- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
A kotyogóst én már nem iszom, de ilyen Elektrolux-om volt és eladtam. Hangos, zörög és annyira nem nagy szám. Viszont volt nálam egy pár a 30k-s cuccok közül, mindel volt valami bajom. A csoda Senseo és Espresso-s társait az árukapcsolás miatt gyűlölöm.(Senseo volt is vagy két évig.) Viszont tudod mi maradt meg, mint jó választás? Szarvasi...vas, van benne anyag és jó a kávé amit főz.
Mindenki szidja, de az én párom is a tejes gyengébb szarokat szereti és mégis ízlik neki. Én aki a bitang, szív megállítós cuccot szeretem, nekem is jó. És még magyar is....Én azt mondom, hogy Szarvasi forever!

Kihangsúlyoznám, hogy 30-40k-nál többet nem adok ki egy kávéfőzőért. És a sok 15 bar-os zörgő szar mellett lett ez mégis a legjobb. A Hauser-nek van egy cucca, ami sajnos nem sokat bír, egy sima fekete, aminek ilyen analóg hőmérő van az elején, na az még még gyorsan és jó kávét főz. De egy év alatt kétszer ment szarrá...így lett Szarvasi.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NBA és kosárlabda topic
- BMW topik
- Hogwarts Legacy teszt
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5480, 14",HD,i3-7100U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindenki szidja, de az én párom is a tejes gyengébb szarokat szereti és mégis ízlik neki. Én aki a bitang, szív megállítós cuccot szeretem, nekem is jó. És még magyar is....