Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bexinho23

őstag

válasz Jackie_Chan #15309 üzenetére

Nekem van egy SEGWAY-NINEBOT Kickscooter F30E március eleje óta. Napi szinten használom munkába járáshoz (2x 3,5 km). Tegnap néztem, kereken 400 km van eddig a gépben. 90%-ban jó minőségű úton, 10%-ban szakaszosan tört és enyhén murvával fedett aszfalton megyek vele. Van a szakaszban egy igen komoly hirtelen emelkedő domb is. 8-10% biztosan megvan. Ezen sport-módban (75kg össz súllyal) úgy érek fel a tetejére, hogy 3-4 km/h-t veszít a max sebességéből. Hetente nézem a guminyomást, szinten tartom az abroncsot a ráírt 55 psi-jal. Szerencsére nem volt defektem, bár hozzátartozik, hogy autóval is nagyon figyelem az utat, rögeszmésen "minden-kerülő" vagyok. Max 1-2 cm-es padkára megyek fel, jövök le, magasabbra felemelem, leemelem. Ha rossz minőségű az út, lassabb tempóban megyek. Sokszor látom szerencsétlen rolikat, hogyan használják. Nyekegnek, nyikognak, borzasztóan elhasználtnak néznek ki.

Ilyen használat mellett szinte újnak tűnik a roller, egyedül a hátsó sárvédőnél hallok térkövezett járdán max sebességen haladva nyekegéseket. De kézzel nyomva fix, semmi mozgása nincs. Egy töltéssel átlagosan kb. 20km-t teszek meg vele, de akkor 30-40% között mindig töltőre csatlakoztatom.

Fw frissítések viszonylag gyakran érkeznek. Amióta megvan, 4. alkalommal írta ki, hogy update-eljem. A 2. alkalmas frissítés valamit nagyon elcseszett, mert érezhetően (30-40%) kevesebb távot tudtam megtenni. Ezt reddit-en is nehezményezték. Sajnos legalább 1 hónapot kellett várni a javításra. A legfrissebbet nem merem feltenni, mert most tökéletes :)
    Az applikáció nagyon fapados, de lényegében elegendő is. Sok infót, fórumozós beszélgetést nem igen találni az F sorozatról, főleg az F30e-ről, mint pl. egy Xiaomi-ról, de olvasva a Xiaomi tapasztalatokat, igazából nincs is miért írogatni a Segway-ről. Szinte tökéletes.

180e-ért vettem, nem bántam meg. Imádom. Nagyobb záporban is mentem már vele (2x) 4 km-es szakaszon. Pocsolyákat kerülve, lassabb tempóban remekül helytállt. Viszont utána mindig alaposan áttörlőm. Egyrészt a szennyeződés, másrészt a víz miatt.

Új hozzászólás Aktív témák