Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
Kelvin
üzenetére
Nálam nem az árral van a baj, hanem azzal, hogy ez az ár 5-6 vízre érvényes, amiből nem lehet korrekt telepítést végezni.
Le kéne passzolni 2-3 tavat, hogy legyen értelme a dolognak. Arról nem is beszélve, hogy asszem 4-5 halőr van erre a sok tóra, meg egy hosszú patakra.
-
tepenzed
őstag
válasz
vendingo
üzenetére
Be kell vezetni az eves sport jegyet es ezeket a szarokat eltorolni,jo dragan adni a halas jegyet(igy ha neha kell azert tudsz vinni). Gyermelyen 50 ezer a sport jegy, marha nagy to szoval nem kell egymason sem ulni es telepitik tiszteseggel. Matrac, fertotlenito kotelezo, jarkalnak folyamatosan es kidobnak ha nincs.
-
Kelvin
őstag
válasz
vendingo
üzenetére
Sajna sok helyen ez van, sajnálom. Nálunk sem olcsó de legalább van benne hal dögivel, persze így is mindig megy a sírás, persze ezt megszokhattuk már.
- felnőtt - 38.000.- Ft
- csónakos - 50.000.- Ft
Balin utánpótlást tényleg nem egyszerű szerezni, a közeli egyetemmel sikerült egy megállapodást kötnünk, miszerint a kifogott balinokat fialtatják nekünk
Majd meglátjuk mi lesz belőle. -
vendingo
veterán
Viszketett a tenyerem, kiváltottam a területi jegyet, pedig megfogadtam, hogy nem fogom, amíg ez a fos vezetőség koordinálja az egyesületet. -22k

Kérdeztem, hogy compó, balin lesz-e telepítve, vagy csak a szokásos ponty dömping.
Állítólag próbálkoznak, de nem tudnak beszerezni, de igazából van benne bőven, csak nehéz megfogni őket.Az évek során 1 balinfogásról hallottam, compót meg évek óta nem látott senki.
Amíg vártam, olvasgattam a faliújságot. ~1000 engedély lett kiváltva, ~840 lett leadva. Fogási naplókból származó adatok szerint átlagosan 18kg/fő hal került ki a vízből. Na meg ami nem lett beírva, leadva.
Ennyi halat nem is telepítenek egy évbe, szóval gyorsabban fogy a hal, mint ahogy pótolnák őket. A szaporulat meg elenyésző, szóval előbb utóbb kifogy a hal a tavakból.
Amúgy rohadtul nem értem. Éves területi jegy 22 ezer ft + napijegyek ára. Mindez 5 tóra és 1 patakra (patakba nem telepítenek). Vicc... máshol 1 tóra kerül 25-35 ezerbe 1 évre, nem 5-re. Ennyi pénzből nem lehet normális telepítést csinálni, nem csodálkozok, hogy üresek a tavak.
-
válasz
zsolt1225
üzenetére
Már hazajöttem, a pergető botot néztem csak, 'dióverő' ahogy vártuk.
Illetve futólag ránéztem a 'fenekező' botok valamelyikére, az a tipikus retro végig totál vastag cucc.zsola32: merítőre kíváncsiságból ránéztem, de csak a zacsiban.
A műanyag a fej tövénél csak borítás, vagy a szerkezet műanyag?Zsinór: annyira filléres cucc a boltokban is pl. a középkategória, hogy fölöslegesnek érzem egy ismeretlennel próbálkozni.
Pergető 30-as orsó dobozban 'jónak' néz ki, bár talán inkább 25-ös, míg a nyeletős 30-as kétszer akkora, nagy behemót ormótlan első ránézésre, inkább 50-es mint 30-as.
-
galervin93
addikt
No lecsúsztam a szerkesztési időről... Lenne egy kérdésem, rendelt már valaki a fishingzone.hu-ról, hogyan tudom megadni, hogy Posta Pontra kérem a szállítást?
-
galervin93
addikt
No szép, jól kibabrált - szerintem sokunkkal - ez a márciusi hideg, hívogatom itt a környező tavakat, de mindenütt 3-4 centis jég van még a vizeken, ebből holnap nem lesz peca... Fene vinné el... Mindegy, marad a hétfő akkor...
---
-
Megyek a Lidl-be, meglesem tényleg műanyag-e a fém orsó (illetve tényleg fém-e a műanyag).

Pumpa sajnos nincs, tween, neked azért megnézem hogy a merítő nyele szegecses-e. -
A Zéé
addikt
válasz
Interceptor
üzenetére
partszélben, fák, bokrok alatt, köves partszakaszokon, a kicsit lassabb részeken laknak domolykóék általában. Bp-i Dunán, nem nagyon tudok én ilyen helyeket. FOKA öböl bejárata talán, de ott is csak sügereket fogtam eddig.
-
Gabesz26
senior tag
válasz
Ujfelhasznal
üzenetére
Valóban rosszul írtam, de a lényege azért szerencsére úgy tűnik érthetőre sikerült. A Master Carp elvileg jobb minőségű carbonból készült, de nem volt gerincesebb az alatta lévő szériánál (sőt).
A by Döme kínálatból azért a light verziót esetleg megérheti megnézni, az közelebb van a mediumhoz, de annyiért (jó kicisvel többért) meg már akciósan lehetett kapni Supernovat, ami szerintem jobb választás.
-
jansky1
senior tag
Mai tesztalany egy Ecooda black hawk 2000-es orsó volt.
Régen szemezgettem a portékával, nem hagyott nyugodni a kíváncsiság, rendeltem egyet (...igen, ez is átjött vám nélkül ..)
:D
Az orsó teljesen fém, nagyon szép kidolgozású szerintem esztétiakilag is kifogástalan.
A súly, csapágyszám valós, nagyon szép a járása, könnyed, lendületes ám mégis határozott, köszönhetően a tökéletes illesztéseknek.
A kar betekerős, behajtható, nagyon kényelmes, csapágyazott neopréngombbal.
A csapágyak egytől egyig jó minőségű, rozsdamentesek.
A tengely 4,5 mm vastag, ehhez a mérethez bőven elég, a dob alatti részen vastagítóhüvellyel látták el, ezen foglal helyet az omega rugós megoldású fékhangot adó szerkezet, ami viszont itt nagyon lágy rugóval van szerelve, , könnyen forog rajta a dob, ellentétben a tsurinoyákkal. Ezen a hüvelyen van még két csapágy, ami a dob tökéletese megvezetését biztosítja.
Ebben a 2000-es modellben, a kis shimanokhoz hasonlóan egy féklemez van csak, de ez karbon és nagy átmérőjű, úgyhogy a megadott 4 kilós fékerőt bőven tudja.
A fék nagyon szépen működik, akadásmentes, és a gyártó leírása alapján tíz dekánként álítható, ezt szimbolizálja a fékcsillag számozása is.
A dob természetesen fém, kúpos peremmel, fém zsinórklipsszel.
Nagyméretű csavarodásgátlós a zsinórvezető görgő, és ennek is van egy érdekessége, nem csapágyazott, hanem dupla siklórendszerű (megint egy simano koppintás), egy fémpersely és egy teflonpersely van a görgő alatt. Azért én kicseréltem egy csapágyra, mert abban hiszek igazán.
A csiga szépen megtámasztott, lógásmentes.
A rotorleszorító anyában csapágy van és egy teflonpersely csak úgy mint a házban, a csiga másik végén, így a tengely nem ér a csiga belsejéhez, kis ellenállással és nulla lógással jár.
Az orsó legérdekesebb és legprofibb része a tengelyemelő szerkezet megtámasztása, a csapágyazott kulisszakerék alatt egy tükörsimára polírozott rozsdamentes lemez van, így a kerék nem a házon fekszik fel.
A keréken levő kis pöcök, egy külön a kerékbe sajtolt bronzcsap amin egy rezgéscsillapító gumigyűrű is van. Ezáltal semmi lógása nincs a kulisszának, vajpuhán fut. A kulissza tengelyhez csatlakozó része pedig, egy tengelyen elhelyezkedő csapággyal és gumigyűrűvel támaszkodik a ház mindkét oldalához, így csavarásirányban is nulla a kulisszaszerkezet lógása. (A képet kinagyítva látható is)
Az orsó, természetesen, kikapcsolható azonnali visszaforgásgátlóval rendelkezik.
Az orsó nagyon jó összbenyomást tett rám, nagyon hasonlít a tsuronoya Tsp-re, úgy járásában, mint minőségben, a kulisszamegoldása miatt jobb ez az orsó.
Az orsó bőven megéri az árát (én 68 dollárért vettem), nyugodt szívvel ajánlom bárkinek aki egy igényes, jó minőségű orsót szeretne. Sajnos én kétezreset rendeltem, elég kicsi lett (kisebb valamivel az FS-nél) de szemezek egy nagyobb testvérével is, úgyhogy ha esetleg valaki kedvet kapott az orsóhoz, ettől fájó szívvel megválok, mielőtt rendelek egy nagyobbat.32 ezerért adták a Horgászshow-n

-
Steady74
Topikgazda
-
A Zéé
addikt
válasz
Interceptor
üzenetére
Nem pergetek májusig, had csináljak a dolgukat a ragadozók.

Balin, süllő, sügér, de még csuka is előbb jön pl. az öbölben,mint jász vagy domi -
A Zéé
addikt
válasz
Interceptor
üzenetére
A verzió 17-én Balaton match bottal: keszegek
B verzió 15-én Dunakeszi kavicsbányató match bottal: egyen pontyok és keszegek
C verzió 15-én Sződrákos patak nimfázva: domik, keszegek
D verzió 15-én Újpesti öböl match bottal: gébek...
Aztán majd kiderül, hogy az időjárás mit gondol. Meg hogy 14-én nap végén milyen hangulatban jövök el a munkahelyemről...
-
kesjarlo
csendes tag
válasz
zsola32
üzenetére
Úúúú hát Te ide jársz horgászni?
Mi augusztusba megyünk ismét 4 napra, az asszonyokra való tekintettel csak 2 nap peca lesz.
Eddig úgy néz ki, hogy a D szektornál lesz két stégünk. (Tavaly a sekélyesben, a kis szigetkével szemben voltunk, az sem volt rossz.)Van valami tuti tipped? Te hol szoktál horgászni? Stégen, vagy csak úgy? (Ha egyáltalán lehet ott olyat). Minden infó jól jönne (etető, csali, kutyafüle), akár privátban is

-
peterkiss9
csendes tag
válasz
Ujfelhasznal
üzenetére
Nalam lehet barmilyen jo bot, ha klasszikus menetes orsotarto van rajta akkor nem veszem meg. Ez csak az en fura hobortom. Nem tetszik a fogasuk. Attol a funkciojat tokeletesen ellatja.
-
Ujfelhasznal
tag
válasz
peterkiss9
üzenetére
Akkor az orsótartós résznél nem csak én éreztem ellentmondást

Mondjuk igazából engem nem érdekel, hogy milyen orsótartó van rajta, a blank és a gyűrűzés legyen rendben.
-
Vasárnapra kiolvadnak a tavak?
Mennék már ki kicsit horgászni. -
peterkiss9
csendes tag
válasz
Gabesz26
üzenetére
Nekem is van master carp 330. a nyele eleg vekony, jol kezre all, ellenben 360tol eleg bumszli vastag nyele van. bar ugy tudom a power fighternel a nyelmeretet csokkentettek, cserebe a szeria kapott egy egyszeru menetes alulrol retekeros orsotartot. A regi team feeder bemutatato videojaban Dome kuhangsulyozta hogy a botokon felulrol ratekeros orsotarto van es ez jo, es milyen rossz a klasszikus menetes orsotarto mert nyomja a tenyeret fogas es farasztas kozben. Erre az osszes uj botjara ilyet rakatott....
Visszaterve a 330ra. Medium heavynek tokeletes, a spiccei is eleg kemenyek. En folyovizen hasznalom.
-
Grillo
őstag
Na, gyerek be van sózva teljesen, hogy szombaton menjünk horgászni. Tudtok valamit javasolni itt keszi környékén, ahol egy 8 és egy 5 évessel el tudok lenni, és nem lesz befagyva feltételezhetően?
Kavicsbányató? Dunán gondolom esélytelen bármit fogni, meg az Újpesti öblokben sem nagyon gyerekkompatibilisek a parti részek. -
vendingo
veterán
Asszem muszáj lesz kiváltanom a területit az egyesületemnél, mert ha feederezni is szeretnék, akkor ez az egy lehetőségem van, vagy drágán a kockatavak. Évi ~ 100 horgászattal elég drága mulatság lenne.
Kell vennem valami ultralight feedert is, mert pontyokat egyből kilopják, szóval maradnak az apró keszegek.

-
Gabesz26
senior tag
[napi by Döme], [és a magyarázat...
](#40661) Ujfelhasznalo:
Nekem van Spro team feeder master carp 330M, ami a többi mediumhoz képest inkább MH ( elég gerinces bot mediumhoz). Amire te kérdeztél az elvileg az utóda, szerintem jobb/másabb nagyon nem lett
-
jansky1
senior tag
válasz
Ujfelhasznal
üzenetére
Tweenre talán, ő a helyi HD fanboy
-
Ujfelhasznal
tag
Valaki használt közületek DG Carp Fighter/Power Fighter 330 Medium botot? Mennyire felel meg a leírásának? Volt nekem anno egy 360 MH ebből a szériából, olyan átlagosnak tűnt gerincességre a maga kategóriájában. Vajon a rövidebbel mi a helyzet? Itt Debrecenben egy horgászboltot sem tudok, ahol meg lehetne tapizni.
galervin93
Bizony, nálunk is tizenfokok lesznek már az előrejelzés szerint. Már csak a sügértilalom végére várok, meg is kergetem őket. -
zsola32
őstag
nálunk momentán ez a helyzet:
[link]nem biztos hogy pénteken tudok itt horgászni...
-
tween
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
Véber Pityu, te vagy az?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
galervin93
addikt
Nos nyugodtan kijelenthetjük, hogy itt a tavasz! :-) Végre! Persze epizódjelleggel még vissza-visszatérhet a tél, de inkább már csak a hegyekben, vagy síkvidéken is max rövidke hózáporok formájában, ugyanakkor kemény hajnali fagyok - ha most nem is látszik - még április elejéig befigyelhetnek, de azért reméljük, nem lesznek már ilyenek. Rövidtávra kitekintve hétfő-kedden kicsúcsosodó melegedéssel kell számolni, a hétvégén is jó idő lesz már, de a hétfő lehet a legenyhébb (középhőmérséklet szempontjából), mert akkor éjszaka is 5, 10 fokok lehetnek. Horgászat szempontjából szerintem a hétfő délután (+éjszaka - csak az igazán keményeknek :-) ), illetve kedd délelőtt lehet igazán jó, ugyanis kedden egy hidegfront érkezik, a front előtti 24 óra, illetve maga a frontbetörés pedig általában jól szokott hatni a halakra. Pecára fel! :-)
-
jansky1
senior tag
Pecavilág előfizető van itt? Márciusi számot megkaptátok?

-
tween
őstag
válasz
peterkiss9
üzenetére
Főleg a Monster fotelre

-
hcs57
addikt
Így horgásztunk régen: [link]
-
mano660
tag
válasz
peterkiss9
üzenetére
Már azt hittem egyedül vagyok, akinek nem tetszik a Szupernova lapított nyele.
A Preston Montster viszont jónak tűnik, majd léci írjál a tapasztalataidról. -
galervin93
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
Ó, nekem pont a kedd-szerda bukó, kár érte.
Ha már úgyis tervezitek a pecát, mit gondoltok (többiek is nyugodtan!), ilyen mély bányatavon az ilyen intenzív melegedés hogyan hat a halakra? Igazán sekély része nincs a tónak, mindenütt sok méteres mélységek vannak, esetleg az első padkát lenne érdemes megcélozni közvetlenül a part előtt?
Szerk.: nekem eddig a bányatavak kimaradtak az "életemből", ezért nem igazán tudom, hol is kellene nekikezdeni ennek a "tavaszosdinak". -
Vitee
aktív tag
Igy van ahogy mondod, csak figyelgetek, olvasgatok, informalodok

A masik pedig, hogy eleg keves castingos van erre, legalabbis nem annyira nepszeru mint a spinning pergetes
Egyebkent castingbol az Aldebaran mellett van egy Curado 71 sekely dobbal meg most szereztem egy 13 Fishing Concept Z-t. Eddig ez a paletta. Meg egy Curado 201K lesz a kovetkezo kiszemelt
Barmi erdekel az Aldebarannal kapcsolatban szivesen segitek amiben tudok 
-
Steady74
Topikgazda
válasz
galervin93
üzenetére
jövő héten egy rövid pecára lehet kinézek pont oda. gyerekek jövő héten csak 2ig vannak suliban, lehet egy 8-13 óra közötti rövid pecát lenyomok.
-
galervin93
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
Egyelőre "csak" a dunakeszi bányató...
De még a hónapban megyek haza vidékre, akkor majd Magyarnándorba és Szügybe is tervezek menni, illetve a vízhőtől függően lehet már a hónapban rápróbálok itt Pesten az RSD-re is.
Izgalmas ez a Dunakeszi is, de hát egy idő után unalmas, bár kényelmes, és számomra "kétlábon" (+tömközzel) könnyen megközelíthető, de azért mégsem egy vidéki, csendes víz, ami azért finoman szólva is közelebb áll a szívemhez... De nem panaszkodom, örülök, hogy egyáltalán kijutok. -
Steady74
Topikgazda
válasz
galervin93
üzenetére
hová-merre tervezed a pecát?
-
galervin93
addikt
válasz
vendingo
üzenetére
Én már pénteken megyek, ha csak a fele is olvad ki a víznek, de ha mégsem, legkésőbb hétfőn ha törik, ha szakad, megáztatom a zsineget, addigra már biztosan kiolvadnak a vizek. :-) Kipróbálom a WC-t a 0.5 OZ-s spiccel, meg 15 grammos, gumis method kosárral, 10-es előke, 16-os horog a terv, mégiscsak közvetlenül jégolvadás után leszünk. :-)
Délután meglettek az előketartók, kötöttem is 15 darabot, de hátravan még vagy tíz horog/zsinór variáció, így lesz mit csinálnom még, és ez még csak a tavaszi kollekció. Nyárra lesz majd 14-es zsinór meg 10, 12-es horogból medveölő kötve, de az még messze van. :-) -
peterkiss9
csendes tag
válasz
zsola32
üzenetére
En hetvegen megtapogattam a supernova finet. egy leheletnyivel karcsubb mint a light, egy kicsitt puhabb tole. a spiccei full ugyan azok. nekem a lapitott szivacs nyele miatt felejtos, amugy a bot osszessegeben tetszett. Vettem inkabb helyette egy Preston monster 330 medium feedert.
-
hermanyi
addikt
válasz
zsola32
üzenetére
360 as a Dart om . Vegyél Frenzee Precisiont én is azt veszek . Abbol van 330 is . 2:40 nél mutat érdekeset is .
-
hermanyi
addikt
válasz
zsola32
üzenetére
Nincs vele bajom . Amire használom : Keszegek 8-10 dekától meg hébe hóba egy egy ponty .
Amit elcsesztek a boton szerintem az a 2OZ-s rezgő . Az tök felesleges a helyett egy 1 OZ-s kellett volna .
De a gyengébbik rezgővel amit adnak mellé azzal használható 30g os kosárig .Ja lehet eladó lesz . 2,9 db rezgővel gyári tokjában

-
zsola32
őstag
ha belépsz a kínai pergetőkbe a Facebookon, keresd meg "Pallagi mestert - az egyik admin" Ő nagyon ott van a szeren orsó ügyben, kb. fél órán belül választ kapsz minden kérdésedre. segít orsót találni, és mivel szervizeli a tekerőket, minden látott már.
ha jól tudom, nyeletősben a Longbowt ajánlja ebben a belépő árkategóriában, de nem szeretnélek félrevezetni, jobb lenne ha felvennéd vele a kontaktot.
(mellékesen az összes "nagy" gyártónak ismeri az orsóit, az összes hibájával - előnyével, és mivel nem kereskedő, nem fog rádbeszélni semmit).a longbow új verziója pl. nem ajánlott, ezt tudom
-
válasz
zsola32
üzenetére
Igen szerintem is akár egy 'neves noname' kínai orsó is jobb lehet, de megkockáztatom, a fentebbi nyeletős Okuma is jobb (senki nem tud róla semmit? oké tudom nem ezt a kategóriát veszitek, de ha mégis van infó, vélemény, ne tartsátok magatokban) vétel lehet, de talán egy nevist is lehet hogy előbb vennék a korábbi leírások tükrében.
Ha meg nem nyeletős kell, akkor ilyen árban van Okuma, Mitchell, Shakespeare, DAM, de még Shimano is, vagy a kisebb márkák belépő-szint feletti modelljei.
. -
válasz
FireFox1996
üzenetére
Vasárnap nem hogy enni, hanem már ívni is fognak a halak.

-
vendingo
veterán
válasz
Interceptor
üzenetére
Én már a jég olvadásának gyorsabb ütemével is kibékülnék.
Én 1-2 hétig még tuti nem megyek horgászni, főleg, hogy még csak csatornám tudnám nyomni, ahol szerintem ilyen hideg víz mellett nem hiszem, hogy túl sok hal lenne.
Bár match-el lehetne egy finom pecát nyomni apró halra, úgy is kéne friss kaja a teknősnek. -
Interceptor
addikt
válasz
FireFox1996
üzenetére
kíváncsi vagyok milyen ütemben kezd melegedni a Duna vize, holnaputántól 10 fok.
-
FireFox1996
addikt
Hétvégén vasárnapra 15 fokot mondanak, remélem a halak akkor már rácsuppannak a csalikra, hogy nem fogunk utatkozni hermányi kollégával

-
-
Vesporigo
aktív tag
Szombaton terveztem menni horgászshowra, nem jött össze. Gondoltam, vasárnap csak elmegyek, de valahogy nem volt kedvem. Aztán olvastam a véleményeket, így nem is bántam meg.

Más: ez a Lidl akció március 8-tól él, vagy már most is van? Ha tényleg jók ezek az orsók, akkor megnézném őket.

-
Vitee
aktív tag
Szia! En Japan oldalrol rendeltem a 16-os Aldebaran Bfs-t 1 eve. Annyi, hogy itt jott ra ugye afa+vam igy nagyjabol annyira jott ki mintha most nemetbol rendeltem volna, (sot most meg olcsobb is), csak akkor meg nem nagyon arultak sehol. Onnan ide par nap alatt eljott, csak a draga magyar vamon ult par hetig...esetleg amazonon nezd meg.
Egyebkent alom egy orso
-
válasz
vendingo
üzenetére
Ez az amiért ennyire jó ez a topic, mert elfogadjuk és tiszteletben tartjuk egymás preferenciáit.
Értjük mire gondolsz (igazad is van és ül a megfogalmazás is
), ugyanakkor senki sem akar megmodóember lenni mint a legtöbb topicban, mindenki elmondja hogy miért veszi a drágábbat, vagy miért jó neki az olcsóbb is, ennek ellenére az utóbbi időben senki sem akarta megmagyarázni hogy miért hülyeség amit a másik gondol.
Mindig jönnek újak, de szerencsére nem jellemző a tartós maradásuk a megmondóembereknek.
Személy szerint örülök hogy így letisztult, ilyen baráti lett a topic. -
tween
őstag
Tudtok megbízható külföldi oldalt, főleg angolt? A lényeg, hogy áruljanak shimano aldebaran orsót! Köszönöm!
-
Steady74
Topikgazda
-
gerii
addikt
A nyeletőset tavaly(előtt?) megvettem, szétszedtem, lefotóztam, keressetek rá. Annyiért egész jó volt, bár az illesztések nem azonos minőségűek, ezért többet megvizsgálva érdemes a legjobbat megvenni.
-
zsola32
őstag
nálam a felkapókar/rugó környélén nem volt valami okés, 25-30m körül már dobás közben visszacsapódott.
volt hogy repült a szerelék, szakadt a spagó, a spicc szerencsére megúszta, így mennie kellett.egyébként tényleg ajándék áron megy a történet, és lehet hogy csak én jártam meg így vele, pont egy ilyen darab került hozzám.
-
válasz
zsola32
üzenetére
Szomorú, de annyira nem meglepő azért, bár a Lidl saját márkás cuccai általánosságban nem rosszak.
Érdekes amúgy a FT részéről is hogy a fentebb általam említett Okumát tolják azóta is a reklámokban, mailekben, sőt, az árát is levitték, közben rég nem elérhető.
Mondjuk reklámnak nem rossz hogy ami nem elérhető azt olcsósítjuk, és a kereső ha dobja, azt hiszik minden nagyon olcsó.
Ismeritek a fenti orsót? Árának megfelelően jó vétel lenne ha mégis vennék nyeletőst?
Pótdobbal van, meg ajándék zsinórral, bár utóbbira külön rákeresve elég filléres.
Hasonló árban csak olyan nagy márkák vannak mint Nevis, Kamasaki, Silstar, Carp Expert stb.
Az Okuma azért névre csak nagyobb, minőséggel mi lehet a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Majd meglátjuk mi lesz belőle.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Régen minden jobb volt, sokkal jobban élveztem a pecát...
Barmi erdekel az Aldebarannal kapcsolatban szivesen segitek amiben tudok