Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

Ma jól felbaszott a Lime. Kivételesen NEM volt kergetőzés a rollerrel a térképen,
    tényleg ott volt, ahol jelezte (ez eddig pozitív!). Feloldottam, felpattantam, nem is
    csörgött-zörgött (ez is pozitív), ment rendesen pikk-pakk odaértem. Ahova ugyan
    gyalog se lett volna nagyon sok idő, de a móka kedvéért gurultam, 1 villamosjegy
    áráért.
    Erre jött a feketeleves: lezárom, fotó, köszöni. Majd jön az e-mail, hogy a
    400 Ft-os útra jön még 250 Ft bírság(!) tiltott helyen parkolásért. WTF? Nézem a
    térképet: abszolút szabályosan állok, a tiltott zóna (mert valóban van a közelben)
    vagy 50 méterre a HÉV túloldalán. Ja, hogy nem pontos a GPS? Büntessünk.:(((

Eszem-faszom megáll! Teljesen elrontotta a "bulit". Visszafelé is gurultam volna,
    de persze van annyira népszerű (s olyan kevés van belőle a pesti oldalon!), hogy
    már rég elvitték. De a bírság miatt nem is baj, jó szájízzel nem béreltem volna ki.

Pedig még a múlt héten gondoltam megmutatom Barátnőmnek, milyen jó móka,
    pont van két roller a téren útba is esik... és akkor jön körbe karikába mászkálás,
    hogy mégis hol a faxomban van? Végül feladtam a keresést: állítólag azért kell a
    fotót készíteni, hogy a következő felhasználó könnyebben megtalálja. Hát én ezt
    a fotót soha nem láttam egyik felvehető rollernél sem, és az, hogy mászkálnak a
    térképen frissítésenként, tényleg röhej! Nem mindegy, hogy a Soroksári út egyik,
    vagy a másik oldalán keressem: ilyen fos GPS-szel csoda, hogy még működnek.
    Gyakorlatilag akkor van jó esély fogni egy Lime-ot, ha véletlenül pont meglátod.:DDD

Új hozzászólás Aktív témák