Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
A kotyogóst én már nem iszom, de ilyen Elektrolux-om volt és eladtam. Hangos, zörög és annyira nem nagy szám. Viszont volt nálam egy pár a 30k-s cuccok közül, mindel volt valami bajom. A csoda Senseo és Espresso-s társait az árukapcsolás miatt gyűlölöm.(Senseo volt is vagy két évig.) Viszont tudod mi maradt meg, mint jó választás? Szarvasi...vas, van benne anyag és jó a kávé amit főz.
Mindenki szidja, de az én párom is a tejes gyengébb szarokat szereti és mégis ízlik neki. Én aki a bitang, szív megállítós cuccot szeretem, nekem is jó. És még magyar is....Én azt mondom, hogy Szarvasi forever!

Kihangsúlyoznám, hogy 30-40k-nál többet nem adok ki egy kávéfőzőért. És a sok 15 bar-os zörgő szar mellett lett ez mégis a legjobb. A Hauser-nek van egy cucca, ami sajnos nem sokat bír, egy sima fekete, aminek ilyen analóg hőmérő van az elején, na az még még gyorsan és jó kávét főz. De egy év alatt kétszer ment szarrá...így lett Szarvasi.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Jogász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Nyaralás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mindenki szidja, de az én párom is a tejes gyengébb szarokat szereti és mégis ízlik neki. Én aki a bitang, szív megállítós cuccot szeretem, nekem is jó. És még magyar is....