Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gapjunction7
csendes tag
válasz
üzenetére
T. Tiger!
Feltettem a gyári driverét- amit hozzá kaptam. A kékhalál hiba eltünt viszont most az jött elő , hogy ha magára hagyom a gépet és késöbb visszajövök akkor az a kép fogad , hogy a gép nem reagál semmire csak a reset gombra. Érdekes , hgy használat közben soha nem jött elő a hiba csak leálláskor vagy ilyen üres járatban.
A kifagyás után az orig. driverrrel ezt találtam a felügyeleti naplo bejegyzésben 4x beirva.A(z) amdkmdap képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt.
részlet:
- <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
- <System>
<Provider Name="Display" />
<EventID Qualifiers="0">4101</EventID>
<Level>3</Level>
<Task>0</Task>
<Keywords>0x80000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2013-01-24T20:40:23.000000000Z" />
<EventRecordID>5488</EventRecordID>
<Channel>System</Channel>
<Computer>MM-PC</Computer>
<Security />
</System>
- <EventData>
<Data>amdkmdap</Data>
<Data />
</EventData>
</Event>Ha esetleg találnál valamit , hogy egyátalán mi lehet az ok már akkor is határtalanul boldog lennék.
Segítségedet előre is köszönöm!
p.s.Ha kell sykdriven-on meg tudom osztani a dmp file-t vagy msinfo32 file-tüdv.
Levente
-
barnika45
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan problémával állok elő amire nem tudom a választ és tőletek kérek segítséget! Az utóbbi napokban(1 hónapon belül) 2-szer jött elő ez a kép és nem tudom, hogy mi okozhatja a problémát. De mintha azóta csinálná amióta a Win7 64bites oprendszerhez mivel angol volt letöltöttem a magyar nyelvet. Ez okozhatja a hibát? Ez az úgynevezett kék halál? Nem tudtam a saját képemet feltölteni mert nem mentettem le képet és ezért egy hasonló képet illesztettem be mert eddig nem ugrott elő az ablak.

-
törölt tag
válasz
deceiver
üzenetére
Könnyen okozhat ilyen jellegű hibákat a Vargáné féle tápegység. Sajnos nem lehet kizárni a lehetőséget, hogy az okozza a galibát. De azt is kipróbálhatod, hogy letiltod az integrált eszközöket a BIOS-ban, hátha például pont a hibás LAN okozza a hibát. De ugyanígy lehet akár hangkártya vagy RAID eszköz (ha van) a hiba okozója. Szedj le minden eszközt: ODD-t, PCI-os kártyákat, csak a HDD maradjon, amin az oprendszer van, meg egy memória, egér, billentyűzet, a többit tiltsd le illetve szereld ki.
Még valami: régi gépeknél van, hogy jót tesz, ha a memória sebességét vissza veszed egy lépcsővel (ha automatán 333-on van, akkor vedd vissza 266-ra, vagy akár veheted 200 MHz-re is). -
deceiver
csendes tag
válasz
üzenetére
Sziasztok
Úgy néz ki, megoldódott: kicseréltem a hdd-t 20 GB Quantumra és sikerült feltelepíteni az XP-t!!
2 apróbb hiba volt: az Opera 12 lefagyott ill. újraindul néha + Avast Antivirus 7.0-t 3x sem sikerült feltelepíteni (remélem, ezek csak a verziók hibája miatt történnek)Kérdésem: mennyire valószínű, hogy a Vargáné táp rontotta "meg" a hdd-t? Magától is el tud az romlani, nem igaz?

A régi hdd-t van-e értelme tárolóként használni, ha már XP-t telepíteni nem sikerült rá? (persze úgy, hogy közben dvd-n, pen driveon megtartanám az adatokat, csak a könnyebb elérhetőség végett csinálnám így)
Mennyire zavarna be a régi hdd, ha újra beiktatnám a rendszerbe (pl. IDE2-re)?Köszi a választ
Üdv -
deceiver
csendes tag
válasz
üzenetére
Sziasztok megint.
Egy adalék, ha esetleg ez mond még valamit:
(az alaplap v. hdd v. táp hibás gépről van szó még mindig
)
amikor futtatom a Linux disztro-t, akkor gyakran előfordul, hogy pdf megnyitás közben lefagy (ePDFviewer nevű programot használ).
Ez utalhat valamelyik hardver hibára?Köszi
-
Csutak000
csendes tag
Nos a memtest sem látott hibát így hát nem nagyon maradt más választásom szervízbe kell vinni. Azért köszönöm mindenkinek a segítséget!

-
Csutak000
csendes tag
Hát sajnos a vga driver cserélgetésével nem szűnt meg a probléma. még mindig kékhalálozik. esetleg van még valakinek valami ötlete vagy marad a szervíz?

-
Csutak000
csendes tag
válasz
üzenetére
A CPUID nem jelez túlmelegedést így szerintem ne az a baj. Portalanítottam (bár mivel most raktam össze a gépet ezért nem nagyon volt poros) de így is kifagy kékhalállal. Kaptam olyanokat hogy: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL, PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA és volt aminél nem volt szöveg csak annyi hogy 0x0000007e a hozzá tartozó paraméterekkel és egy nv4_disp.dll fájlnév.
-
törölt tag
válasz
Csutak000
üzenetére
Üdv.
Mivel bizonyos idő után tilt a géped, így első körben melegedésre gondolok.
Portalaníts, ha szükséges, a tápegységet is alaposan, vedd ki a memóriákat és a vga-t a gépből, aztán mehetnek vissza. A tápkábel csatlakozójait is húzd le az eszközökről-alaplapról és mehet vissza, közben nézd meg, nincs-e elszíneződés. Ha van valami túlhúzás, azt kapcsold ki. Ha van csapágyas, hangos-zörgő ventilátor, azt cseréld le. Ha alap, rosszul szellőző pc házad van, akkor gondoskodj drasztikus hűtésről, előtte vedd le a ház oldalát és teszteld így is a gépet.
Ha ezekkel megvagy, és a hiba megmarad, írd le a kékhalálban leírtakat (tiltsd le az automatikus újra indítást). -
Csutak000
csendes tag
Üdv! Van egy Abit ni8 sli gr alaplap, nvidia gf610 videókártya, intel pentium D 2,66 GHz proci, xp oprendszer. A probléma azt hogy akármivel elkezdek játszani egy idő után (kb 15-20 perc) kékhalált kapok. Frissítettem az összes drivert de ez sem segített neki. Van valakinek valami ötlete hogy mit tegyek?
-
törölt tag
válasz
deceiver
üzenetére
Igazából nincs "ököl szabály), a HDD vgay működik, vagy sem, a tápegységből pedig elégnek kell lennie akár 250 wattosnak is a netezéshez, oprendszer futtatásához, ha van megfelelő csatlakozó rajta (ha jól tudom, kompatibilisek a tieddel) akkor mennie kell..
Annyi a "rossz" ebben a megoldásban, hogy így csak a hdd-t és a tápegységet veszed meg (amik ki tudja, milyen állapotban vannak, nem mai darabok), postával együtt ez így 4 ezer körüli, alkudni nemigen lehet belőle, míg p4-es AMD-s gépet komplettet, kicsit erősebb CPU-val lehet venni 10 ezerért, vagy ez alatt, esetleg itt az alku is lehetséges még, és így a hdd és a tápegység mellé kapnál egy másik alaplapot is, meg a többi alkatrészt tartaléknak, (ram, odd, VGA, ház, s.t.b), a hibás alkatrészt így biztosan ki tudnád szűrni, a megmaradót pedig el lehetne adni, így biztosabb lenne a javítás sikeressége, akár erősebb is lehetne a gépet egy kicsivel...természetesen te tudod, mennyit tudsz erre rászánni, a döntés a tiéd! -
deceiver
csendes tag
-
törölt tag
válasz
deceiver
üzenetére
Van, akinek van lehetősége ismerőstől, rokontól kölcsön kérni, látatlanban nem tudhatom, hogy neked nincs-e erre lehetőséged. Sajnos így csak a szerviz vagy a használt, olcsó marad. A szerviz egyébként 3-4 ezer körül dolgozik, egy munka óra elégnek kell, hogy legyen a hiba feltárásra.
Esetleg érdeklődj az ismerőseidnél, hátha van valami jó ötletük, pl tudnak valakit, aki otthon foglalkozik pc javítással, ez még leehet egy olcsóbb megoldás.
Sajnálom, hogy nem tudunk segíteni, sok sikert. -
szcsaba1994
tag
válasz
szcsaba1994
üzenetére
Erre valaki tud megoldást?
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
Másik VGA drivert kell kipróbálni, ne csak egyet, ha kell többet is. Amennyiben ez nem segít a VGA-t kellene másik gépben is megnézni. A VGA hőfoka terhelés alatt ennyi, mert az még jó. Idle állapotban magas.
(#2576) deceiver: Kérjél kölcsön, tesztelés nélkül addig ne vegyél semmit. Amennyiben nem tudsz kölcsön kérni, akkor marad a szerviz.
-
cotag
senior tag
Egy barátom írta..Segítséget kérnénk!
Az alaplap-CPU okés, 50 °C-alatt van minden, a GPU dióda (DispIO) konstans 80-85°C-ot, a GPU (MemIO) 100-105°C-ot, a GPU dióda (árnyaló) pedig 90°C-ot produkál.
Igazából játék közben gyakrabban (eddig 1 napon 9 volt a csúcs) kapok kékhalált legtöbbször ugyanazzal a 3 hibaüzenettel, de előfordult már akkor is, mikor éppen neteztem vagy házi dolgozatot írtam. A másik, hogy mindegy az, mit csinálok, néha gondol egyet, lefagy. Ilyenkor Crtl+Alt+Del-re, Alt+F4-re nem reagál, egyedül a Reset-re.
Volt olyan is, hogy megállt a kép, utána 2mp-el később fekete kérpenyő, majd, ha épp szerencsém volt, akkor folytathattam, a "képernyőillesztő nem válaszolt" utáni Alt+Tabbal.
Olyan is volt, azaz, elég sűrűn, hogy szintén (játék közben), tegyük fel. Bf-ben épp a mezőn vezetem a tankot, majd pedig függőleges sötétebb csíkokkal sárga képernyőt vág ki, búgó hanggal. Magyarul x szín + utána fekete képernyő, majd kékhalál, amit kis búgó hang kísér legtöbb esetben.
Bocsi a primitív megfogalmazásért.Ezek alatt dobja ki legtöbbször a kékhalált: dxgmms1.sys, atikmdag.sys, atikmpag.sys legtöbbször búgó hang kíséretében.
Az összes játéknál előfordultak, amik a gépen vannak: GTA IV, GTA San Andreas, Witcher 2, Skyrim, Wold of Warcraft, Battlefield BC2, Nfs Wolrd, Diablo III, World of Tanks
Az első hibaüzenet fogalmam sincs, mivel kapcsolatos, az utóbbi kettőnek pedig a videokártyához van köze, ennyit józan paraszti ésszel megállapítottam. -
törölt tag
válasz
gapjunction7
üzenetére
Tegyél fel egyel régebbi drivert, sokszor elő fordul ez a jelenség a radeon kártyákkal, a legújabb driverekkel nem működnek rendesen.
-
gapjunction7
csendes tag
Üdvözlet Mindenkinek!!
Szoval lenne egy uj rendszer. ( WINDOWS 7 64 bit Sp1 ultimate)
Asrock z77 extreme 4 alaplap
16gb corsair RAM
his 7770 radeon videokártyaA probléma a következő
Amig a videokártya szabványvideokártyaként üzemel nincsen gond de ahogy felrakom hozzá a hivatalos legújabb driverét a gép kikapcsoláskor de csak is akkor lefagy ( KÉKHALÁL).
-Ha ujra inditom fagyás után és egyből kikapcsolom akkor lekapcsol rendesen.
-Menetközben még soha sem fagyott le.dmp file:
==================================================
Dump File : 011313-8970-01.dmp
Crash Time : 2013.01.13. 14:22:15
Bug Check String : IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Bug Check Code : 0x0000000a
Parameter 1 : 00000000`000003e7
Parameter 2 : 00000000`00000002
Parameter 3 : 00000000`00000000
Parameter 4 : fffff800`02eabb4c
Caused By Driver : ntoskrnl.exe
Caused By Address : ntoskrnl.exe+7efc0
File Description :
Product Name :
Company :
File Version :
Processor : x64
Crash Address : ntoskrnl.exe+7efc0
Stack Address 1 :
Stack Address 2 :
Stack Address 3 :
Computer Name :
Full Path : c:\minidump\011313-8970-01.dmp
Processors Count : 4
Major Version : 15
Minor Version : 7601
Dump File Size : 353 286
==================================================Memoria Memtest-el tesztelve : OK- 16 órán keresztül ment
Videokártya furmarkkal, 3D mark-al tesztelve nem volt hiba
MI lehet akkor ennek az oka? Hardware vagy software??
2 honapja vettem az alkatrészeket tehát minden garanciális de nm tudom hogy mit küldjek vissza ha egyátalán hardware-s a probléma.
Ha szükséges az Msinfo32 filet és a dmp-filet el tudom küldeni.
Segítségüket előre is köszönöm!
-
-
deceiver
csendes tag
válasz
CoolMan
üzenetére
Lehet, hogy igazad van, bár az a furcsa, hogy 8. éve használom és nem volt ilyen gond, majd költözés után, pár hónapja produkálja ezeket a dolgokat. Lehet, hogy elmozdult benne valami vagy a táp, stb. akármi pont eddig bírta?
Persze ez már olyan konfig, amit nagyon bővíteni nem akarok (nem is tudok), de pár hónapig még kihúzhatná..
-
deceiver
csendes tag
válasz
CoolMan
üzenetére
Igen a memóriát teszteltem együtt memtestre, bootolásra külön-külön.
A tápot és hdd-t még nem próbáltam, pedig szeretném (ha lenne, főleg hdd).(A tápot nem igazán értem, nem akkor lehetne oka, ha mindig ugyanaddig bírja vagy be sem bootol, ilyesmik? Mondjuk nem egy csúcsmárka, Vargáné és Tsa gyártmányú
) -
szcsaba1994
tag
válasz
szcsaba1994
üzenetére
Mostmár kék halál nélkül, cska úgy "magában" is újraindul néha (szintén win 7 boot után azonnal)
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
deceiver
üzenetére
Értem, akkor ezek után lehet, hogy másik táppal, HDD-vel (kölcsön) is tesztelni kellene a gépet, mert ezek a hibák még nincsenek kizárva.
szerk: memóriát tesztelted már? memtest86+
-
deceiver
csendes tag
válasz
CoolMan
üzenetére
Értem, majd megpróbálom.
Plusz adalék: az Ultimate Boot CD Parted Live programmal valami linux-szerűséggel böngészek most is, ami vagy lefagy egy idő után, vagy kibír egy power on-off szakaszt, de legközelebb már nem indul (kernel panic... kernel thread helper... stb. utolsó sorral), ami az XP CD javító konzol chkdsk-fixboot-fixmbr parancsa után megint működik. Aztán majd kezdődik előlről...
(Bocs, ha néhol magamat ismételtem korábbhoz képest, de így részletesebb)
-
deceiver
csendes tag
-
szcsaba1994
tag
Sziasztok!
Szinte minden gépindítás után BSOD-vel indul a gép (win 7 boot után azonnal). Általában ez a két hibakód szokott lenni:
0x00000007b
0x00000000Mi lehet a hibás? Már több hónapja ezt csinálja, de mostmár egyre sűrűbben.
-
deceiver
csendes tag
Üdv mindenkinek!
XP telepítés közben az alábbi üzenetet kaptam: hiba a rendszer betöltésekor. A MS szerint ez Bios probléma. Mit lehet akkor tenni, ha az Award Bioshoz nem találok frissítést, mert az Epox alaplap már nem támogatott? Az alaplap mehet a kukába?
Illetve megpróbálnám még másik hdd-vel (ha lenne), hátha az lehet a problémája (bár a hdd tesztelés nem talált hibát, viszont a bootoláskor halk pattanó hangot ad).
Bármely választ előre is köszi(Most egyébként Ultimate boot cd-ről, Parted live segítségével írok, ami néha szintén lefagy, de az XP cd chkdsk után egy ideig szokott működni.)
-
Auratech
őstag
válasz
shandros
üzenetére
Frissítsd a vlc- t vagy cseréld le, ha emiatt van gondod. A mphc jó. Nálam a vlc csak akkor játszik, ha lemezképbol szeretnék direkt játszani. Esetleg a vlc beállitásaiban érdemes kutatni...a kimenetnél a dxva beállításaiban. A hiba engem olyan dologra emlékeztet, mikor a gpu is besegít a dekódolasba. Esetleg radeon kari hdmi drivere gond...szóval ...
-
shandros
csendes tag
-
Auratech
őstag
válasz
shandros
üzenetére
Nálam ez a jelenség egy audigy zs 2 mellett tűnt fel. A hangkari game portját a win 7 már nem támogatta és néha megfagyott. A hang beakadása mindig megvan? Az gyanús. A vlc nálam is produkált efféle jelenséget amikor dts hangú filmet néztem. A 41- es hiba az kernelszintű energiamenedzsment hiba, mivel megszűnik a kényszerített leálláskor az áramszolgáltatás...
-
shandros
csendes tag
Üdv!
Van egy acer 8940g laptopom, és időnként megfagy. Volt rajta win7 , jelenleg win8 van, ugyanugy csinálja. Memtest volt, hd sentinel hibátlan, stressz tesztetet bírja. Teljesen random fagy meg, kb naponta 1x, általába filmezés közben (vlc) , legalábbis olyan még nem volt, hogy munka közben fagyott volna meg (talán egyszer winampnál). Driverek jók vannak fent...
Ja és mikor megfagy várhatok akármeddig, nem dob kékhalált se meg semmi. Hang beakad egér nem megy, nem reagál semmire, teljesen megfagy. Eseménynaplóba csak kernel-power 41 hiba kerül be, de azse a megfagyásra, hanem a reset-re később... Valakinek valami ötlet? köszi előre is -
Auratech
őstag
Kedves Fórumozók! Az msi P45 chipsetes gépem nem hajlandó dual chanell módban működni.
Kettő DDR2 1066 XMS2 ram van benne, ami egyébként single chanel módban tökéletesen működik.
áttlepítettem egy másik házba, másik vinyóval, gpu-val. a táp elég neki 500-as minőségi,
Dual chanell módban a postig sem jut el. még sípolás sincs..Ötlet?
-
Phaust
csendes tag
Hello! Most határoztam el magam arra hogy felrakjam a win7et. Lehet hülyének néznek sokan,de én megvoltam elégedve az xp-vel. De végre váltottam. Felraktam az ultimate verziót,be is jön szépen de van,hogy fogja magát és kifagy,még a kék képernyőt is behozza.xp-nél soha nem volt ilyen.Konfigom: Amd Athlon 64 X2 5000+ ~2.6 Ghz,3Gb ddr2 ram 1066 MHz,Nvidia 220 Gt oc,550 W táp.
-
szcsaba1994
tag
válasz
madspider15
üzenetére
Szerintem próbáld meg egy másik tápegységgel, mert ez a 400W-os Mercury nem túl megbízható (ezt tapasztalatból mondom). Lehetőleg egy márkásabbat próbálj ki.
-
madspider15
csendes tag
Sziasztok!
Nos az alábbi problémám a következő lenne..
Játék közben pl..(Far Cry 2) gondol 1et és kapok 1 kék halált.. az üzenet azonnal eltűnik el sem bírom olvasni és már újra is indult a gép. Valaki valami ötlet?
Specifikációk ha kellene.
AMD Athlon 64 X2 3800+
2GB DDR Kingston (4*512)
Inno3D 8600GT DDR2 512MB 128Bit
Asus A8R-MVP
400W Mercury
2*40GB HDD (100/98,100/87) -
Frankybeat
csendes tag
válasz
Frankybeat
üzenetére
Hard Disk Sentinelt futtattam 100% mindkettő értéke kiváló!

-
Frankybeat
csendes tag
Hello sziasztok! Tudnátok segiteni mi okozhatja Windows 7 rendszeren az alábbi Kék halál problémát?

Dump File : 122912-14328-01.dmp
Crash Time : 2012.12.29. 20:24:20
Bug Check String : MACHINE_CHECK_EXCEPTION
Bug Check Code : 0x0000009c
Parameter 1 : 0x00000000
Parameter 2 : 0x80dca94c
Parameter 3 : 0x00000000
Parameter 4 : 0x00000000
Caused By Driver : halmacpi.dll
Caused By Address : halmacpi.dll+f2c5
File Description : Hardware Abstraction Layer DLL
Product Name : Microsoft® Windows® Operating System
Company : Microsoft Corporation
File Version : 6.1.7601.17514 (win7sp1_rtm.101119-1850)
Processor : 32-bit
Crash Address : ntoskrnl.exe+d2490
Stack Address 1 : halmacpi.dll+f2c5
Stack Address 2 : halmacpi.dll+f4cb
Stack Address 3 : halmacpi.dll+f5d6
Computer Name :
Full Path : C:\Windows\Minidump\122912-14328-01.dmp
Processors Count : 2
Major Version : 15
Minor Version : 7601
Dump File Size : 159 600 -
#hpq
aktív tag
válasz
CoolMan
üzenetére
Erről a gépről lenne szó pontosabban:
Alaplap: Gigabyte GA-P55-USB3
CPU: i5-750
HDD: 1T Samsung, Memória: Kingston 8G 1333MHZ
Intel SSD
Memóriákat megnéztem előbb és nem volt gond velük elvileg. Minden alapon megy nincsen felhúzva semmi. Ez a képernyő is elég érdekes mert valamikor abszolút napokig nem jön be indításkor, és alapvetően stabil a gép használat közben. Valami gondolom azért nincsen teljesen rendben. -
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Időközönként nekem a win8 ezzel a képernyővel indít: [link] Esetleg tudja valaki, hogy erre mi lehet a megoldás? (Driverek renden vannak elvileg.) Köszi előre is a segítséget! -
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Eddig semmi ilyen gondom nem volt főleg nem játékok alatt, most steamen keresztül leszedtem egy játékot CS:GO elindítottam és kék halál.Lefotóztam kérlek segítsen aki ért hozzá!

[link] -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
szcsaba1994
üzenetére
Pedig valami akkor sem stabil.....de te tudod, akkor ne futtass tesztet és tuningolj tovább. Nekem akkor mindegy.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Kérdezd meg a HDD probléma, segítsetek! (nem adatmentés) (kiemelt téma) topicban is szerintem.
-
Sziasztok
Kezem közé került egy haverom acer laptopja,(aspire 5742) ,a probléma az,hogy kékhalálokat dobálgat folyamatosan.Mivel korábban (fél éve) vinyót kellett benne cserélni(teljesen tropára ment) ,elsőre megint a vinyót vettem ki hogy megnézzem. De a HD sentinel szerint nincs róla semmi infó,és nagyon lelassítja ,akadozik tőle a épem.
Megpróbáltam lefuttatni a WD saját programját,hogy megkeresse a hibát,és 45 perc után kiírja,hogy nem tud a vinyórol olvasni.
Ha sajátgépből szeretném a rajta levő adatokat megnézni,kérdőjel fogad,elnevezi F könyvtárnak,de nincs rajta fájrendszer,se semmi.Próbáltam rájönni az okára,hogy miért "eszi" a gép a merevlemezeket.A gépházon van egy jókora törés,pont ott ahol a laptop töltője és a bekapcsológomb van(ergó nem kicsit meg lehetett ütve/leesett).Okozhatja ez a problémát?(áramellátás ingadozás,stb...)
Valamint az akku is nagyon rossz volt már fél éve,a win7 egyből követelte a telepcserét.Ötletek esetleg?

Kellemes karácsonyt nektek is.

-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
szcsaba1994
üzenetére
Értem, akkor mehet a memória teszt. M-Tech tápod van, ami az adatlapodon van írva? Mert az sem az "igazi".
Tuning van? -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
szcsaba1994
üzenetére
Szia!
Elsőnek futtass memória tesztet ezzel, meg a hdsentinel-el nézz rá a HDD-re.
-
szcsaba1994
tag
Sziasztok!
Win 7 betöltés után néha kék halál fogad 0x000000007 hibával. Újraindítás után minden működik, de egyre sűrűbben csinálja.
Van, hogy felhasználóválasztás előtt, van, hogy az internet indítása közben áll le a gép.
Melyik hardver lehet a hiba? -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne a géppel, hogy régebben indítás után lefagyott és ez a jelenség a Win install után egy fél évvel kezdődött, ezt követően újratelepítettem gondoltam ez megoldja a gondot, de most kb. 1,5 hónappal a reinstall után újból elkezdett fagyni a gép. Mégpedig az történik, hogy bekapcsolom és elindítok egy progit (pl: Chrome, vagy uTorrent) és a gépe egy ideig megy és hirtelen lefagy először csak az adott progi, majd az asztalon és tálcán sem lesz semmi sem aktív, és csak reset segít rajta és akkor is 10-ből 9-szer fagyás lesz a vége.
Az eseménynaplóban nézelődtem és online súgót használva ezeket találtam de nem teljesen világos számomra h mi okozhatja a problémát:
[link]
[link]
[link]Az egyikből azt vettem ki, hogy EZT kellene telepítenem, ez megoldhatja a gondot?
Új HW elem sincs a gépben, illetve szokásos progikat használok, amik előtte is fent voltak a gépen és gond nélkül mentek.
PLS vki segítsen mert nem tudok dűlőre jutni az ügyben
-
Haja
tag
válasz
CoolMan
üzenetére
Lefuttattam vírusirtót, nem talált semmit, de tegnap este nem is csinálta a gép. Viszont ma újra elkezdte, hirtelen felindulásból kihúztam a billentyűzetet, és akkor abbahagyta. Mikor visszadugtam újra elkezdte. Úgyhogy talán az volt a probléma. Illetve nem tudom, hogy magának az alaplapnak az USB egysége meghülyülhet-e ennyire. Mindenesetre most vettem egy PS2-es billentyűzetet

-
Haja
tag
Sziasztok!
Nem kék halál probléma, de talán tudtok segíteni. Mostanában meghülyül a gép, nem tudok rá sajnos jobb szót. Teljesen magától indít el programokat, főként a számológépet (tömegesen), keresést (windows saját, vagy böngésző), levelező program (nem használom), lezárja pl. a böngészőt, vagy volt, hogy a gép is újraindult. És magától beír dolgokat (a keresőbe pl. 4T4T4T4t, vagy a számológépbe úgy 20 tizedesjegyes számot). Mi lehet ez?
Úgy egy hónapja kezdődött, és nem mindig csinálja, pár naponta rájön, bár most elemében van. Először egy régi telepítésű XP-n jött elő, de most egy teljesen friss telepítés van fenn (másik vinyón), Kaspersky fut (nem jelzett semmit). Csinálhat ilyet a billentyűzet? Örülnék neki ha csak ennyi lenne, de gondolom más lesz a háttérben.
Előre is kössz!Haja
-
babferi
tag
Egy kis segitseget szeretnek kekhalal ugyben .
Maga a gep most volt 1 eves es ezek vannak benne :
-AMD FX 4100
-Gigabyte 880GM-USB3
-Corsair 4GB DDR3 1333mhz
-Seagate 500GB SATAll
-Coolermaster RS500 PCAP I3 500W
-Nvidia GF GTX 550 Ti 1GB
-Op. rendszer Windows 7 Ultimate 64xMaga a kekhalal akkor szokott bekovetkezni , ha hagyomanyos leallitas utan bekapcsolom a gepet , betolt a rendszer , megjelenik a talca es max 5 perc utan behal (altalaban enny sem kell). De volt mar ra pelda , hogy boot kozben halt be , de az elobbi jellemzo az esetek donto tobbsegeben . Miutan kekhalal utan ujrainditom masodjara mar soha sem fordul elo .Ha csak alvora teszem a gepet es ugy inditom be akkor nem szokott elofordulni "csak" rendes leallitas utani bekapcsolaskor , de akkor lenyegeben mindig egyszer behal . Nem tudom van e koze hozza , de bekapcsolas utan altalaban elkezdek bongeszni (Firefox) es akozben hal be , de szerintem fuggetlen ettol mert mar ugy is halt sokszor , hogy a talca volt elottem .
Memtestet lefuttattam es nem talalt hibat .Remelem eleg tampontot adtam meg es valakinek van valami otlete mi lehet a gond .
Elore is koszonom !
-
deceiver
csendes tag
válasz
üzenetére
Üdv,
sajnos egyelőre nem oldódott meg a bsod (a költözés óta). Viszont végeztem 2x is XP CD-ről javítást (helyreállító konzolon chkdsk/p/r mindkét partíción) és azóta, kb. 2 napja "csak" 1 restart indításkor vagy restart + 1 fagyás és utána már "OK". Előtte volt, hogy alig bírt elindulni 6-7 restart után!
Akkor mégis csak marad az alaplap, mint bűnös?
Az lehetséges, hogy új XP telepítésnél driver hiba legyen?
Köszi -
Wadorzo
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.. Egy laptopról lenne szó, Toshiba Qosmio X500-11W
Amit eddig megtettem..
Gép kitakarítása (melegedés megelőzése miatt)
BIOS frissítés
Win 7 64 bit újratelepítése
Több nvidia videó driver kipróbálása
memtest +86
A hőmérsékleti adatok rendben.
Stress teszt everest-elNekem úgy tűnik, hogy IRQ ütközések vannak, de ebből én nem teljes jövök rá hogy honnan. Meg talán USB, de azzal meg nem értem mi lehet. A mellékelt képen láthatónál sokkal több kékhalál/fagyás van. Van amikor csak egyszerűen megáll minden, bármit nyomhatok, nem segít csak a power.
Van amikor a kékhalál alatt a crash dump írásába is megáll!Winchester figyelés van rajta, igaz gyári Toshiba, az hibát nem jelzett.. Egyébként SSD a rendszer.
Chipset driver frissítéssel vagyok kicsit bajba, azt csak a Toshiba által támogatottat tudtam feltenni, de szerintem van újabb..Per pillanat nincsen több ötletem. Örülnék ha egy párat írnátok mivel próbálkozzak..
A segítséget előre is köszönöm. -
Werkly
őstag
Ez a három random miktől lehet:
BAD POOL HEADER
BAD POOL CALLER
NON PAGED...Pár hetes cuccnál?
-
törölt tag
válasz
jani-666
üzenetére
HDD rendben van? (pl sentinel szerint) Vírus irtónak mit használsz? A szétomló Oprendszert okozhatja rossz HDD, vírus, hibás ram, kimerülő tápegység...ellenőrizd le ezeket. 4 év szép idő, ha megleled a baj forrását, talán érdemes lesz egy friss telepítést is csinálni.
-
jani-666
csendes tag
Sziasztok! nem tudom van e itt valaki aki tud nekem segiteni kék halálba
Nekem vistám van gyárilag és eredeti!4 éve müködik rendesen de kb 2 hete elkezdett szerencsétlenkedni mindig ki be kapcsol magátol illetve gyárilag feltelepitett programok kezdenek elveszni róla és már ujratelepités után sem jön visszaid 1038
bccode fe
bcp1 00000008
bcp2 00000006
bcp3 00000001
bcp4 855EE978
OS Version 6-0-6000
SP 0-0
product 768-1minden segitséget elöre is köszi
-
csákány.
aktív tag
A fájlok elvileg itt találhatóak: c:\Windows\Minidump\
Ha nem törlődtek, akkor visszamenőleg is meg tudod nézni, hogy mi volt a probléma forrása!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hővezető paszták
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

az nem is táp a helyedben azt szó nélkül cserélném.
)