- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
wildrain
addikt
Közben rájöttem, hogy végülis nincs rá szükség. Visszaolvastam itt a topicban, és megtudtam, hogy van hasonló funkciója a dc-nek, méghozzá az Alternatíva keresése. Ez sokat gyorsít a dolgon. Eddig úgy használtam, hogy rákerestem valamire, egy találatot betettem a listába, és vártam. Aztán ha az illető offline lett, akkor nem töltött, de ezzel az alternatívás dologgal tölti máshonnan. Az egyetlen probléma, hogy ezt minden fájlnál kézzel meg kell tenni, nem képes automatikusan alternatívát keresni (vagy igen?).
Szal jó dolog ez a dc.Eddig kazaa-t használtam, de az sokkal lassabb.
-
wildrain
addikt
Nem nagyon vagyok még otthon a DC működésében (tegnap óta DC-zek), ezért kicsit hülyeséget fogok kérdezni:
Ebben a rendszerben nincs olyan, hogy egy bizonyos (és azonos) fájlt több usertől töltök? Ha van, akkor hogyan lehet ezt megoldani, hogyan működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EAFC 25
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest