- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- iOS alkalmazások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
PociAti
üzenetére
"Akkor vagy nekem sem ment át az üzenet, vagy nem értünk egyet.
Egyértelműen és világosan nem értünk egyet.
"Ha hamarabb kerül eladó sorba, mint hogy tönkremenne nem jól választottál/ nem volt rá szükséged, ezért nem szempont hogy mennyire lesz majd eladható."
Az elektromos rollerek piaca még még mindig nagyon dinamikusan fejlődik. Alig pár év telt el az első nagy példányszámban eladott roller megjelenése óta.
Érvelésed alapján a "nem jól választottál" azt is jelentené, hogy nem szabadott volna rollert venned, hanem várnod kellett volna még 2 évet.
Nem ezt mondtam. Lásd később.
Mert 2 évvel ezelőtt nem rendelkeztek azok a funkciók, amik miatt rollert cseréltél, és normál használat mellett 2 év alatt nem sikerült volna kifingatnod az előző rollert. (Vagy érvelésed szerint nem szabadna megvenned, mert még most is működik.)
Ilyen elven azok az autó tulajdonosok is rosszul döntöttek, akik eladták a működőképes KGST autójukat és modern járművekbe ültek át?
Most 22 éves A Suzuki Swiftem, 15-ik éve a tulajdonom. Ha nagyon akartam volna valószínűleg már lecserélhettem volna egy modernebbre.
Igényem már korábban is volt szervókormányra, elektromos ablakra, klímára, központi zárra.
Együtt élek a hiányosságaival, amit már akkor tudtam, amikor megvettem.
Most vizsgáztattam, költöttem rá. Jó sokat.
El tudnám adni futárautónak, mert gázüzemű, vinnék mint a cukrot, de én ezt a kocsit már nem fogom senkinek eladni, mert nem akarom, hogy valamelyik mezőn rohadjon el.
Aki olcsón, vagy ingyenesen jut hozzá valamihez, az annyira is értékeli az új tulajdonát.
A tulajdonosi szemlélet nem engedi (hülyének néznék,) hogy többet költsön rá, mint amennyiért megvette, vagy ingyen megkapta.
A dolog értéke, legyen az bármi nagyon gyorsan devalválódik, és az utolsó tulajdonos már semennyit nem költ adott esetben egy romos rollerre, hanem úgy szabadul meg tőle hogy nem érdekli mennyire rongálja a környezetét.
Az első/előző tulajdonos felelőssége meg megszűnik, mossa kezeit, legyen a hulladék az utána jövő problémája.
Hidd el, létezik ennek ellenkezője is: az emberek megveszik a rollert, normálisan használják, és pár évente eladják, amikor megveszik az új rollert, ami jó eséllyel pár tulajdonságban felül múlja az elődjét. És ez nem számít rossz döntésnek."
Akkor nem lesz rossz döntés, ha az eladott használt roller ténylegesen használható, és a vevő nincs arra ítélve, hogy rövid időn belül kukázza.
Ha használható lenne a tulajdonos jó esetben nem adná el. Ez az egész egy nagy pazarlás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Tesla topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Napelem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest