- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
válasz
Domonkos
üzenetére
Vegul xootr mg lett.
Roviden: 2 hete van meg es boven hozza azt a minoseget, amit elvartam tole. Messze a legjobb roller, amit eddig probaltam. Nem is nagyon tudok egyik reszebe sem belekotni. Talan annyi, hogy egy picit alacsony, igy szeret itt-ott fennakadni, de nem nehez raerezni, hogy mikor kell megemelni az elejet. Meg meg az, hogy esoben a csatornafedeleken elegge el ki tudja tolni az orrat, ugyhogy azokon finoman kell menni, de ez talan nem is annyira egyedi problema.
A kormany amugy nagyon stabil menet kozben, siman lehet telefonalas kozben is hajtani, egy kezzel iranyitani. A rugozas hianya nem hatrany, de azert vannak olyan utcak, ahol nem szivesen megyek vele.
Amiota megvan, azota nem is BKV-ztam.
Napi atlag 7-8km-t megyek vele es hatalmas elvezet. Eddig fel sem tunt, hogy mennyire nyomaszto a buszozas es metrozas. Mar majdnem megszerettem miatta munkaba jarni. 
Koszi mindenkinek aki ajanlotta! Nekem nagyon bejott.

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO Starwars / Minecraft / HarryPotter / Technics - Bontatlan ÚJ
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 4 akku, koffer, szűrők
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI AVATA2 Fly Smart Combo, Új, 2 év garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Napi atlag 7-8km-t megyek vele es hatalmas elvezet. Eddig fel sem tunt, hogy mennyire nyomaszto a buszozas es metrozas. Mar majdnem megszerettem miatta munkaba jarni.