- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Netfone
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csutak000
csendes tag
Nos a memtest sem látott hibát így hát nem nagyon maradt más választásom szervízbe kell vinni. Azért köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
Csutak000
csendes tag
Hát sajnos a vga driver cserélgetésével nem szűnt meg a probléma. még mindig kékhalálozik. esetleg van még valakinek valami ötlete vagy marad a szervíz?
-
Csutak000
csendes tag
válasz
#10726912 #2585 üzenetére
A CPUID nem jelez túlmelegedést így szerintem ne az a baj. Portalanítottam (bár mivel most raktam össze a gépet ezért nem nagyon volt poros) de így is kifagy kékhalállal. Kaptam olyanokat hogy: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL, PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA és volt aminél nem volt szöveg csak annyi hogy 0x0000007e a hozzá tartozó paraméterekkel és egy nv4_disp.dll fájlnév.
-
Csutak000
csendes tag
Üdv! Van egy Abit ni8 sli gr alaplap, nvidia gf610 videókártya, intel pentium D 2,66 GHz proci, xp oprendszer. A probléma azt hogy akármivel elkezdek játszani egy idő után (kb 15-20 perc) kékhalált kapok. Frissítettem az összes drivert de ez sem segített neki. Van valakinek valami ötlete hogy mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest