- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesporigo
aktív tag
válasz
Steady74 #40079 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Visszaolvastam pár témát itt, ahogy említetted, remek közösség van itt, meg azért jócskán láttam segítő hozzászólást is.Egyébként a tavaszi közös pecázós írás irányított ide. Egyelőre még csak próbálom rávenni páromat, hogy ismerkedjen a pecázással (eddig nem sok sikerrel), így lenne mégegy közös érdeklődési körünk. Ha mégsem jön össze, akkor majd keresek ismerősöket, akikkel közösen el lehet járni. Kb. 10 éve horgásztam utoljára, baromi sokat felejtettem, meg a felszerelést is át kellene néznem. A feederezést próbáltam egyedül, nekem nagyon tetszett, bár kapitális halakat sosem fogtam, de a kisebb kárászoknak, pontyoknak is nagyon tudtam örülni.
Szívesen kipróbálnék új technikákat is a későbbiekben, meg azért a (berozsdásodott) tudásomon is van némi csiszolnivaló.Apropó, egy kérdésem felmerült: anno csináltam horgászvizsgát, egyesületi tag is voltam, de egy hirtelen munkahelyváltás és költözés miatt feledésbe merült a dolog, még a fogási naplómat sem tudtam leadni. (Ez volt kb 10 éve) Ebben az esetben újra kell vizsgáznom? Vagy elég egy egyesületbe belépnem + a területi engedélyek? Nagyon nem vagyok képben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Posta, csomagküldés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Gumi és felni topik
- Automatizált programozóplatformon dolgozik az Apple
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest