Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
phrenetiX
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nem foglalkozom én már a Pro 2-vel, megvan a pénzem egy új járgányra, inkább arra költöm. A visszatöltés szerintem közepesen volt, a recommenden. De lehet a legerősebben, nem tudom már.
Nem zavar, a 25 is bőven jó, hadd dudáljanak, nem izgat. Ha kiadok 300 ezret rá nem akarok rá költeni többet. Ez a defektmentes gumi tényleg az?
Szívem szerint elektromos bringát vennék, az masszívabb és gyorsabb, mint az elektromos roller, de a roller mellett szólna a hazai vásárlás. Félek, hogy valami hibás bringát fogok ki külföldről és akkor kidobtam az ablakon 370 ezer forintot.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA drón akkumulátor szett - 3db
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest