- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haja
tag
válasz
CoolMan #2520 üzenetére
Lefuttattam vírusirtót, nem talált semmit, de tegnap este nem is csinálta a gép. Viszont ma újra elkezdte, hirtelen felindulásból kihúztam a billentyűzetet, és akkor abbahagyta. Mikor visszadugtam újra elkezdte. Úgyhogy talán az volt a probléma. Illetve nem tudom, hogy magának az alaplapnak az USB egysége meghülyülhet-e ennyire. Mindenesetre most vettem egy PS2-es billentyűzetet
-
Haja
tag
Sziasztok!
Nem kék halál probléma, de talán tudtok segíteni. Mostanában meghülyül a gép, nem tudok rá sajnos jobb szót. Teljesen magától indít el programokat, főként a számológépet (tömegesen), keresést (windows saját, vagy böngésző), levelező program (nem használom), lezárja pl. a böngészőt, vagy volt, hogy a gép is újraindult. És magától beír dolgokat (a keresőbe pl. 4T4T4T4t, vagy a számológépbe úgy 20 tizedesjegyes számot). Mi lehet ez?
Úgy egy hónapja kezdődött, és nem mindig csinálja, pár naponta rájön, bár most elemében van. Először egy régi telepítésű XP-n jött elő, de most egy teljesen friss telepítés van fenn (másik vinyón), Kaspersky fut (nem jelzett semmit). Csinálhat ilyet a billentyűzet? Örülnék neki ha csak ennyi lenne, de gondolom más lesz a háttérben.
Előre is kössz!Haja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kuponkunyeráló
- Horgász topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest