Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz
Jackie_Chan
üzenetére
Nekem van egy SEGWAY-NINEBOT Kickscooter F30E március eleje óta. Napi szinten használom munkába járáshoz (2x 3,5 km). Tegnap néztem, kereken 400 km van eddig a gépben. 90%-ban jó minőségű úton, 10%-ban szakaszosan tört és enyhén murvával fedett aszfalton megyek vele. Van a szakaszban egy igen komoly hirtelen emelkedő domb is. 8-10% biztosan megvan. Ezen sport-módban (75kg össz súllyal) úgy érek fel a tetejére, hogy 3-4 km/h-t veszít a max sebességéből. Hetente nézem a guminyomást, szinten tartom az abroncsot a ráírt 55 psi-jal. Szerencsére nem volt defektem, bár hozzátartozik, hogy autóval is nagyon figyelem az utat, rögeszmésen "minden-kerülő" vagyok. Max 1-2 cm-es padkára megyek fel, jövök le, magasabbra felemelem, leemelem. Ha rossz minőségű az út, lassabb tempóban megyek. Sokszor látom szerencsétlen rolikat, hogyan használják. Nyekegnek, nyikognak, borzasztóan elhasználtnak néznek ki.
Ilyen használat mellett szinte újnak tűnik a roller, egyedül a hátsó sárvédőnél hallok térkövezett járdán max sebességen haladva nyekegéseket. De kézzel nyomva fix, semmi mozgása nincs. Egy töltéssel átlagosan kb. 20km-t teszek meg vele, de akkor 30-40% között mindig töltőre csatlakoztatom.
Fw frissítések viszonylag gyakran érkeznek. Amióta megvan, 4. alkalommal írta ki, hogy update-eljem. A 2. alkalmas frissítés valamit nagyon elcseszett, mert érezhetően (30-40%) kevesebb távot tudtam megtenni. Ezt reddit-en is nehezményezték. Sajnos legalább 1 hónapot kellett várni a javításra. A legfrissebbet nem merem feltenni, mert most tökéletes

Az applikáció nagyon fapados, de lényegében elegendő is. Sok infót, fórumozós beszélgetést nem igen találni az F sorozatról, főleg az F30e-ről, mint pl. egy Xiaomi-ról, de olvasva a Xiaomi tapasztalatokat, igazából nincs is miért írogatni a Segway-ről. Szinte tökéletes.180e-ért vettem, nem bántam meg. Imádom. Nagyobb záporban is mentem már vele (2x) 4 km-es szakaszon. Pocsolyákat kerülve, lassabb tempóban remekül helytállt. Viszont utána mindig alaposan áttörlőm. Egyrészt a szennyeződés, másrészt a víz miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő