Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Kipróbáltam ma egy elég komolynak látszó CUBE LTD Pro 29 blacklinet.
Tényleg zsír új volt rajta minden, viszont mikor elkezdtem huzogatni a fékeket, a hátsó még csak csak blokkolt, de az elsőt akárhogy téptem nem akart megfogni egyből. Shimano A-M506, Hydr. Disc Brake (180/160)
Az új bringán tényleg ennyire szutyok szemét kell legyen a fék az elején? ... ma emelkedőn jutott eszembe hogy rossz irányba megyek, és olyat húztam az amúgy szar mechanikus első féken, hogy megemelte a seggét! Ez meg akármit csináltam csak nyikogott kicsit, és lelassított, de egyáltalán nem tűnt biztonságosnak egy óvatosabb leejtőre sem.
A másik rendkívül fura, hogy én nem éreztem 1ik féken sem hol lesz a blokkolási pont, ezt meg kell szokni, vagy az sem volt rendesen beállítva.
Rendkívül csalódott vagyok, mert amúgy tetszett a bringa és szerintem jó árban is volt 245,000 ért, de ilyen fékekkel nem mertem megvenni.
Az eladó elég ideges lett e végére, hogy minek kell nekem olyan fék előre ami blokál, mert ha blokál akkor úgyis el fogsz esni...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hasaggymeg