- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #2162 üzenetére
Ennek fejében már nyugodtan lemerem tölteni a 3.cd-t biztonsági másolatnak.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #2149 üzenetére
Azt hiszem letöltöm azt a cd-t,mert megvan az eredeti,tehát vehetjük csak biztonsági másolatnak
A biztonsági másolat meg nem törvény ellenes
-
Darth_Revan
veterán
Végülis Ő már el is modnta a lényeget
Amit kihagyott,hogy szoftvert (játék és alkalmazások) semmi körülmények között nem lehet letölteni...(én is nem rég tudtam ezt meg
) Viszont mi van akkor ha meg van az eredeti játék cd,ami megsérült,de a forgalmazó nem cseréli ki? Letölthetem,vagy pengessek ki érte megint kemény pénzeket? (persze megtartom a sérült cd-t is)
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Cathfaern #2142 üzenetére
Jah és nem csak demókat osztottam meg,hanem nagy méretű játék videókat is
(Ami nyilvánosan terjeszthető)
Viszont a kérdésemre még mindig nem kaptam választ (eddig csak azt erősítettük meg,hogy saját felhasználásra leeht zenét vagy filmet letölteni),az eredeti kérdés az volt,hogy letölthetem-e a megsérült eredeti cd-mnek a másolatát a netről (és hozzá cracket),vagy netalán vegyem meg újra kemény pénzekért?
Apropó:Láttam,már DVD-t (eredetit) amin a film kezdése előtt mondták,hogy letölteni sem szabad...ez most csak azért maradt benne,mert az USA-ban tényleg nem szabad és nem volt kedve a magyar forgalmazónak kivágni,vagy csak az ASVA így próbálja becsapni azokat akik nincsenek tisztában a törvényekkel?
Havalaki akar tölteni játék videót és demót,este megtalál a dc-n -
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Aki tisztában van a szerzői jogokkal,az kérem segítsen. Arról van szó,hogy van nekem egy eredeti játék,aminek az indító cd-je megrepedt és nem használható és a bolti cseréje nem megoldható. Mivel újat nem akarok venni,ezért ha a 3.cd-t illetve hozzá cracket (mert Starforce 3-as a védelme) letöltöm,az ugye nem ütközi jogszabályba,mivel megvan az eredeti cd és csakis biztonsági másolat céljából töltöttem le. Jól tudom?
Jah és saját felhasználásra (nem adom tovább,nem osztom meg) ugye lehet még mindig legálisan filmet és zenét tölteni? -
Darth_Revan
veterán
Lenne 1 kérdésem,mert nem vágom pontosan...pár napja kezdtem el gondolkodni ezen...maga a DC++ legális? Azaz,csak a megosztott tartalomtól függően válhat illegálissá? Vagy alapból az egész program illegális?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Microsoft Outlook topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest