Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bexinho23

őstag

válasz PociAti #20200 üzenetére

Hűha, eléggé félrement nálad a kommentem.

1. Senki nem alkudozik (én meg a segway pláne nem), szimplán a belső érzésemet írtam le, hogy nekem az lenne az optimális, ha egy az egyben megkapnám azt amit vettem. Akár azokkal az alig kopott gumikkal, és azzal a csekély alig 1000km-rel.

2. Önhibámon kívül ment tönkre a termék, amit a gyártó is elismer. Hol érdekel engem, hogy most ki/merre/mennyiért hirdeti használtan a saját megunt rollerét.

3. Szerencsétlen helyzet ez az inflációs időszak, mert normál esetben kevesebbet/vagy maximum annyit érne egy új roller, mint amikor 1 éve megvettem.

4. Ha 1ft, 20e ft, 35e ft ráfizetéssel kaphatom meg ugyanazt a rollert, ami, mint fentebb is írtam, önhibámon kívül ment tönkre, az nem boldogít. Feltétezem a gyártó (mert nem a forgalmazó üzlettel vagyok kapcsolatban) rendelkezik ezzel a terméktípussal csere esetére, így majd meglátjuk mi lesz.

5. Szeretek olyan helyen vásárolni, mint a mediamarkt, euronics, future board jellegű bejáratott, szimpatikus üzeletek... Nem pedig ilyen helyen, mint a konyhagepponthu meg hasonlók. Noha a mstoreban most epp 200e a termék, de nem biztos hogy 2 hét múlva lesz is (ekkor telik le a 30 nap).

Mindenesetre ez a helyzet, remélem kapok egy teljesen új terméket (én az általam szervizre küldött termékemre számítottam a mai napig), így a gyártó nem kényszerít arra, hogy ugyanazért a termékért még en fizessel rá, ami (mint fentebb írtam) az önhibámon kívül ment tönkre.

Amúgy nagyon korrekt az ügyfélszolgálat mint írtam is gördülékenyen és gyorsan megy minden. Sajnos az alkatrész hiánya kicsit megnehezíti a garanciáztatás folyamatát.

Új hozzászólás Aktív témák