- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
A múltkorában jeleztem hogy új egy hónapos 4Pro 2 Gen villanyak recseg ropog. Most van benne 120km, hétvégén szétkaptam (nem a kenyerm a garanciális szerviz, főleg úgy hogy zergeb@sztára ell is kell postázni)
Kivettem a "kormánycsapágyakat" vagy is azt a vicc golyóskosarakat, halkan megjegyzem hogy egy ruszki bicikliben komolyabb van
Benzinnel lemostam a lehelet vékony gyári trutymót, amitől ráadásul egy két golyó is szorult. Volt itthon a kamionhoz való LZS2 zsírom azzal alaposan betapasztottam és egy bő negyed fordulattal, feszesebbre állítottam a csapágyat. Azóta nincs recsegés pattogás és a lányom szerint jobb az út tartás is. Jelzem hogy a felső zsirfogó gyűrű, törött volt. De azzal sem idegelem magam a garanciális cserével. Majd az esztergályosom, egy jó sörért 🍺 leszúrja valamilyen textilbakelitből
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest