- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
megpróbálom értelmesen összefoglalni a kérdésemet:
tehát feltételezzük, h szeretnék egy másik ''profilt'' létrehozni a dcben, azaz más nicknév, más megosztott állomány, de nyilván ugyanaz a gép
azért gondoltam ilyesmire, mert a huboknál más-más az igény -és a kínálat is - (pl az egyikre csak zenével+filmmel, a másikra meg mondjuk application+dokumentumokkal szeretnék menni) + nem akarok kicseszni azokkal, akik már elkezdtek vmit letölteni én meg mondjuk teljesen kivenném a megosztásból az adott filet
tehát csinálnék egy AB usert X megosztással, és egy CD usert Y megosztással
namost, amennyiben AB-ként elkezdenék leszedni egy adott filet, az elérhető lenne-e CD-ként is (mivel a download/temp mappák ugyanazok, hisz egyazon gépről van szó)???
ergo: átjárható-e az ideiglenes állomány, ha másik ''profilt'' kreálok a dcben? (ha a mostani megosztást variálnám, menet közben, akkor elérhetetlenné válnának azok az adatok, amelyeket tőlem akarnak letölteni és akkor én lennék a gec*, és ezt nem akarom, mert tényleg nem lenne fair)
nem tudom, érthető volt-e
szerk: nemrég kezdtem dc-zni, szóval bocs, ha marhaságot kérdeztem
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest