- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
A leírásod alapján a VGA hiba a legvalószínűbb. Teljesen biztosra, csak az alkatrészek tesztelésével lehet mondani. ( másik gépben is megnézni a VGA-t)
Legközelebb itt: Nem indul és mi a baja a gépemnek topic
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Markkomarom #2826 üzenetére
Próbálj ki egy rendszer visszaállítást.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
XLazyMonkeyX #2822 üzenetére
Próbálj kölcsönkérni egyet és azzal megnézni. Ki fog derülni hamar szerintem... és ha tényleg ez a gondja, akkor nyugodtan vehetsz egy újat is akár.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
XLazyMonkeyX #2820 üzenetére
Szerintem azzal a wifis cuccal lesz a gond. Első körben másik driverrel kellene megnézni, valamint azt az USB hosszabbítót is iktasd ki egy teszt erejéig. Végső esetben ez nélkül használni a gépet, és ha nem dob hibát, akkor megvan a ludas.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
XLazyMonkeyX #2818 üzenetére
Üdv!
Milyen USB-s eszközöket használsz?
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
Elsőnek én kérnék kölcsön egy megbízható tápot, ( a codegen helyett) és azzal is megnézném. Valamint futtatni kellene egy memória tesztet, mondjuk ezt: Memtest86+. HDsentinel-el ellenőrizheted a HDD állapotát.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
Futtas 3DMark-ot vagy Heaven Benchmark-ot és figyeld a VGA és a CPU melegedését.
Minden játék alatt csinálja? Milyen win? Milyen tápod van?
Próbálj ki másik VGA drivert is. Végső esetben win reinstall. -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Tepsifüles #2717 üzenetére
Szia!
Jó lenne egy BlueScreenView kép.
Próbáltál másik, régebbi/újabb VGA drivert. A VGA-t tesztelted már másik gépben? -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
LOWzjeeeeE #2715 üzenetére
Érdemes lehet másik, kölcsön táppal is tesztelned. ( az a táp nem az igazi...) A ram tesztet azért ne felejtsed el.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
LOWzjeeeeE #2712 üzenetére
Üdv!
Futtasd a memtest86+ programot. Frissítsed a VGA drivert.
Jó lenne a VGA-t másik gépben is tesztelni, valamint ellenőrizd a hőfokát a kártyának, nem-e melegszik túl.
Milyen tápod van? -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
zsolt1129 #2710 üzenetére
Szia!
Próbáld ki másik HP driverrel ha van. Meg jó lenne egy BlueScreenView kép is, lehet okosabbak leszünk.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Innen letöltöd a Auto-installer for USB Key (Win 9x/2k/xp/7) fájlt. ( ha az ISO-t töltöd le, akkor azt ki kell írni egy lemezre és akkor arról kell indítani a gépet.)
Ez csinál egy bootolható pendrivet a tesztprogrammal. Ezután a pendriveről kell indítani a gépet és elindul a teszt. -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Swen017 #2672 üzenetére
Szia!
Ramokat tesztelted már? pl:Memtest86+ Mehet egész éjszaka akár.
A cicergést meg valamelyik tekercs csinálhatja (akár a tápban vagy a VGA-n) terheléstől függően. Működésben nem okoz gondot, legfeljebb zavaró.
Nem melegszik túl egyik alkatrész sem? (chipset, CPU, VGA) -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Garani88 #2660 üzenetére
Üdv!
Első körben teszteld a ramot. Memtest86+ Előtte csinálj egy BIOS resetet, valamint próbáld végig a többi ram slotot is.
(#2661) pityeszka: Neked is javaslom a ram tesztet, mert ott lesz a bibi. Esetleg az időzitéseket is be kellene kézzel állítani.
(#2662) k_mark93: Próbáltál több VGA drivert is? Mert érdemes lenne régebbivel/újabbal is tesztelni. Amennyiben így sem jó, akkor másik gépben kell megnézni a VGA-t.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Igen, akár az is lehet. Azért még teszteld le a ramokat Memtest86+ -al, meg ellenőrizd a HDD/SSD-t a HDSentinel-el.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
NyuszyCaster #2618 üzenetére
Nem tudom biztosra mondani, hogy az.
Ezért kellene egyesével tesztelni a hardvereket és ha itt nincs hiba, akkor lehet, hogy szoftveres gond van.
Sajnos ezt nem két perc kideríteni. -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
NyuszyCaster #2615 üzenetére
Windows alól nem tesztelünk ramot....
Azért mert a teszt nem mutat hibát, még lehet vele gond. (Amúgy makacs esetben, én egy egész éjszakát hagyom a tesztet, majd futtatom még a prime95 "BLEND" tesztjét is, ez is a ramokat izzasztja.)
Próbáld ki azt amit az előbb is leírtam... meg amit Tiger.huhhhh is javasolt. -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
NyuszyCaster #2612 üzenetére
Üdv!
Egyesével rakjad bele a ramokat. Elsőnek egyet - 1-2 napig használd - majd 2db ramot, és használd...és így tovább.
Valamint én futtatnám a Memtest86+ V4.20 progit ram tesztelés céljából.Tiger.huhhhh: Üdv!
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
Vedd ki azt a ram modult amit utoljára raktál bele, és próba.
Lehet, érdemes volna a Memtest86+ progit futtatni. Akár egyesével is tesztelni a ramokat, majd együtt is. -
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
Másik VGA drivert kell kipróbálni, ne csak egyet, ha kell többet is. Amennyiben ez nem segít a VGA-t kellene másik gépben is megnézni. A VGA hőfoka terhelés alatt ennyi, mert az még jó. Idle állapotban magas.
(#2576) deceiver: Kérjél kölcsön, tesztelés nélkül addig ne vegyél semmit. Amennyiben nem tudsz kölcsön kérni, akkor marad a szerviz.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
deceiver #2564 üzenetére
Értem, akkor ezek után lehet, hogy másik táppal, HDD-vel (kölcsön) is tesztelni kellene a gépet, mert ezek a hibák még nincsenek kizárva.
szerk: memóriát tesztelted már? memtest86+
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
szcsaba1994 #2531 üzenetére
Pedig valami akkor sem stabil.....de te tudod, akkor ne futtass tesztet és tuningolj tovább. Nekem akkor mindegy.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Kérdezd meg a HDD probléma, segítsetek! (nem adatmentés) (kiemelt téma) topicban is szerintem.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
szcsaba1994 #2527 üzenetére
Értem, akkor mehet a memória teszt. M-Tech tápod van, ami az adatlapodon van írva? Mert az sem az "igazi".
Tuning van? -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
szcsaba1994 #2525 üzenetére
Szia!
Elsőnek futtass memória tesztet ezzel, meg a hdsentinel-el nézz rá a HDD-re.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
megoptimista #2492 üzenetére
Nyugodtan próbálj ki egy másik vírusirtót, egy próbát megér.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
megoptimista #2485 üzenetére
Üdv!
Valószínűleg hálókártya driver probléma, és esetleg még tűfal. Van telepítve külön tűzfal? Milyen vírusirtód van?
Próbáld ki, hogy régebbi/újabb drivert telepítesz, a hálókártyának. -
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
A BlueScreenView-el ha a windows készít dump fájlt.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
deceiver #2457 üzenetére
Szia!
Elsőnek futtass egy memória tesztet, mondjuk ezzel: memtest86+
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Sanyi19 #2443 üzenetére
Értem. Pedig szerintem most is nagy valószínűséggel VGA hibád lehet, esetleg még táp. Ezt pedig csak csere alkatrésszel lehetne biztosra kitesztelni. Az előző kártyák is VTX3D-k voltak?
Első körben kérjél kölcsön egy megbízható tápot és azzal is próba. Valamint a te VGA-d megnézném másik gépben is.
A biztonság kedvéért kérlek futtasd le a Memtest86+ tesztet, hogy ezt a hibát kizárhassuk. -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Sanyi19 #2441 üzenetére
Szia!
lltdio.sys windows fájl.
Megnéznéd BlueScreenView -el is, hogy az mit mutat?
Milyen kártya? Másik VGA drivert próbáltál már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ASUS routerek
- Asztalos klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest