Hirdetés
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
cotag
senior tag
Egy barátom írta..Segítséget kérnénk!
Az alaplap-CPU okés, 50 °C-alatt van minden, a GPU dióda (DispIO) konstans 80-85°C-ot, a GPU (MemIO) 100-105°C-ot, a GPU dióda (árnyaló) pedig 90°C-ot produkál.
Igazából játék közben gyakrabban (eddig 1 napon 9 volt a csúcs) kapok kékhalált legtöbbször ugyanazzal a 3 hibaüzenettel, de előfordult már akkor is, mikor éppen neteztem vagy házi dolgozatot írtam. A másik, hogy mindegy az, mit csinálok, néha gondol egyet, lefagy. Ilyenkor Crtl+Alt+Del-re, Alt+F4-re nem reagál, egyedül a Reset-re.
Volt olyan is, hogy megállt a kép, utána 2mp-el később fekete kérpenyő, majd, ha épp szerencsém volt, akkor folytathattam, a "képernyőillesztő nem válaszolt" utáni Alt+Tabbal.
Olyan is volt, azaz, elég sűrűn, hogy szintén (játék közben), tegyük fel. Bf-ben épp a mezőn vezetem a tankot, majd pedig függőleges sötétebb csíkokkal sárga képernyőt vág ki, búgó hanggal. Magyarul x szín + utána fekete képernyő, majd kékhalál, amit kis búgó hang kísér legtöbb esetben.
Bocsi a primitív megfogalmazásért.Ezek alatt dobja ki legtöbbször a kékhalált: dxgmms1.sys, atikmdag.sys, atikmpag.sys legtöbbször búgó hang kíséretében.
Az összes játéknál előfordultak, amik a gépen vannak: GTA IV, GTA San Andreas, Witcher 2, Skyrim, Wold of Warcraft, Battlefield BC2, Nfs Wolrd, Diablo III, World of Tanks
Az első hibaüzenet fogalmam sincs, mivel kapcsolatos, az utóbbi kettőnek pedig a videokártyához van köze, ennyit józan paraszti ésszel megállapítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ford topik
- Filmvilág
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest