhatni elég borulékony is, a nem támasztott oldal felé. Úgyhogy lehet benne valami, de túl nagy jelentősége sincs a gyakorlatban. Viszont nem hiba.
Egyébként a páros teleszkópnak is van olyan kotyogása előre-hátra, ami mondjuk szemre "érdekes", mégis normálisnak mondható. Néztem róla szerelős videót, olyan tekintetben is, ha én olajat juttatnék bele, az hová megy, milyen a belső konstrukció, milyen a szétszedése. Mivel korábban azt hittem, onnan jön valami pattanó hang, de csak a kormányoszlopnál lévő műanyag porvédő gyűrű reccsent. De az látszik, hogy bizonyos kotyogás elkerülhetetlen a teleszkópnál, ez ilyen, mint a kerékpárnál is hasonlóan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- Yves Saint Laurent Y EDP 60ml
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest