- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
Helló!
A Windows 10 évfordulós frissítés előtt is előfordult nálad ilyen kék halál?
Én arra gyanakszom, hogy a frissítés okozza a kék halált, ugyanis nálam is előfordulnak kék halálok a frissítés óta. Előtte sosem volt és nem változott semmi a gépemben.Egzee: Nálad is ugyanaz a 3b hibakód van, mint #hpq-nál. Neked is a Windows 10 évfordulós frissítés óta van ez a dolog?
-
Fla$hly
aktív tag
Szia!
Ugyan ez van nálam is. Sok fórumot olvasok a dolog miatt.
Most találtam egy újabb tippet, egyik srác azt írta hogy két Audio driver-t talált az eszközkezelőben. Letiltotta az egyiket, és megszűnt a hiba. Nálam is kettő fut, egy High Definiton Audio hangeszköz, és egy VIA High Definition Audio. Letiltom, hátha nekem is ez a gond.
Sokan azt írják még, hogy az Energiagazdálkodási beállításoknál kapcsoljunk mindent ki, vagy állítsuk SOHA állásba. Merevlemeznél, hibernáció, stb, mindenhol. Ezt még egyelőre hagyom, hátha az audio probléma áll fent.
Illetve letöröltem az előző NVIDIA drivert, rakok egy frissebbet, hátha.
Nem értem, 2 éve ugyanez a konfigom, teljesen hibátlanul futott a gép, erre az utóbbi 2-3 hónapban mindig felüti a fejét ez a hiba...
Múlt héten újrapasztáztam a procimat, mert eléggé melegedett, ez megszüntette a hibát, órákig játszottam, nem jött a hiba. Pénteken elutaztam hétvégére, kikapcsoltam a gépet, majd ma bekapcsoltam pár órája, elindítottam egy játékot, rögtön jött a hiba...
-
Out
addikt
Lehet már nem is aktuális, de szerintem nézd meg, van-e driver illetve firmware frissítés az SSD-hez.
Csolt: Mivel a hibaüzenet az ATI driverre utal, szerintem még mindig videokártya driver probléma lesz.
Joker88: Gyanítom a frissítések felrakása óta nem jött elő újra ez a kék halál
KohanTroon: Az SSD driverét illetve a firmware-ét frissítsd.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
Futtas 3DMark-ot vagy Heaven Benchmark-ot és figyeld a VGA és a CPU melegedését.
Minden játék alatt csinálja? Milyen win? Milyen tápod van?
Próbálj ki másik VGA drivert is. Végső esetben win reinstall.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest