Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
A kotyogóst én már nem iszom, de ilyen Elektrolux-om volt és eladtam. Hangos, zörög és annyira nem nagy szám. Viszont volt nálam egy pár a 30k-s cuccok közül, mindel volt valami bajom. A csoda Senseo és Espresso-s társait az árukapcsolás miatt gyűlölöm.(Senseo volt is vagy két évig.) Viszont tudod mi maradt meg, mint jó választás? Szarvasi...vas, van benne anyag és jó a kávé amit főz.
Mindenki szidja, de az én párom is a tejes gyengébb szarokat szereti és mégis ízlik neki. Én aki a bitang, szív megállítós cuccot szeretem, nekem is jó. És még magyar is....Én azt mondom, hogy Szarvasi forever!

Kihangsúlyoznám, hogy 30-40k-nál többet nem adok ki egy kávéfőzőért. És a sok 15 bar-os zörgő szar mellett lett ez mégis a legjobb. A Hauser-nek van egy cucca, ami sajnos nem sokat bír, egy sima fekete, aminek ilyen analóg hőmérő van az elején, na az még még gyorsan és jó kávét főz. De egy év alatt kétszer ment szarrá...így lett Szarvasi.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux haladóknak
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindenki szidja, de az én párom is a tejes gyengébb szarokat szereti és mégis ízlik neki. Én aki a bitang, szív megállítós cuccot szeretem, nekem is jó. És még magyar is....