- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
Ma megérkezett a "várva várt" XIAOMI 4Pro 2Gen
Már a kicsomagolásnál látszódott hogy nem egy "tálka rizsért" összedobott gépről van szó.
Minden patentúl összerakva nem zörög lötyög semmi. A kormányrúd két külső csavarja kissé húzósabban ment a helyére mint a belső kettő. A Bluetooth kapcsolat kissé nehézkes volt, nem igazán akarta elvégezni a párosítást a Poco telefononnal, de végül sikerült. Az akku 44% -s töltöttségi szinten volt. A gumik kéznyomásra kémények voltakHolnap megnézem műszerrel a nyomást, amúgy hány bar -ra kell fújni, 2,5 jó
Összességében a lányomnak nagyon tetszett, teljesen elégedett volt
Nekem két dolog szúrta a szemem. A kormány összeakasztása a sárvédővel és maga a csengő, hát ez olyan vicces ezen a sziten -
lemmy71
őstag
Rendeltem egy ilyen lakatot pár órával ezelőtt még 6300ft volt az ára, ingyenes szállítással
Egy két YT csatornán jókat mondanak róla, bár azokat a német amazonról vették, dupla árban
Holnap hozza a dpd a rollert, még nem ér ide az új lakat, addig kap a lányom, egy bitang vastag, sodort bicikli lakatot -
lemmy71
őstag
válasz
scabi78 #33034 üzenetére
Én is rengeteget morfondíroztam hogy mit is vegyek a lányomnak. Végül ez lett a befutó elméletileg keddre meg is jön.
Szerintem egy lánynak ez bőven elég, egyszerű mint a "faék" és nem egy gagyi minőségű.
Az én lányom a 18 -k, szülinapjára kapja, lehet hogy neked elég lenne a Lite változat is -
lemmy71
őstag
válasz
DigitXT #33005 üzenetére
Köszönöm a tartalmas felvilágosítást
Még egy kérdésem lenne.
Ugye ha most majd megjön a roller, akkor az akkumulátorban "minimális" töltés lesz. Így azonnal mehet a gyerek egy pár próba kört az utcán (mivel ő fogja kicsomagolni és összeállítani) vagy egyből tegyük töltőre és várjuk meg a teljes feltöltést
Az energia visszanyerő kers beállításáról majd a későbbiekben érdeklődők -
lemmy71
őstag
válasz
PociAti #32997 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor valamelyik termékleírásban csak annyi szerepelt hogy "zselés abroncsok" ebből az emberek nagy hányada arra gondol, hogy valamilyen "zselével" van töltve az abroncsok. Magyarán a termék leírás, hibás valamilyen szinten.
Na de mindegy, majd ha itt lesz akkor jobban rá látok a dologra.
A YT tele van mindenféle videóval, de igazán hasznosat nem találtam, ami konkrétan érdekel. Pl. hatótáv teszt, töltés intervallum, egyéb karbantartás stb. A kicsomagolással és hogy a "mókus" megy egy két kört azzal nem vagyok előrébb -
lemmy71
őstag
válasz
DigitXT #32994 üzenetére
Ok. kösz értem mire gondolsz (apró abroncs, kis térfogat). Régebben olvastam itt, bizonyos rollerek pumpálási nehézségeiről, főleg a hajtott keréknél. Na majd kiderül ha itt lesz és hogyan is boldogulok vele. Max veszek az alin egy kis akkus (zsebpumpát).
Amúgy pár napja még azt hittem, hogy ezen zselés gumi van, amit nem kell pumpálni. Valószínűleg összekevertem egy másik modellel -
lemmy71
őstag
válasz
Thunderzolee #32992 üzenetére
Egyszerű megbízható és aránylag nagy hatótávú rollert kerestem, ami súlyban és árban is jó. Én is úgy érzem hogy ez egy jó választás volt, de majd jövő héten kiderül
Pumpám van itthon jó pár darab és még kompresszor is. A XIAOMI pumpát miért ajánlottad, nem tartja megfelelően a nyomást a gumi, esetleg érdemes egy kisebb kézi pumpát magunkkal hordani
Mekkora nyomásra érdemes pumpalnza gumikat, cirka 55 - 60 kg személy esetén. Mennyire defektettűrőek ezek az abroncsok, egy két márkánál ez problémás dolog ahogy olvasgattam a különböző véleményeket. Amúgy szigorúan csak egyenletes szilárd útburkolaton lesz majd használva. -
lemmy71
őstag
válasz
DigitXT #32987 üzenetére
Hát igen egy ful sisak lenne az igazi, de egy 18 éves lányra azt lehetetlen rábeszélni.
Örülök ha egy ilyen bazári sapkát a fejére vesz majd. -
lemmy71
őstag
válasz
Thunderzolee #32979 üzenetére
Igen ezek a számzáras lakatok egyszerű és praktikus megoldást jelent, most is ilyet használ a lányom a biciklin.
Néztem a decathlon -ban kapható pár ezres, szövet "borítású" láncos lakatokat is.
Ami még teszik, az ilyen összetekerhetős lakatok csak itt félő hogy megsérti a roller festését. Bár ahol használná, oda tehetnék egy átlátszó teflon fóliát
Már csak egy védő sisak kellene, esetleg arra valami ajánlat -
lemmy71
őstag
Valami egyszerű "olcsó" lakatot tudtok ajánlani, amit a rollerre lehet szerelni és ér is valamit.
-
lemmy71
őstag
Sziasztok!
A január óta tartó hosszú "vívódásom" után, megrendeltem a lányomnak XIAOMI 4Pro 2Gen -t. Szerencsére az alzában volt még pár darab raktáron, emberi áron, hétfőre ide is érAhogy nézegettem, sok helyen már rendelni sem lehet.
A kérdésem az lenne, hogy beüzemelésnél mire ügyeljek? Esetleg bizonyos dolgokat, pl. csavarokat cseréljék ki valami minőségi darabra, vagy van olyan gyárilag összeszerelt része, ami átnézést vagy egyéb korrigálást igényel. Más egyéb hasznos tapasztalatot is szívesen meghallgatok
Egyébként sík úton (Alföldi városában) hasznalná a lányom, természetesen csak aszfalton, napi 20 max 30 kilométeres ingázásrá. Sebesség növelés és egyéb tuning nem lesz -
lemmy71
őstag
Egy "halálra" tuningolt roller esetén (ami bemutatóra, versenyre, vagy más projekt célból épület) megértem az "aktív" hűtést. Bár hűtőközegnek folyadékként, alkoholt vagy olajat használnék, esetleg gázt.
Egy "mezei" rollere akár felső kategóriás, bőven elég a "passzív" hűtés is, természetesen normális használat esetén. -
lemmy71
őstag
válasz
Thunderzolee #31540 üzenetére
Használtat nem akarok, ha nem lesz más akkor NAVEE V50i Pro -t veszek. Az még belefér a 150k -s költségsapkába és sík úton 30 - 35 km -t, annak is tudni kellene.
-
lemmy71
őstag
válasz
Impair1980 #31363 üzenetére
Xiaomi Electric Scooter 4 vagy egy kicsit erősebb Navee V50i Pro de vegyél neki sisakot is
Én a 18 éves lányomnak, most veszek egy Navee V50i Pro -t, nyári munkába járásra. Szerintem neked a xiaomi elég lesz -
lemmy71
őstag
válasz
dzsidzsas #31086 üzenetére
Üdv!
Esetleg ha rá érsz és van kedved hozzá, akkor írhatnál egy nyúlfarknyi, jellemzést. Érdekelne hogy mit is bír, mennyire stabil megbízható és persze a hatótáv. A lányomnak akarok nyarára egy ilyet. Ha az ő hatvan egykét kilója alatt, elmenne egy töltéssel 35 - 40 km -t, sík úton 15 - 20 km/h közti átlagsebességgel, akkor a Navee V50i Pro lenne a befutó.
A másik amit kinéztem az Xiaomi 4 Pro Gen 2. lenne, de kétszázat nem igazán akarok kiadni érte -
lemmy71
őstag
válasz
enginev3.0 #30911 üzenetére
Na ez egy nagyon kellemes hatótáv jellemzés volt a Xiaomi mellett. Gondolom teljesen fedi is a valóságot és nem egy hivatalos importőr vagy, aki így nyomja a marketinget. Ezek után már csak a megfelelő ár dönt, a Xiaomi és Navee között
Itt ott olvastam egy két negatív jellegű kritikát, a Xiaomi -val kapcsolatban (gyenge silány minőség, rossz alkatrészek, szétesik, stb.) Ebből vajon mi fedi a valóságotÖszinte elfogulatlan véleményekre vagyok kíváncsi.
Ez az alapból "lefikázom" és más márkákat hozok fel példának, véleményekre semmit nem adok -
lemmy71
őstag
válasz
enginev3.0 #30908 üzenetére
Köszi az infót, amúgy nekem is hasonló volt a megérzésem.
A Navee V50i Pro -val szemezgetek, ok tudom hogy annó azt mondtam hogy 40km -s hatótávolság a cél, de kiegyezek a 35 -l isAnnyit meg csak tud 20 - 25km/h mellett és 5kg -l könnyebb a Kugoo G5 -nél.
A Xiaomi 4Pro Gen2 lenne a legmegfelelőbb, de 160k -t. áldozok roller re, ha elengeden a "költségvetést" akkor ismerve magam, nincs megállás. Bízok benne, hogy nyárig lesz rá valami jó akció, esetleg valami konkurens gyártó leveri az árakat -
lemmy71
őstag
válasz
enginev3.0 #30893 üzenetére
Elsősorban a hatótávolság érdekel (sík egyenletes út felület és cirka 15 - 20km/h használtnál).
A második dolog ami érdekel, az a kezelhetőség praktikusság (mennyire áll kézre, összecsukás, kényelem, stb.)
A lányom 60 kg. körüli nem egy sumó birkózó, nem akarok vele egy "ormótlan vas darabot" cipeltetni.
Ha mód van rá, akkor jöhet egy két, életszerű kép is, akár privát ban is -
lemmy71
őstag
válasz
Thunderzolee #30882 üzenetére
Igen majd fogok érdeklődni, kíváncsi vagyok, hogy valós körülmények között hogyan is teljesít ez a típus
-
lemmy71
őstag
válasz
Thunderzolee #30789 üzenetére
Papíron nagyobb hatótávolság írtak (persze tudom hogy az ilyen adatok még ha valósak is, laboratóriumi körülmények közt születnek)
Ár teljesítmény és praktikusságot nézve ez lesz a befutó bízok benne hogy 30km -nél azért többet tud. Jó lenne egy elfogultságtól mentes, független magyar teszt videó. Akinek van ilyen rollerje, készíthetne egyet
Viszont ha valaki tud hasonló rollert ilyen ár érték és paraméterekkel, azt szívesen veszem. Júniusig elejéig van még időm és hátha lesz addig, egy mega akció Xiaomi 4Pro Gen2 -re
Megbízható külföldi webshop is érdekel.
Köszönöm az eddigi segítséget -
lemmy71
őstag
válasz
Thunderzolee #30784 üzenetére
Először is köszönöm a tartalmas választ 👍
Át fogom nézni, bár ha minél többet nézek, annál nehezebb választani.
Alföld déli csücskében lakunk, emelkedő csak a hidaknál van, a lányom meg egy átlagos méretű végzős gimnazista, magyarán nem lesz nagyon leterhelve a roller. A nagy (40km.) hatótáv azért lenne fontos, mert a város külső peremkerületében élünk és a város központjába és a túloldalára jár hétvégenként dolgozni. Iskolai szünetekben, napi szinten többször is be jár dolgozni ide oda és így eléggé sok km összejönne.
A NAWEE V50i Pro -t néztem még. Igazi csak a N65 -ről láttam egy videót, viszont maga a márka olyan "jónak" tűnt.
Talán még a KUGOO G5 ami belefér a keretbe.
Az egyensúly érzékével és a kétkerekűek vezetésével nincs problémája. Négyévesenígy motorozott a PW50 Yamaha -val
-
lemmy71
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy e-rollert a lányomnak. Nagy igények nincsenek (off road, szuper teleszkóp, karácsonyfa világitas stb.) nem kell.
Max 160 K, -ig szánok rá, xiaomi -t és egyéb klonjait nézegettem eddig. Lényeg a 10" -s kérek és minimum 40km -s hatótáv.
Esetleg erről van valami infó tapasztalat
Ha van jobb ajánlat és kereskedés annak nagyon örülnék.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest