Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy pont ide tartozik, de remélem ki sem lóg a témakörből... Szeretném leszögezni, hogy számomra új a téma, csak az elmúlt napokban olvasottak/tanultak alapján következtetek, ergo kéretik nem leszedni a fejem, ha hülyeséget írok!

Tehát... Adott egy elektrononyos járgány, 2db 1000W teljesítményűnek mondott motorral szerelve, melyet a feliratok alapján 52V fesz mellett ad le. Ezeket egy 23Ah-s, 18650-es LG MH1 cellákból álló, 14s7p kiszerelésűnek számolt telep látja el naftával, amit fizikai mérete alapján egy ismeretlen, noname, vélhetően passzív BMS terelgetett eddig a tavaszig, amikor is már csak hálózatra kötve lehet éleltet lehelni a masinába. Alapocska tudásom alapján arra gyanakszom, hogy néhány erősen gyengélkedő cella akadályozza a telepet, hogy fel tudjon töltődni. Mielőtt barkácsolni, vagy teljesen új telepet kezdenék építeni, gondoltam beszerzek egy JK BD6A17S8P BMS-t, hát ha tud kezdeni (balansz) valamit kezdeni a gyenge láncszemekkel, és megúsznám a nagyobb kiadást.
Az első kérdésem ide kapcsolódik, hogy van létjogosultsága ennek az elképzelésemnek, vagy zsákutca, és pénzkidobás?
A második az átfolyó áramerősség és cellák élettartamával kapcsolatos: az előbb említett cellatípus CDR értéke 10A, és csak az egyik motorra visszaosztott peak áramerősség is közel 2x, a kettőé pedig 4x nagyobb ennél. Ergo jól értem, hogy ez egy 'jólvanezelidulezzelis' típusú, költséghatékony megoldás, és normál esetben ennél 2,5-4x magasabb CDR értékű cella lenne a megfelelő az optimális élettartam eléréséhez, vagy tényleg jó ez így ahogy megcsinálták, csak nem értettem meg valamit?
Harmadik... Két félét, egy 54,6V-os, és egy 58,8V-os töltőt mellékelt hozzá a gyártó. Melyik a jó a telephez, vagy mindkettő jó, csak a kisebb nem tudja/lassabban tudja feltölteni a pakkot? Egy töltés során, együtt szabad ezeket használni?A válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest