Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
budagabe
friss újonc
Sziasztok, biztos régi téma, de nem találtam válaszokat.
PROBLÉMA: Mi Pro 2elektormos roller. 3 db. vettem (D) ben (20km/h), 2 nál sikerült visszaállítani a „scooterhacking utilites” appel a country region ban. De a 3. nál nem.
Sajnos a BLE 1.5.7 DRV 2.4.8 BMS 1.4.1 software van rajta és nem tudom vissza downgraden a BLE 1.3.6 ra amiben tudnám módosítani. Találtam egy MiDu Flasher amivel anélkül, hogy szét kell szedni a Dashboard (és újat venni) de ezt én már nem merem csinálni, mert, ha rosszul csinálom akkor az egész kuka. Így a kérdésem, hogy valaki csinált már ilyen downgrading ezzel az új softwarrel? Tudomásom szerint minden scooterben ez a Microcontroller van beépítve „N51802x
„
Kösz Gabe
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest