- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
gergo5991
üzenetére
Azok azért bolti ár felettiek mert durva akciók jöttek a kaabo k ra most. Pár napja az még bőven bolti ár alatti árak voltak
Amúgy eladások fő okai szerintem az, hogy nem jött be neki vagy esett és inkább elegendi vagy látja mások hogy esnek és azért. Nagyobbra váltás sem ritka meg az sem, hogy a teste nem bírja... Most ez még nekem is kérdés lehet, bal térdem eléggé odavan. Nem hiszem hogy roller miatt, de fene tudja. Majd most MRI meg stb aztán kiderül. Legrosszabb esetben nekem is el kell majd engednem a témát
De alap kérdésre a válasz. Hát azért kapom az intelmet. De annyiból vagyok nyerő helyzetben, hogy az volt a mondás, hogy motorozást felejtsem el, ha már legyártottam a gyerekeket... Hát nem motorozom
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo RC drón szett - 4/3-os Hasselblad kamerával
- DJI Mavic Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest