- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Mi note 10 Lite
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovácsGéza
tag
Az esetek 98 százalékában nem túlzottan erőforrást igénylő alkalmazások közben jön elő, pl. Explorer, néha Winamp használatakor.
Elektromos hálózat alatt mit értesz?
Az egészben az az érdekes, hogy nem volt addig, amíg nem tettem be a sógorom régi alaplapját. De mikor azt kicseréltem vadi újra, akkor is folytatta.
Most már gyakorlatilag csak az optikai meghajtók maradtak a gépben, minden le lett cserélve, még a kábelek is. De az is megfordult a fejemben, hogy szoftveres hiba.
De akkor meg vajon mi lehet. -
Ivan15
senior tag
válasz
KovácsGéza #286 üzenetére
Vidd el máshova a gépedet, és próbáld ki ott. Ha ott minden rendben, nem a géppel van a baj
-
válasz
KovácsGéza #272 üzenetére
Az nem lehet, hogy egészen egyszerűen az elektromos hálózat nem bírja el a gépedet még pluszban? Csak terhelés alatt jön elő a probléma?
[Szerkesztve] -
Tomitosz
aktív tag
válasz
KovácsGéza #290 üzenetére
Hát viszaolvasva eléggé sujos a géped problémája
A barátod azért mondta a memoria problémát mert eléggé sok embernek van azzal baja, hogy bár az alaplap felismeri a 400Mhz-es memoriát de a frissitési idöt vagy nevezzük ''CL'' nem állitja be rendesen....Általában ilyenkor következik be a kékhalál....vagy az oprendszer alatti befagyás...
De mivel te az egész konfigodat lecserélted már igy eléggé kicsi az esélye, hogy mindig ezt a hibát fogod ki....Bár bátyám gépe és az enyém is ezt a problémát löki jelenleg is.....sajnos emiatt jelenleg 333Mhz-n üzemeljük a 400Mhz-s memoriáinkat
Csak igy meg stabilan kékhalál nélkül
Ha mindent lecseréltél akkor egyetlen kérdés még......az XP lemezt is lecserélted már???....tudom kicsi az esély rá, hogy ez legyen a gond....de mindent számitásba kell venni
Azért probáld meg viszébbvenni a memoriádat.....hátha-e az a baj... -
Benmartin
senior tag
válasz
KovácsGéza #290 üzenetére
bios alaphelyzetbe állítása minden olyan hardver eltávolítása ami nem szükséges az indításhoz (cd-dvd olvasó-hangkártya stb...).
ja még nem éltem akkor. -
grex4
aktív tag
nekem kékhalálom az abit tűzfala miatt volt egy csomószor, de ez itt nem forog fennt. szentem add el a géped, vegyél másikat, ha a hiba előjön akkor benned van a hiba
-
KovácsGéza
tag
válasz
Benmartin #288 üzenetére
Hát mivel 1990-óta van IBM PC-m (neked mióta?), és sosem volt ilyen hibám, most már kipróbáltam minden lehetséges hibajavítási módot, és lecseréltem az összes alkatrészt (130K-ba került!), csak a ház maradt meg, még sem találom a hibát, akkor szerinted lúzer vagyok, vagy itt tényleg valami baj van?
-
Benmartin
senior tag
válasz
szerintem tedd a bal sarokból a jobb sarokba a gépet ott vannak a pozitív energiák.
nem akarlak megsérteni de pár hete talán hónapja állandóan rossz a géped vagy nagy lúzer vagy nagyon balszerencsés.
[Szerkesztve] -
tuskooo
addikt
válasz
HDD-nél jobb tippem már nincs
-
KovácsGéza
tag
Most értem haza a nagykerből. Ott a szervízes ismerős (aki tényleg ért hozzá, ehhez kétség sem fér) csak azt mondja, hogy ''Ez memória! Ez memória!''
Igen ám, DE:
- egy tök más alaplappal és két tök másik memória modullal is csinálta.
Vagyis ha valóban memória, akkor velem az fordult elő, amire matematikailag ugyan van esély, de életszerűen még is csekély a valószínűsége, jelesül: KÉTSZER EGYMÁS UTÁN HIBÁS RAM-HOZ JUTOTTAM. Most már bármit elhiszek, lehet, hogy tényleg ez van.
Most hoztam SATA II vinyót meg két vadi új IDE kábelt, mondtam az ismerősnek, hogy adja IDE.
Újrahúzom a gépet, és meglátom, hogy mi lesz.
De miután már halottam, hogy:
- biztos táp, cseréljem le nagyobbra - lecseréltem
- grafikus dirver hiba - cseréltem VGA kártyát
- kábel - cserélek kábelt
- HDD - cserélek azt is, és ha ezek után is csinálja, akkor részt veszek egy moszad kiképzésen, ahol bérgyilkost faragnak belőlem, és felkeresem az ASUS, Kingstone, AMD, LG stb. fejeseit, és kivégzem őket, csak úgy ingyen, vizsgafeladat gyanánt. -
tuskooo
addikt
válasz
KovácsGéza #284 üzenetére
Persze. Kábel uaúgy. A vinyó nem lehet rossz? Másik vinyóval uez a gép mit csinál?
-
WillChi
őstag
válasz
KovácsGéza #282 üzenetére
A winchester LED a ludas...
A tréfát félretéve, csinálj még egy winchesterellenőrzést, felületi teszttel, lesd meg a kábeleket, esetleg egy Win reinstall...
Mod.: Látom, a reinstall megvolt...
[Szerkesztve] -
KovácsGéza
tag
Sziasztok!
Akármennyire is hihetetlen, de továbbra is kék halálozik a gépem, annak ellenére, hogy minden alkatrészt lecseréltem benne, kivéve a HDD-t. Lecseréltem a VGA-t, a tápot, alaplapot és memóriákat, még is csinálja.
Nincs valakinek ötlete?
Köszönöm. -
válasz
Próbáld meg, a VIA-nak van valami Hyperion nevű driver csomagja. Kicsit jobb lehet mint a sima 4in1. Legalábbis nekem anno bejött.
(Most nem akarlak elkeseríteni, de saját tapasztalatom, eddig többféle VIA chipsetes alaplappal volt gondom, különböző generációk, különböző márkák, és elég instabil/válogatós chipsetnek ismertem meg, sokszor már önmagába az is elég volt, hogy más oprendszert tettem fel.)
Próbáld meg a memóriákat / VGA-t kicserélni más márkára, feltéve ha nem tetted meg, ez a 2 dolog, amiben saját tapasztalat szerint, válogatósnak bizonyulhat. -
tuskooo
addikt
válasz
KovácsGéza #278 üzenetére
Ezt passzolom, viszont az újrarakás memtest után volt, nem? Memtestet amúgy meddig futtattad?
-
KovácsGéza
tag
válasz
God Vazzeg #276 üzenetére
Igen, de szerintetek lehet olyan, hogy:
Felpakolok egy XP-t hibás rammal. Ez kékezik, de mikor kicserélem a hibás RAM-ot, akkor is kékezik, mert mondjuk a hibás RAM miatt hibás lesz a Win leírója is, ezért hiába teszek be jó RAM-ot, produkálja a hibát?! -
tuskooo
addikt
válasz
KovácsGéza #275 üzenetére
Sztem nem használsz raidet, szal nem túl vszínű
-
God Vazzeg
veterán
válasz
KovácsGéza #273 üzenetére
Én is ramra tippelek pedig
Kíváncsi leszek 1-el is játszik-e
-
KovácsGéza
tag
Újratoltam az XP-t, most már csak azokat a memóriákat hagytam bent, amelyekben teljesen biztos vagyok.
Egy olyat vettem észre, hogy egy bizonyos Raid Tool nevű programot az előző telepítések alkalmával letiltottam msconfigban, mert idegesített a kis buzi ikonja a tálcán.
Ez nem okozhat gondot? -
tuskooo
addikt
válasz
Én is azt mondanám, h memó, de az nem lehet ugyebár..
-
KovácsGéza
tag
válasz
God Vazzeg #270 üzenetére
Na de két különböző alaplappal?
-
KovácsGéza
tag
Tényleg alaplapi driver.
Ami a cédén rajta volt, 4in1-et ráraktam mindent.
Voltam bent a nagykerben, ott a srác, akitől vszem a cuccokat azt mondja, hogy VGA, táp, HDD kizárható. Szerinte memória, mert a tünet olyan, csak az a baj, hogy a memóriáim jók, vadi újak, teszteltek. -
tuskooo
addikt
A tápnak sztem bírnia kéne, de egy próbát megérne nagyobbal...új drivert már raktál rá? Alaplapi driver rajta van rendesen?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
KovácsGéza #268 üzenetére
Az első az tuti VGA hibára utal, a másik kettő is lehet VGA vagy alaplap. De lehet sima szoftveres gond is, attól is láttam már ilyet
-
KovácsGéza
tag
up
-
KovácsGéza
tag
Ilyen hibák jöttek ki eddig:
[link] -
KovácsGéza
tag
válasz
God Vazzeg #266 üzenetére
Rendes Tőled, köszi!
-
God Vazzeg
veterán
válasz
KovácsGéza #265 üzenetére
Én tudnék neked adni csere cuccot, de messze laksz
Valahogy próbáld megoldani szerintem a cserét, vagy vegyél egy kis vidkarit, valami mx440-et próbára, az olcsóbb mint a táp
-
KovácsGéza
tag
válasz
God Vazzeg #264 üzenetére
Nem olyan egyszerű dolog ám ezeket a cseréket megoldani. Senki sem veszi ki szívesen a saját cuccát, és tesz be egy másikat, én is így vagyok ezzel.
Alaplapi hangkártyát használok, igen. -
God Vazzeg
veterán
válasz
KovácsGéza #262 üzenetére
Konfigodat kitölthetnéd az adataidnál
Háát.. nehéz ügyTápot próbáltad cserélni? Esetleg vidkari.. Cserélj egyik haveroddal tápot és videokártyát (egyesével) hátha kibukik nálad vagy nála a hiba
Hangkártyát az alaplapit használod?
-
KovácsGéza
tag
up
-
KovácsGéza
tag
válasz
God Vazzeg #261 üzenetére
Szia!
Te is elfelejted azt a tényt, hogy ez a második alaplap, amivel ugyanezt csinálja!!!
Leírom az egész történetet, hátha ez segít megérteni a dolgot és a miérteket.
Adott volt egy configom, egy ASUS A7V8X alaplap, és hozzá egy Athlon Xp 2400+ Thoroughbred-B magos procó. Benne a jelenlegi VGA, HDD-k, optikai meghajtó, táp, 256/333 és egy 256/400 DDR. Soha semmi bajom nem volt vele, eddig még ilyen stabil konfigom sosem volt, pedig 1990-óta van IBM pc-m.
Aztán történt az, hogy felhívott a sógorom:
''- Na szevasz sógikám! Te figyelj, Géza, lecserélem a cuccaimat, neked adnám szülinapodra a lapomat, CPU-mat meg a memóriákat.''
Erre én okét mondtam. Az ő cucca egy kategóriával volt jobb, mint az enyim, KT600-as ASUS lap, nem tudom a tipusát, csak annyiban különbözött a régitől, hogy volt rajta spidif kimenet meg wlan csatoló hely. A procó is egy kategóriával volt magasabb, egy Athlon XP 2700+ szintén Thoroughbred-B maggal.
Régi cucc ki, elad, új cucc be. Ekkor kezdődött a kálvária.
Azóta ugye vettem új alaplapot, processzort, memóriákat. <= Ha még is ezek közül van valamelyikkel baj, akkor én vagyok a világ legszerencsétlenebb embere, aki kétszer egymás után kifogott hibás lapot, memóriát, vagy CPU-t, ami ráadásul még ugyanazt a hibát is produkálja. Előfordulhat ez a dolog matematikai esély van rá, de lássuk be igencsak kevés.
Aki megoldja a dolgot annak feldobok valami díjat. Sör, vagy egy 25-ös csomag üres DVD, valami! -
God Vazzeg
veterán
válasz
KovácsGéza #260 üzenetére
Szia
Tápot nézd meg, vagy az alaplapodat, ha tudsz, kérj kölcsön próbára.. Szerintem. Én a leírtakból, lapra tippelnék... Esetleg a chipsethűtőt hézd meg, hogy jól van-e felrakva, meg hogy mennyire melegszik, bár a VIA nem nagyon szokott a64 alatt
Üdv -
KovácsGéza
tag
Jó reggelt!
Tehát a konfigom:
Alaplap: ASUS A8V (vadonat új, dobozos, 3 év garanciával)
CPU: AMD Athlon64 3200+ S939 (vadonat új, dobozos, 3 év garanciával)
HDD1: Maxtor 40GB 7200 - tesztelve, hibátlan (rendszer vinyó)
HDD2: Quantum Firebal EX 6.5GB 5400 - tesztelve, hibátlan (DC++ megosztás vinyó, keveset használom)
DVD-RW: LG GSA-4167B
DVD-ROM: LG GDR-8163B
VGA: ASUS FX6500 V9560TD 128MB
RAM: 2*512 Kingston (tesztelve, hibátlan)
FDD: Mitsumi
Táp: a már említett 350W-os.
De továbbra is figyelembe kell venni azt a tényt, hogy egy korábbi alaplappal, CPU-val és memóriával is csinálta mindezt.
[Szerkesztve] -
tuskooo
addikt
válasz
KovácsGéza #257 üzenetére
Hmm, ez a táp nem gagyi, másrészt tartja a feszeket. Írj egy teljes konfigot plz.
-
KovácsGéza
tag
Valami gagyi IMBP a neve, 350W-os.
Talán azért lehet táp, mert mondjuk nem ad le elég feszt a memóriáknak, és azok meg ez miatt produkálják ezeket a memória problémára utaló tüneteket, közben meg nincs is semmi bajuk.
Mert hát mi lehet még?
IDE kábelek talán?
Leírom röviden az előzményt.
Volt egy fasza ASUS lapom meg egy közepes AMD procóm benne. Erre a sógorom azt mondja, mivel feleslegessé vált nála egy lap, CPU meg két mem, nekem adja, egy kategóriával volt jobb mindkettő. Betettem, és ekkor kezdődött a kálvária.
Azóta ugye kicseréltem az alaplapot, CPU-t, memóriákat, HDD-ket leteszteltem, nem volt gond velük, még is csinálja. Persze mondjuk ez erősítheti a Te elméletedet is, hogy driver, ha a hardverekkel nincs gond. -
tuskooo
addikt
válasz
KovácsGéza #254 üzenetére
Ilyen feszekkel táp? Táp és kék halál? Háát...amúgy milyen a tápod? Nem a fájlok mondják, a hiba típusából gondoltam, de igazából én se tudom
-
tuskooo
addikt
válasz
KovácsGéza #252 üzenetére
Oks. A fagyási körülmények tovább erősítik, h vga. Lehetne codec is, de az új xpvel nehezen.
-
tuskooo
addikt
válasz
KovácsGéza #250 üzenetére
Akkor, ha hardver, most driverről van szó.
-
tuskooo
addikt
válasz
KovácsGéza #247 üzenetére
Jó, táp rendben...én vgara gyanakszom, másik drivert neki.
-
tuskooo
addikt
válasz
KovácsGéza #245 üzenetére
Próbálj ki egy 81.95-öst. Feszültségeket az érzékelőnél.
-
tuskooo
addikt
válasz
KovácsGéza #243 üzenetére
Hééé, vga...hibás vga-driver simán. Milyen karid van milyen driverrel? Amúgy a feszeket biosban vagy everesttel pl.
-
tuskooo
addikt
válasz
KovácsGéza #241 üzenetére
Hogy tartja -e a feszeket. Nézzük azokat, amiket nem cseréltél..
-
tuskooo
addikt
Valószínűtlen..., de a táppal minden rendben?
-
KovácsGéza
tag
up
-
KovácsGéza
tag
válasz
Winner_hun #235 üzenetére
Lefutattam már a memtestet, de a kedvedért lefuttatom még egyszer.
De azért meg próbálom elmagyarázni úgy, hogy még TE is megértsd!
Adott X alaplap, abban Y, Z memória és no1. CPU. - Gép kék halállal hal!
Adott A alaplap, B és C memória, valamint no2. CPU. EZ A GÉP IS KÉK HALÁLLAL HAL!!! TÖK MÁS ALKATRÉSZEKKEL!!!
Szerinted valószínű, hogy memóri probléma minden fő alkatrész cseréje után is?
Ne haragudj, de hetek óta szenvedek ezzel, teljesen kivagyok miatta. -
tuskooo
addikt
válasz
Winner_hun #235 üzenetére
Már futtatott...
KovácsGéza: egy formázásos xp-reinstall kéne sztem. -
Winner_hun
félisten
válasz
KovácsGéza #234 üzenetére
Nemigaz, itt siránkozol. Futtasd már le a memtestet
-
KovácsGéza
tag
Hmm, sehol senki?
-
KovácsGéza
tag
válasz
Benmartin #232 üzenetére
Ja, előzmény!
Eddig két másik memória modul volt a gépben, és AZOKKAL IS CSINÁLTA!!! Vagyis ha még is memória probléma, akkor velem olyan esett meg, ami 1 milliárd emberből egyel, jelesül, hogy kétszer egymás után kifogtam hibás memóriá(ka)t.
Legyünk őszinték, ez igencsak valószínűtlen.
Driver? Hát nem, nem hinném, csak a működéshez feltétlen szükségeseket. -
Benmartin
senior tag
válasz
KovácsGéza #231 üzenetére
most akkor lefuttattad?
nem telepítettél valami driver-t a kék halál előtt?
[Szerkesztve] -
Benmartin
senior tag
válasz
KovácsGéza #228 üzenetére
[link]
tessék lehet próbálgatni.
99.9% hogy hardverhiba lesz azon belül meg 99.9% hogy ram próbáld egyesével a modulokat.
''a nem particionalok mert nem vagyok a híve'' hát ezt nem reklámozd. -
shev7
veterán
válasz
KovácsGéza #228 üzenetére
memtest lefutott mar?
-
KovácsGéza
tag
válasz
Winner_hun #227 üzenetére
Nem particionálok, annak sem vagyok híve. Avast mindig fut a gépemen, persze lehet, hogy az nem találja meg a vírust.
-
Winner_hun
félisten
válasz
KovácsGéza #225 üzenetére
ha particionál winyóra tetted fel, amin előtte volt win, akor lhet, hogy egy másik partícióban van egy vírus. Bár azt hogy ilyet okozna
Nekem már volt ilyenem, egy nap 5x raktam ujra a win-t, mert felraktam, restartnál már nem működött. Aztán szereztem nodot az kitakarított mindent -
ZCoyote
őstag
válasz
KovácsGéza #225 üzenetére
Az nem vszinű. Mondom tedd fel a kérdést a linkelt topicban. Vagy futtasd először a memtestet.
-
ZCoyote
őstag
válasz
KovácsGéza #222 üzenetére
Hát lehet, hogy a win-nel van a gond, kérdezd meg itt: [link]
Itt nagyon vágják az xp témát. -
Winner_hun
félisten
válasz
KovácsGéza #222 üzenetére
Attól, hogy valami új, az nem garantálja azt, hogy hibátlan is a termék. Memtesttel illetve priome 95-tel le kell tesztelni a dolgokat.
mod: writeonly rulz
[Szerkesztve] -
KovácsGéza
tag
Hmm, hmm!
Tegnapi a Windows, tegnap telepítettem.
Hacsak az nem lehet, hogy tegnap régi (talán hibás) memóriával tettem fel az XP-t, és emiatt hibásan írta meg a leíróját.
Más ötlete van valakinek?
HANGSÚLYOZOM:
Vadonat új, dobozos alaplapom, CPU-m, memóriáim és RAM-jaim vannak.
Segítsetek nekem, kérlek! -
ZCoyote
őstag
válasz
KovácsGéza #219 üzenetére
Attól mert új még lehet rossz. Én is a memtest-et ajánlom így első körön.
Na, lemaradtam.
[Szerkesztve] -
válasz
KovácsGéza #219 üzenetére
Egy memtest futtatást akkor is megér. Amit írtál memória gondnál szokott előfordulni. Esetleg Win reinstall.
-
válasz
KovácsGéza #217 üzenetére
Futass egy memtest86-ot. Valszeg mamória gond. Nincs tuningolva a gép?
-
KovácsGéza
tag
Sziasztok!
Totálisan kivagyok, remeg kezem lábam az idegtől.
Kérlek, kérlek, kérlek segítsetek!!!
Kicserétem mident a gépen. Vadonat új alaplap, CPU, Kingston memóriák, még is kék halált hal a gép. Valamikor újraindulni sem hajlandó, csak nagyon sokára.
Két üzenet jött eddig:
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
0x00000050 és a win32k.sys-re hivatkozott.
Másik alkalommal:
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
0x000000D1 és afd.sys
MI LEHET EZ?
Akár magától az ördögtől is elfogadom a segítséget, csak kérlek segítsetek nekem!
Előre is köszi! -
QuarK
senior tag
Windows egyszercsak dobott az értesítési területre egy sárga felkiáltójelet, hogy az egyik fájl sérült. Lefuttattam a chkdsk-et, és az 5. fázisban, a szabad terület vizsgálása után dob egy IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL kék halált.
Mim haldoklik, az IDE vezérlőm (és vele az alaplap), vagy a merevlemez? -
tuskooo
addikt
válasz
KovácsGéza #212 üzenetére
Sztem memhiba, helyesbítve talán slot
Teszteld le a memó(ka)t slotonként.
-
Benmartin
senior tag
válasz
KovácsGéza #212 üzenetére
[link]
mod: tcp/ip protokoll újratelepítése. bár úgy néz ki ez hardver hiba.
[Szerkesztve] -
Benmartin
senior tag
válasz
KovácsGéza #209 üzenetére
[link] -ez megint memória lesz.
szerk. mondjuk ha jobban megnézem az a nv4_disp.dll is okozhatja a problémát. talán videókártya driver vagy videókártya hiba
[Szerkesztve] -
KovácsGéza
tag
Hát gyerekek, én komolyan mondom megőrülök. Néhány nap rendes működés után már megint kékezik a gépem
[link]
A hibás memóriát megtaláltam, vettem helyette vadonat újat. Akkor még is mitől lehet ez? RAM slot a hibás?
Előre is köszönök minden segítő hozzászólást! -
vepe
őstag
Sziasztok
Na most mondjon nekem valami okosat...
Adott egy gép MSI K8N Neo platinum alaplap+ A64 3000+ proci+ 9600xt vga 2x512mb+256mb kingston ram.
Mielőtt ez a konfig került volna a gépbe egy nf7+2500+ amd volt benne./konfig csere után nem volt formázás, csak az illesztők lettek helyrerakva/
A gond:
Amikor a dvd-be belerakok egy lemezt/lg 4167b/ és elakarom indítani a filmet, kék képernyő, lefagy minden és csak kikapcsolással majd visszakapcsolással megy a gép.
winchesterről nem csinálja ezt, illetve dvd formátumnál sem, csak dvd lemezen adatként kiírt filmeknél.../xvid,divx/
mi lehet a probléma?
a téma adott...
várom a javaslatokat a probléma megoldására.. -
pilu8888
csendes tag
ez valamiért nem akar menni.
újratettem a directX-et és így sem jó!
Nem értem, az összes játék fut de ez a kettő sehogysem akar!
De miééééééééééééééééééééééééért! -
-
pilu8888
csendes tag
megpróbáltam leszedni a most wanted-t és újrarakni így sem lett jobb!
drivert is szedtem le újat ez se segített!
ha van még ötleted hogy mit csináljak akkor azt várom!
kössz! -
pilu8888
csendes tag
válasz
ShadowLord #200 üzenetére
előre is köszi
szóval:
-annyira tényleg nem tiszta játék
-intel celeron 2600,ati 9600,768 ram,asus alaplap
-a videokártya driver omega amit kb 2 hete szedtem le
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest