- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
trancemusic
senior tag
Üdv!
Mindenfèle hardver és szoftver változás nélkül kaptam kéket.
Böngészés közben jön.
Minidump fájl üres, bluescreenwiever nem talál így semmitBad_pool_header :ennyi.
Chrome-ot használok,a gép mindenféle stabilitás tesztet bír. (Ibt very high, linx, furmark, prime95,3dmarkok.
Hozza az elvártat.Tudtok segíteni, mi lehet a gond? (Tudom sok minden lehet, dump fájl nélkül nem tudom egyedül beazonosítani. Több ember, több tapasztalat )
-
Out
addikt
-
choco01
addikt
Sziasztok!
Friss Windows 10 minden napra ad valami megoldandó problémát..
Csökkentve elindul.
Jelenleg ez:Tegnap alvóba raktam a laptopot, majd később vissza és nem ment a billentyűzetem, de ez már így negyedjére-ötödjére mióta ez van fent, általában a resi megoldotta, úgyhogy nyomtam is egy újraindítást, aztán üdvözölt a kék halál.
Mit kéne tennem a billentyűzettel?
Köszönöm.
-
gamer13
csendes tag
válasz
Avicularia #3877 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki sikerült megoldani a problémát.
A merevlemezen levő windows alól futtattattam egy nod32 az ssd-re amin a kékhalálozós win van. A nod talált is ezt-azt, valamint egy uninstallt is kapott a nod, mert kékhalálozás előtt csak az updatelte magát.Köszi a tippeket
-
gamer13
csendes tag
Sziasztok
A tegnapi nap folyamán elkezdett kékhalálozni a gépem.
Kb 5 percig bírja utána vége, csökkentett módban valamint a merevlemezen levő windows-al nem csinálja. (az aktívan használt os ssd-n van.)
Rendszer visszaállítással próbálkoztam de sajnos nem oldotta meg a problémát.
Nincs valami ötletetek?Köszi
-
törölt tag
válasz
Avicularia #3873 üzenetére
Reméljük nem lesz rá szükség a továbbiakban.
-
Avicularia
veterán
válasz
#22743424 #3872 üzenetére
Újraraktam a wint, eddig nem volt kékhalál. Ha esetleg lenne, akkor mindenképpen ki fogom próbálni. A rendszer egy samsung 830-as 128-as ssd-ről fut, ott nem hinném, hogy lenne bad sector. Adatok egy 2 terás seagate-en, hd sentinel szerint hibátlan. Ettől persze lehet rajta bad sector.
-
Avicularia
veterán
Linux alatt még mindig nincs hiba, nem indult újra. Lehet valami windows para van nálam. Mondjuk kb. másfél éves a win7, lehet már véres a torka.
-
törölt tag
Amennyire imádom ezt a szoftvert "bluescreenview" legalább annyira gyűlölöm, hogy nem képes konkrétan megmondani egy hibára, hogy mi is az .Igazán ideje lenne ha az MS készítene egy olyan szoftvert ami konkrétan megmondja a hiba okát . A XXI-dik században élünk azt hiszem ez elvárható lenne
-
-
Gaabor96
csendes tag
-
Avicularia
veterán
Most bootoltam egy live linux mint-et, ott futtatom a passmark burnintest-et. Kiváncsi vagyok, itt is dobja a kékhalált?
Minden ötletet szivesen fogadok, szóval bátran szóljon bele bárki
Driverek frissek, bios is a legutolsó. -
törölt tag
Driverek frissek? Én még kipróbálnám a chkdsk /r kapcsolót is bebootolva egy DVD-ről. Már bocs, hogy beleírok a kettőtök közötti eszmecserébe
-
Out
addikt
válasz
Avicularia #3862 üzenetére
Ez az érdekes, hogy ha nincs terhelve, akkor megdöglik valami, azért ez nem mindennapi.
-
Avicularia
veterán
Igen, ugyanez a 124-es hibakód.
Közben futtattam Intel Burn Test-et is. High-on lefutott gond nélkül, de very high-on jött a kékhalál. Tápot be tudok rakni egy 300as be-quiet-et ami a htpc-ben van. Ha nincs bent az r9 280x akkor szerintem elégnek kell lennie. Ki tudom próbálni azzal.
Közben a linx is lefutott hiba nélkül.
Táphibának ellentmond, hogy mindig desktopon jön a kékhalál. Játék közben nem csinálja. Pedig akkor ugye kicsit jobban van terhelve a táp. -
Out
addikt
válasz
Avicularia #3860 üzenetére
Ugyanez a 124-es hibakód lett a kék halál oka? Mi van ha a táp okozza az egészet? Tápot tudsz cserélni?
-
Avicularia
veterán
Visszaraktam alapra, biosreset után prime95 teszt. Kb. 1 óráig ment hibátlanul prime-al, utána kékhalál.
-
Avicularia
veterán
Tuningolok, 4400-en jár a proci kraken x60-as vízhűtéssel. De alapra visszaraktam tegnap és úgy is csinálja, miközben 30 fokos a proci kb. Bios reset is volt, az sem segít.
Ez a legrohadtabb hiba, hogy nincs elromolva, nem tudom melyiket vigyem vissza.
Ráadásul én nem Magyarországon élek. Azt tudom csinálni, hogy veszek új procit és azzal kipróbálom és ha nem az akkor visszaviszem és visszaadják a pénzt. -
Out
addikt
válasz
Avicularia #3857 üzenetére
Igen, ez is a processzorra utal, de azért a BIOS-ban egy alapbeállítást azért még megpróbálnék, bár írtad, hogy nem tuningolsz.
Szerk: Látom már ez is megvolt. Akkor nincs több ötletem
-
Out
addikt
válasz
Avicularia #3855 üzenetére
Nem tudom hogy lehetne másképpen kiszűrni a probléma valós forrását, minthogy leteszteled őket más alkatrészekkel.
-
Out
addikt
válasz
Avicularia #3853 üzenetére
Helló!
Pedig ez a hibaüzenet processzor gondot mutat, esetleg lehet még alaplap is. Első körben ezeket nézném meg.
-
Avicularia
veterán
-
Out
addikt
válasz
Gaabor96 #3849 üzenetére
Nem volt mostanában valamilyen meghajtó program csere? A hibaüzeneted szerint az okozza a gondot és nem hardveres probléma van.
drogery: Ugyanez volt nálam is, MEMORY_MANAGEMENT-es kékhalálok és watchdog.sys-es kékhalálok, amikor a DVD írómból a kábel állandóan kimozdult, mert még a régiféle kábelem volt, amin nem volt kapocs ami megfogja, hogy ne mozduljon ki.
-
Gaabor96
csendes tag
Jó napot kívánok!
Jó ideje küzdök a kékhalál nevezetű problémával, de mára mát megszoktam, vagy akkor történik amikor nem érdekel különösképp. De mivel ennek nem kellene előfordulnia, így hozzátok fordulok segítségért.
Én a memóriára gyanakszom (szerintem okkal, és mivel úgy is ideje 8 GB-ra váltanom így csak kicserélném és volt nincs probléma.
De ha mégse az a baj, akkor még tovább fogok a problémával küzdeni. Ezért szeretnék tőletek segítséget kérni, hátha ti tudtok valami újat, okosat mondani. -
misiizsai
tag
Ohh értem
Esetleg terveztem még elvinni szervizbe.Átvizsgáltatni hogy mi a hibás és a hibás alkatrészt visszaküldeni.Mert ha potyára küldöm el a procit és az alaplap a hibás +3-4 hét várakozás.Sajnos az nekem sok idő mert gameplayezni szoktam.Az a fura 2-3 napja nincs kékhalál.Köszönöm a segítségedet
-
Out
addikt
válasz
misiizsai #3846 üzenetére
Ha a legújabb van rajta, akkor azzal nem tudsz mit kezdeni. BIOS-t tudomásom szerint nem lehet újrarakni
A procid kellene elvinni valakihez, ahol lehetne tesztelni az lenne az igazi. Ha erre nincs lehetőséged, akkor a garancia lejárata előtt használd ki a lehetőséget és gariztasd. Majd ők eldöntik, hogy van-e baja vagy nincs.
-
misiizsai
tag
Alaplapon a legújabb BIOS van.Azt fel lehet újra rakni? Az a furcsa hogy plusz feszültséggel viszonylag stabil a processzor.Gondolom legkönnyebben úgy lehetne kideríteni hogy másik alaplapban kipróbálni a processzort vagy ebbe tenni másik processzort.Sajnos az a gond erre nincs lehetőségem.Csak azt se szeretném megvárni hogy lejárjon a processzor garanciája ha esetlegesen az a hibás.
-
Out
addikt
válasz
misiizsai #3843 üzenetére
Lehet alaplap gond is, ha nincs felrakva a legújabb BIOS. Viszont én még mindig a processzorra gyanakodok, hogy azzal lett valami probléma, de ötletem sincs milyen programmal lehetne ellenőrizni azt.
heindrich95: Egyértelműen videókártya meghajtót kell cserélned, vagy újabbra vagy régebbire.
-
heindrich95
csendes tag
Üdv! Segítséget szeretnék kérni ,mi lehet a probléma. Kék halál jött elő a gépnél amikor a Steam épp letöltött.
Nem volt megterhelve a gép hőfokok rendben voltak.
Itt egy kép bluescreenviewből:
[link]
Ha tudtok valami infót kérem segítsetek. Googleban keresgettem de nem nagyon értettem mert a legtöbb angolul volt. -
misiizsai
tag
A hűtéssel nincs gond 35-40 fok alap állapotban.A processzort használtan vettem a srác azt mondta neki 2 ASUS alaplapba is tökéletesen ment alap beállításokkal.Még szeptember 21 ig garis.Tápom egy másik konfigon szolgált 1 évet gond nélkül kb.Az alaplap is vadonatújan lett véve.Én őt tartom a legesélyesebbnek.Itt a kép
-
Out
addikt
válasz
drogery #3840 üzenetére
Első körben a HDD-k/SSD-k kábelezését nézd át, mert lehet kicsúszott egy csatlakozó a helyéről és rosszul érintkezik vagy "meghibásodott".
misiizsai: Ha tuning nélkül is kék halált kapsz az még lehet processzor gond (hűtés megfelelő?) vagy esetleg alaplap vagy táp is. Egy bluescreenview képernyőmentést, ha be tudsz rakni, azzal talán közelebb jutnánk a megoldáshoz.
-
misiizsai
tag
Sziasztok!
Szintén 124 es hibakódom van.Alap feszültségen van a proci 1-2 perc alatt kékhalált kapok.50 mV Offsettel meg random.Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a válaszokat!
ASROCK B75 Pro 3
Intel Core i5-2400 3.1 GHZ
Gigabyte R9 270X 2GB OC
Kingston Hyper X Black Fury 4X2 GB
Kingmax 4 GB
Corsair VS650
Windows 7 64 bit -
drogery
tag
üdv,
egy kis segítséget szeretnék kérni. Az utóbbi időben egyre gyakorabban kapok kékhalált:nincs új hw-m egy ideje. ill. a játékoknál, filmeknél kidobál az appokból. a chrome is állandóan chrash-el.
Ami megvolt:
- win 8.1 reinstall
- memtest
- furmark
- driver verifier
- chckdisk
- win updatesVga-ra gyanakszom, van esetleg vmi mód, h biztosra menjek? Több driverrel is próbáltam már, legújabakkal és egészen régiekkel is. Viszont potyára nem akarok cserélni semmit.
Asrock h63
I3 2100
8GB RAM
GTX 460 -
fabko
tag
Sziasztok,
Egy AMD-s HP notebookon (Win7 x64) a skype indításakor elkékhalálozik SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION és ks.sys-re hivatkozva. Próbáltam régebbi skypeot is, de hiába. Mi lehet a baj? Köszönöm a segítséget! -
feri1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Először a gépem ritkán kikapcsolt,újraindult.
Most kékhalál egy párszor.
Legutoljára ez volt:
Újratelepítettem,de a driverek telepítése után már jelentkezett a probléma.
Újratelepíteni próbálom,de azóta a telepítőt sem viszi végig.
Próbáltam felváltva memóriát kivenni 2*4 Gb de semmi javulás.Mi lehet a probléma?
A ki be kapcsolásnak köze lehet hozzá?
-
Fisherhun
tag
Van itt nekem egy ilyen problem :
[link]Hál isten nincs fagyás
De aggaszt h mi lehet
Lehet ezt valahogy javítani ?
Nyomtam ccleanert, vírusirtást és semmi gyanús dolog nincs.
Lehet hogy egy win frissítés miatt van ez ? Mert olvastam valahol egy ilyet is -
papadzso1
tag
Meg van a kékhalál probléma. Fél év és egy tucat számítógép szerelő után maga jöttem rá.
Két vga csatlakozó van az alaplapomon és a másikba kellett belenyomni
.
-
Out
addikt
válasz
papadzso1 #3824 üzenetére
Szia!
Sajnos ez a hibakód nagyon kevés. Ajánlom neked is a bluescreenview letöltését és futtatását a probléma megoldása érdekében.
Fisherhun: Ha még nem oldódott meg a dolog, akkor a Vezérlőpult --> Rendszer --> Speciális --> Indítás és Helyreállítás részen a Beállítások menüben alul találod a memory.dmp-re vonatkozó részt. A kis memóriakiíratás legyen beállítva és hogy ne induljon újra automatikusan.
-
papadzso1
tag
?
-
papadzso1
tag
Sziasztok! Van egy Asus Strix GTX970 amit 3db Lg W2486L tipusu monitoron van Surroundban. A gépem tartalmaz egy i7 3770 3.40GHz 8Gb ram és Gigabyte Z77-D3H alaplap. Az volna a problémám hogy játékoknál ki kell kapcsolnom a videó beálításnál ezt azt különben kék képernyővel kifagy a gép. A kérdésem : ez a monitorok nem birják vagy a vga miatt van? Jó volna tudni mi a probléma. Ha jól emlékszem ezt szoktam kikapcsolni : HBAO+ vagy SSAO meg az anizotop szűrést talán.Köszi! Ez a hibakodot dobja: 1038
-
Out
addikt
-
Fisherhun
tag
válasz
Fisherhun #3820 üzenetére
Nah megvan a ludas.
A hwinfo amit mondtam. Kétszer is elindítottam a sensor only t is ugyanúgy critical process died hibával.
Beszéltem pár kollégával ez ügybe akiknek asus lapjuk van.(valamiféle sensor a felelős pedig ki van kapcsolva)Még pár dolog be van pipálva megpróbálok azokkal játszani hátha.De amúgy utána nyomtam cmd be egy sfc /scannow t kíváncsiságképpen és itt nem hibázott semmi szépen lefutott. Még múlthéten mikor vírusra gyanakodtam a formázások előtt és akadt is jó pár akkor ez a cucc már nem futott le.
Tehát ez szimplán a program hibája lesz (hwinfo)
Másik kérdés: A blue screen view progit h kell használni ? Tehát hova telepítsem vagy mit kell bekapcsolni h lássa a fagyásokat ?
Nekem van egy ilyen gyors leírásom arról hogyan kell az ssd élettartamát megnövelni és különböző dolgokat kell leállítani pl: rendszer visszaállítás virtuális memória kikapcsolása stb. Lehet valamelyik bezavar és nem menti el a kék halálról szóló adatokat ? -
-
Fisherhun
tag
Hali !
Sajnos nekem is akadt egy kék halál probléma :S
Jó párszor újra raktam a gépet de mindig elő jön.
Először azt hittem vírus lesz. De most már másra gyanakszom.
Minden le lett formázva vagy tízszerDe csak előjön.
CRITICAL_PROCESS_DIED hibával fagy le.
Most legutóbb ezt avval értem el h egy Hwinfo t indítottam. Pedig lelőttem az asus sensort meg minden más egyebet. Most hogy nem megy nincs fagyás. Sajnos nagyon random a dologMost indítottam egy blue screen view progit hátha pont bedobja magát.
Proci nincs meghúzva most alapon megy. Memóriánál xmp bekapcsolva.(De úgy 2-3 hónapig nem volt ilyen fagyásom csak mostanság jött elő úgy egy hete) Van fent egy nod 32 vírusirtóm is de evvel se volt baj ez is megy már vagy 2 hónapja.Most a drivereket is megnézegetem de az eszközkezelőben is minden ok.
Para hogy az ssd hez vagy a memóriához lesz köze
Tudtok segíteni ? -
Out
addikt
válasz
GeryFlash #3813 üzenetére
A Bluescreenview nevű programmal nézd már meg, hogy melyik fájl okozta a kék halált. Mert ez valószínűleg meghajtóprogram probléma.
-
jbarnus
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy ASUS A53U laptop Win7-tel, AMD c-50 processzor, 2GB RAM, 32 bites.
Egyre gyakrabban előfordul a jelenség, mindenféle előzetes jel nélkül.A chrome (annak is a legújabb verzója) ment csak a mai leálláskor, más nem volt megnyitva.
ESET Smart Sec. 8 víruskereső van fent.A képek a következők:
Bocsánat, ha sok a kép.
Várom válaszotokat -
Out
addikt
Legalább egy Eseménynapló --> Rendszer-ről készült képernyőmentést csináljatok, mert hibahivatkozás nélkül elég nehéz bármit is mondani. Van hogy még azzal együtt is
-
csixy
addikt
Erre esetleg tudna valaki mondani valamit?
http://prohardver.hu/tema/windows_7_olvasd_el_az_elso_hsz-t_warez_tilos/hsz_49033-49033.html -
zsokey2
csendes tag
Sziasztok!
Most lett elegem hogy a gepem amikor gondol eggyet kek halal es ujraindul. A rendszer egy win7 64 bit sp1
A vas pedig egy regi konfi: core2 quad q9400 4*2600 mhz, a ram 4*2gb hyperx 1600mhz ddr3, az alaplap asus p5q3 deluxe, a vga sapphire 4870 1 giga, a tap pedig egy corsair rm 650. Azert ez a konfim van meg es nem csereltem le mert varom az uj skylake rendszert, de addig szeretnem ezt hasznalni, de erthetetlen szamomra az ujraindulas mivolta. egy bluescreenwiev nevu progival megneztem azt a dmp file-t amit az os general es a vga illesztoprogramjara hivatkozik. most jelenleg ehhez a kartyahoz elerheto utolso driver 13.9 van fent. Hiaba rakok fel regebbit 12.6 stb. ugyanez a helyzet. A hőmerséklettel nincs gond egyik komponensnel sem! Windows ujratelepites nem segitett. Valaki tudna segiteni mit kellene csinalnom hogy megszunjon a problema? Leginkabb video konvertalasnal, jateknal, ill tobb program megnyitasanal jelentkezik.De van hogy csak sima film nezes kozben. -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Egy Acer Aspiron 3050 került hozzám, friss windows-al iis IRQL NOT LESS OR EQUAL-es kékhalált dob, (elég hamar, drivert sincs időm feltenni)
viszont csökkentett módban minden további nélkül működik, akár órákon keresztül is.
Mi lehet a probléma?
Windows 7 Ultimate 64 Bites van fent (csak ilyen win van, ez lehet a baj?)
Előre is nagyon szépen köszönöm! -
Out
addikt
válasz
balazska92 #3804 üzenetére
Az baj, ha nem lett változás és ugyanaz a kék halál jelenik meg. Akkor megkellene nézni az alaplapi meghajtóprogramokat, hogy nincs-e frissebb, illetve, hogy egyáltalán fenn vannak-e. Ha igen, akkor le kellene szedni és csak az alap windows meghajtókkal tesztelni egy kicsit a gépet.
-
Out
addikt
válasz
balazska92 #3802 üzenetére
Melyik meghajtóprogramot cserélted és melyikre, hogy semmi változás nem lett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest