Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Prohardver app (nem hivatalos)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Dark Archon #287428 üzenetére
"Hát, nem tudom. Ha egy lockolt villa tönkemegy ennyitől, akkor eleve sz@r volt szerintem."
Nyilván ennek is van egy minimális esélye, de szeretném hinni, hogy egy szinte gyári új, minőségi villa esetében nem erről van szó.
Tudom - hiszen olvasgatom a cikkeket, híreket, a topic-ot immár közel egy éve -, hogy ez nem egy 800 dolláros "RockShox LYRIK", de egyrészt a Suntour egyik legkorrektebb villája, és nem is ugyanarra a célra készül a kettő.
Kérlek, javítsatok ki, ha tévednék, de egy akármilyen trekking bringa lockos teleszkópja nem arra való, hogy bárki a bringán állva "rugóztassa", teleszkóp tesztelje a villa lockolt állapotában!
Bárhogy is... csak arra kérlek Téged, és mindenkit a legnagyobb tisztelettel, hogy ne menjen el abba az irányba a dolog, hogy "a Suntour úgyis vacak.. cseréld le egy profi Rockshox-ra!"
Tudom, hogy mindenből lehet mindig jobbat venni... a világ összes pénzét el lehet költeni akár egy biciklire is, de kérem, hadd örüljek már annak, hogy egy minőségi, német bringát sikerült 200.000 forint alatti áron megvásárolnom! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Prohardver app (nem hivatalos)
- BMW topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro FMC drón szett - 3 akkumulátorral +extrák
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- GARMIN Varia UT800 okos első lámpa
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest